Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@14:49:54 GMT

آخرین جزئیات سی‌ودومین جشنواره ملی قرآن دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۰۲۲۵۲

محمدمهدی بحرالعلوم، دبیر سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان و اولین دوره جشنواره قرآنی اساتید دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد آخرین اخبار و تحولات این جشنواره، گفت: مرحله نهایی این دوره از مسابقات از روز ششم آذر تا نهم همین ماه در حوزه هنری تهران به میزبانی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نشست خبری این جشنواره طی هفته آینده برگزار می‌شود، در مورد زمانبندی‌های جشنواره افزود: روز ششم آذرماه شاهد پذیرش متسابقان بعد از آن نیز آزمون بخش کتبی در تالار سوره حوزه هنری برگزار می‌شود. 

دبیر سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان تصریح کرد: مراسم افتتاحیه مسابقات نیز صبح روز هفتم آذرماه برگزار می‌شود و طی آن از برگزیدگان رشته‌های غیر حضوری و کتبی تجلیل خواهد شد.

بحرالعلوم اظهار کرد: از بعدازظهر روز هفتم نیز رقابت‌های بخش آوایی یا شفاهی آغاز می‌شود و تا صبح روز هشتم آذرماه ادامه دارد. اگر برخی رشته‌ها نیاز به مرحله فینال داشته باشد، فینال آن رشته‌ها در بعدازظهر روز هشتم آذرماه برگزار می‌شود. همچنین مراسم اختتامیه نیز شامگاه روز هشتم آذرماه برگزار می‌شود و روز نهم خروج متسابقان را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه تمامی شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در مجموعه حوزه هنری رقابت‌های خود را برگزار می‌کنند، گفت: رقابت‌های بخش بانوان در دو بخش اساتید و دانشجویان در سالن‌های مجزا و به صورت همزمان برگزار می‌شود. 

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه هتل‌های محل اسکان شرکت‌کنندگان نزدیک محل مسابقات است،‌ گفت: به لحاظ رفت و آمد و تأخیرهایی که ممکن است در این زمینه به ذهن برسد مشکلی وجود نخواهد داشت.

بحرالعلوم در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه داوری مسابقات در رشته‌های غیرحضوری آغاز شده است، ‌افزود: روز گذشته داوری رشته‌‌های معرق و منبت و نقاشی آغاز شده است. «مرتضی حیدری» و «سهیلا استادمحمدی» آثار نقاشی این جشنواره را داوری کردند و استاد «هوشیار» و استاد «فرحناز شیخ‌الاسلامی» نیز داوری آثار منبت و معرق را بر عهده داشتند. همچنین مسئولیت هیات داوران بخش هنری جشنواره را «مرتضی گودرزی‌دیباج»، رییس سابق مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و استاد دانشگاه بر عهده دارد.

دبیر سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با اشاره به اینکه برخی دیگر از رشته‌های غیرحضوری داوری می‌شود، اظهار کرد: این داوری‌ها تا هفته آینده و با داوری بخش‌هایی همچون پژوهشی، فناوری و ادبی و ... به پایان می‌رسد.

وی اذعان کرد: در بخش آوایی نیز داوران مشخص شده و هماهنگی‌هایی نهایی برای حضور یا عدم حضور آنها باقی مانده است که این موضوع نیز طی روزهای آینده نهایی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بحرالعلوم در ادامه در مورد آمار شرکت کنندگان این دوره از جشنواره نیز بیان کرد: با توجه به اینکه بخش اساتید به صورت آزمایشی و برای اولین بار است، در رشته‌های محدودتری برگزار می‌شود.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد:  در این دوره مجموعاً 1008 نفر شرکت‌کننده حضور خواهد داشت. البته دانشگاه آزاد هنوز جشنواره داخلی خود را برگزار نکرده و ما در این رقم نهایی سهمیه آن دانشگاه را نیز حساب کرده‌ایم. 

وی گفت: در بخش معارفی 196 نفر، در بخش آوایی 383 نفر، در بخش هنری 204 نفر، در بخش ادبی 96 نفر، در بخش فناوری 53 نفر و در بخش پژوهشی نیز 76 نفر حضور خواهند داشت. از این تعداد 95 نفر در بخش اساتید و بقیه در بخش دانشجویان حضور دارند. همچنین در بخش اساتید 50 نفر از شرکت کنندگان در بخش آقایان و 45 نفر نیز در بخش بانوان. همچنین در بخش دانشجویان نیز 500 شرکت‌کننده در بخش آقایان 413 نفر نیز در بخش بانوان، مجموع شرکت‌کنندگان نیز همانطور که گفته شد 1008 نفر است که سهم بانوان 458 و سهم آقایان نیز 550 شرکت کننده است.

یادآور می‌شود سی و دومین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان و اولین دوره جشنواره قرآنی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور با حضور نفرات برتر جشنواره‌های قرآن و عترت داخلی دانشجویان و اساتید دستگاه‌های دانشگاهی شامل دانشگاه‌های وزارت علوم، دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود. میزبان دوره گذشته این جشنواره نیز دانشگاه فرهنگیان بود که رقابت‌های آن در مشهد مقدس برگزار شد.

این جشنواره امسال برای اولین بار است که خارج از زمان هفته قرآن و عترت در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، همچنین رقابت‌های بخش اساتید نیز برای اولین بار است که به این مسابقات افزوده می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در مراسم اختتامیه دومین دوره جشنواره فرهنگی_ هنری، قرآنی شهید آوینی با تشکر از همه دست‌اندرکاران برگزاری این دوره از جشنواره گفت: امیدوارم در سومین دوره این جشنواره جشنی باشکوه‌تر داشته باشیم تا بتوانیم خادمی برای ایثار و شهادت و نماد‌های آن یعنی شهدا، ایثارگران و جانبازان باشیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: از همان قدم اول که قرار شد خادمان همه دانشجویان در سازمان امور دانشجویان باشیم تمام تلاش خود را به کار بستیم تا در خدمت دانشجویان شاهد و ایثارگر هم باشیم بنابراین از همان ابتدا اقدامات متعددی را آغاز کردیم و بنا را براین گذاشتیم تا در بستر ایثار و شهادت مبلغ خوبی‌ها و نیکی‌ها و البته رویداد‌های ویژه‌ای باشیم که جشنواره شهید آوینی، شهید سلیمانی و ضیافت ایثار از جمله آنها است.

داداش پور ادامه داد: کلیه این اقدامات در راستای اهداف و ماموریت‌های است که پدران ما و پدران شما برای ما گذاشته‌اند، زیرا عاقبت بخیری در انجام این امور است.

وی تصریح کرد: یکی از اقداماتی که از سوی اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد، طرح ملی مهارت افزایی و توانمند سازی فکری، فرهنگی، معرفتی، اقتصادی، دانشجویان شاهد و ایثارگر است که به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می‌شود.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه این جشنواره با نام شهید آوینی آغاز به کار کرده است؛ ادامه داد: شهید آوینی راوی ایثار وشهادت بوده است و از همه می‌خواهم که زندگی نامه ایشان را مطالعه کنند.

داداش پور اظهار کرد: امیدوارم خط مبارزه و شهادت نصیب ما شود و بتوانیم همچون گذشتگان از این طریق خدمتی به انقلاب اسلامی کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • جشنواره دست سازه ها در بجنورد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود