Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، سلمان خدادادی نماینده مردم شهرستان ملکان (آذربایجان شرقی) در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سفر اعضای کمیسیون اجتماعی با محوریت بررسی مسائلی مانند اشتغال و کارآفرینی انجام شده است و با بیان تجربه دو کشور چین و تایلند در کاهش بیکاری و آسیب های اجتماعی، می گوید: «کشورهای چین و ویتنام در زمینه‌‌‌های اجتماعی همچون کارآفرینی، ایجاد اشتغال و مدیریت حاشیه نشینی جزو موفق‌‌ترین کشورهای دنیا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرخ بیکاری کشور چین ۲ درصد و نرخ بیکاری تایلند نیز ۲ و نیم درصد است».

 

خدادادی ادامه می دهد: «کشور چین مشکلی به نام طلاق وجود نداشته و در تایلند نیز نرخ آمار طلاق بسیار پایین است. علاوه بر این مفاسد اجتماعی نیز در این کشورها وجود نداشته و معضل حاشیه نشینی و مسکن را نیز حل کرده اند. بنابراین این کشورها را می توان نمونه موفقی در مدیریت آسیب‌‌های اجتماعی دانست و از تجارب و الگوهای آنها برای مدیریت آسیب های اجتماعی بهره برد».

 

خدادادی افزود: «همچنین در این سفر از نزدیک در جریان اموری مانند تجارت تجاری، نوع حمایت ها از کارگاه های کوچک، قوانین و روابط کار، بیمه بیکاری، نوع اشتغال و به کارگیری کارگران قرار گرفتیم.»

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در حال تهیه و تدوین گزارش سفر کمیسیون و ارائه آن به هیات رئیسه مجلس هستند، می گوید: «به دنبال آن هستیم با همکاری دولت طرح هایی را طراحی و تدوین کنیم تا بتوان الگوهای موفق کشورهای مذکور را در کشور پیاده سازی کرد؛ در این رابطه اگر بتوان حتی ۲۰ درصد تجاربی که در سفر به کشورهای «تایلند» و «چین» کسب کردیم را در کشور پیاده سازی و عملیاتی کنیم به طور قطع تاثیر بسیار زیادی را در حل آسیب های اجتماعی خواهد داشت»

 

گفتنی است طبق اعلام وزارت خزانه داری چین در سال ۲۰۱۵ بیش از ۳۰ درصد ازدواج ها به طلاق ختم شده است. براساس این گزارش میزان طلاق در سال ۲۰۰۵ به ازای هر چینی (نرخ خام طلاق) ۱.۳۷ درصد بوده است که در سال ۲۰۱۵ بیش از دو برابر خود یعنی ۲.۷۹ درصد رسیده است.

 

همچنین سیاست چین در زمینه پایین نگه داشتن هزینه های تولید، سبک خاصی از قرارداد و تعیین دستمزد در این کشور به وجود آورده است که ماحصل آن زندگی سخت و مشقت بار کارگران چینی است (مطالعه بیشتر+) که اعتصابات و درگیری ها متعددی را تا به حال رقم زده است که البته صدا و سیمای ایران هم تا به حال چندین مستند در این باره پخش کرده است.

 

این سخنان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درحالی مطرح می شود که الگو قراردادن کشور تایلند در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی شبیه طنز و فکاهی است. جالب است که حتی با یک جستجوی ساده در فضای مجازی هم می توان فهمید کشور تایلند یکی از ۱۰ مقصد اصلی گردشگری جنسی دنیا بوده و فساد اخلاقی به صورت سازمان یافته و به عنوان محل درآمد موثر برای آن کشور پذیرفته شده است.

 

صنایع عمده تایلند شامل صنعت تولید لوازم برقی، قطعات لوازم برقی، قطعات رایانه و اتومبیل می باشند اما صنعت گردشگری در تایلند حدود ۶درصد از اقتصاد این کشور را می سازد. روسپیگری و تجارت جنسی نیز عملاً تبدیل به بخشی از اقتصاد تایلند شده اند. محیط فرهنگی که با فقر آمیخته شده است و وسوسه پول موجب شده اند روسپیگری و تجارت جنسی به ویژه در تایلند رواج یابد. در یک برآورد که درسال ۲۰۰۳ میلادی انجام شد معلوم شد که روسپیگری و تجارت جنسی با در آمد ۴.۳ میلیارد دلار در سال حدود ۳درصد از اقتصاد تایلند را می سازند. طبق پژوهشی که دانشگاه چولالونگ کورن درباره اقتصاد تایلند انجام داد بین سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۵، روسپیگری حدود ۲.۷درصد از تولید ناخالص ملی تایلند را تشکیل می داد. تصور می شود که حداقل ۱۰درصد از دلارهای جهانگردان صرف تجارت جنسی می شود.


لازم به ذکر است براساس آمارهای جهانی، به ازای هر ۱۰.۰۰۰ کارگر تایلندی، ۴۵ کارگر جنسی وجود دارد که منبع درآمدشان از طریق فحشا و تن فروشی بدست می آید. همچنین دولت تایلند این کارگران را مجبور به ثبت اطلاعات و اخذ کارت بهداشت کرده و از آنان مالیات دریافت می کند. فاحشه‌ها در تایلند به طور متوسط در شبانه روز ۱۴۳ دلار درآمد کسب می‌کنند.

 

به هر حال گرچه آمار قابل استنادی از میزان درآمد سالانه کشور تایلند از عرضه فحشا و روسپیگری در مراکز آماری جهان وجود ندارد، اما همین دو آمار تعداد کارگران جنسی و رتبه تایلند در جذب گردشگران جنسی کافی است تا حقیقت تلخ فروش غیرت در آن کشور را آشکار سازد.علاوه برآن، آمار بالای مبتلایان به ایدز، برده داری، فقر گسترده، آمار سرسام آور سرقت، کلاهبرداری و خشونت علیه ۲۰میلیون گردشگر سالیانه، نزاع های دسته جمعی و قبیله ای از معضلات اصلی جامعه و مردم تایلند است.

 

 

در باب تجارت جنسی کشور تایلند همین نکته بس که رییس جمهور تایلند از سندیکاهای زنان روسپی این کشور برای حفظ اوضاع اقتصادی کشورش (به دلیل ورود میزان زیادی از توریست به همین دلیل به تایلند) در وضعیت بحران اقتصادی جهانی تشکر کرده است.


با این حال اینکه نماینده محترم مجلس کشورمان چرا به این چنین نتیجه ای رسیده است که باید کشور تایلند را الگوی جمهوری اسلامی ایران در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی قرار دهد؛ خود جای تاسف دارد.

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور برای دختران همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ تارا درویشی وزنه بردار دسته ۶۴ کیلوگرم استان همدان موفق شد در حرکات یک ضرب و دوضرب و مجموع سه نشان طلا را به خود اختصاص دهد.

درویشی حدنصاب ورودی تیم ملی نوجوانان را هم کسب کرد.

مهسا قیاسی وزنه‌بردار دسته ۵۵کیلوگرم استان همدان هم در یکضرب، دوضرب و مجموع موفق به کسب سه نشان نقره و سکوی دوم مسابقات شد.

مسابقات وزنه برداری قهرمانی نوجوانان ایران در بخش دختران، شانزدهم تا نوزدهم اردیبهشت به میزبانی سالن امام علی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حال برگزاریست.

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور، سهم دختران استان همدان
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور برای دختران همدان
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا