Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه اقتصاد مقاومتی مطرح شد که با توجه به پسآب موجود در شهرک‌های صنعتی باید تمام شهرک‌های صنعتی به تصفیه خانه پسآب مجدد مجهز شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سیزدهمین جلسه اقتصاد مقاومتی در سال جاری با حضور استاندار و مدیران کل عصر امروز در استانداری البرز برگزار شد.

در این جلسه اقدامات و مشکلات تعدادی از پروژه‌های واگذار شده به بخش خصوصی بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد پارسا، مدیرعامل آب منطقه‌ای استان البرز با اشاره به اینکه کلیت امور آب منطقه‌ای حاکمیتی است و تعداد پروژه بسیاری برای واگذاری ندارد، اظهار داشت: در آب منطقه‌ای استان البرز 4 پروژه برای واگذاری وجود دارد.

پارسا با بیان اینکه 3 پروژه در مرحله فراخوان برای جذب سرمایه‌گذار است، ادامه داد: از مسائل مطرح در آب منطقه‌ای استان نصب کنتورهای هوشمند بود که طبق قرار قبلی هزینه خرید آن با مشترکین بود اما در قانون بودجه سال جاری هزینه آن به عهده وزارت شده است.

وی با اشاره به اینکه قرار بود این طرح به عنوان پایلوت در استان البرز اجرا شود، بیان کرد: به سبب اینکه هزینه بر عهده وزارت شده طرح متوقف شده است.

پارسا با بیان اینکه خط آب طالقان به عنوان یک پروژه قابل واگذاری است اما در اختیار تهران است که با دادن به البرز قابل واگذاری است، افزود: با توجه به پسآب موجود در شهرک‌های صنعتی باید تمام شهرک‌های صنعتی به تصفیه خانه پسآب مجدد مجهز شوند.

در ادامه جلسه غلامرضا رضایی‌فر، مدیرکل آب و فاضلاب استان البرز با اشاره به اینکه در آب و فاضلاب البرز 16 پروژه قابل واگذاری وجود دارد، اظهار داشت: در حال حاضر 9 پروژه واگذاری شده است.

وی با بیان اینکه 7 پروژه دیگر قابل واگذاری است، اضافه کرد: در بحث تصفیه‌خانه آب برای نیروگاه فردیس، 4 سال است که مطرح است اما هنوز به نتیجه نرسیده که امید است استاندار با تشکیل کارگروهی آن را به سرانجام برساند.

رضایی فر ادامه داد: در بحث مخزن آب فردیس هم، قرار بود 5 هزار مترمربع برای احداث آن در پارک جهان نما اختصاص داده شود که هنوز انجام نشده است.

همچنین سیدمجید موسوی، مدیرکل جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به پروژه زیربناهای مجتمع‌های دامپروری سازمان با هدف خروج دام از سطح شهر و مدیریت بهینه بمنظور کاهش هزینه تولید، عنوان کرد: در سال 79 در ماهدشت مجتمعی با وسعت یکصد هکتار برای ایجاد مجتمع دامپروری مورد مطالعه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه اعتبارات لازم آن تامین شد اما محل به سبب نبود آب مورد تایید مشاور قرار نگرفت، افزود: جهاد کشاورزی البرز به دنبال خارج کردن دامداران با تسهیلات بانکی از شهر است.

موسوی با اشاره به شهرک گلخانه هشتگرد، اظهار داشت: این شهرک دارای 30 هکتار وسعت و 70 واحد تولیدی است که 68 واحد آن در زمینه تولید توت‌فرنگی کاملا فعال است. برای این گلخانه آب منطقه‌ای استان مجوز حفر چاه داده است اما شورای شهر برای حفر آن موافقت نمی‌کند.

حمید احدی، سرپرست فرمانداری فردیس هم در این جلسه با اشاره به اینکه احداث فاضلاب فردیس یک بسته است، بیان کرد: اگر فاضلاب تصفیه شود میتوان آن را در گلخانه و نیروگاه استفاده کرد و از 12 میلیون متر مکعب آب سفره زیر زمینی که برای نیروگاه استفاده می‌شود، برای آب شرب استفاده کرد.

در ادامه پالیزگیر، فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه در راستای قانون اقتصاد روستایی، 3 ناحیه صنعتی روستایی زیر 50 هکتار پیش بینی شده که برای راه‌اندازی آن به کمک نیاز است، ادامه داد: شرکتی در شهرستان ساوجبلاغ بعد از 17 سال تعطیلی با ایجاد 500 شغل راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/

R41451/P1377/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت