Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمدرضا صالحی در نشست با رئیس سازمان نظام مهندسی معادن کشور اظهار داشت:با توجه به این که نخستین شورای معادن استان را تشکیل داده ایم آمادگی برای تفویض اختیارهای موردی استان ها به عنوان پایلوت در سطح کشور را نیز داریم.

استاندار خراسان شمالی گفت: نقشه های ژئوشیمی و نقشه های ژئوفیزیک هوایی از معادن استان هم در حال انجام است و در این مسیر نقشه ها یک به 250 هزارم کامل شده و نقشه های یک به صد هزار معادن نیز در حال انجام و نقشه های یک به 25 هزار که جزو نقشه های اساسی محسوب می شود در حال آماده شدن و اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با موضوع تسهیلات و یارانه های حمایتی بخش معادن نیز تصریح کرد: با توجه به این که تسهیلات و یارانه های حمایتی عمدتا به معادن درجه یک و دو کشور تعلق می گیرد و از سوی دیگر اکثر معادن خراسان شمالی جزو درجه بندی 3 و 4 است، خواستار تخصیص تسهیلات به این معادن هستیم.

صالحی خاطرنشان کرد:امیدواریم شورای عالی معادن کشور حمایت های مادی، معنوی ، تفویض اختیار و تسهیلاتی خود را نیز برای خراسان شمالی داشته باشد.

وی افزود: از شورای عالی معادن کشور خواستار برنامه ریزی خاص برای معادن استان هستیم تا از معادن به عنوان منبعی برای پیشرفت و اشتغالزایی استفاده کنیم.

صالحی در حاشیه این نشست در ارتباط با آخرین وضعیت تغییرات مدیران نیز به خبرنگاران گفت: بدون شک برای ایجاد تغییر و تحولات عقب نشینی نخواهیم کرد و هرروز به فکر تغییر و تحول در بخش های مختلف هستیم.

وی ادامه داد: مدیران استان باید با این دیدگاه که در زمان مدیریت خود به تمام وظایف و مسئولیت های محول به درستی عمل کنند، حرکت کرده و در این حالت به نوعی توانسته اند از ظرفیت مدیریتی خود به طور کامل استفاده کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی معادن کشور نیز در این نشست گفت: باید توجه ویژه ای به پتانسیل های معادن موجود شود.

نادعلی اسماعیلی اظهار داشت: یکی از سختگیر های شورای عالی معادن تعریفی فردی به عنوان مسئول فنی در معادن است که با توجه به درجه معادن، ضرورت وجود مسئول فنی برای هر معدنی الزامیست تا پاسخگوی تمام اتفاقات معدن باشد.

وی تصریح کرد: اکثر معادن خراسان شمالی دارای مسئول فنی هستند و در بحث تفویض اختیار به استان ها نیز تمام موارد آن ابلاغ شده است.

اسماعیلی با بیان این که معادن کشور گرفتاری های خاص خود را دارد، گفت:با تمام این گرفتاری ها بخش معدن مظلوم واقع شده و معتقدم به جای تعطیل کردن معادن راهکارهایی برای تقویت معادن کشور ارائه دهیم.

وی خواستار راه اندازی معادن کوچک در استان شد و ادامه داد: با ایجاد و حمایت از معادن کوچک می توانیم در مسیر اشتغالزایی و حفظ محیط زیست حرکت کنیم.

وی هم چنین ایجاد و حفظ تعامل با تشکل های صنفی و مهندسی معدن را از دیگر اهداف سازمان نظام مهندسی معدن بیان کرد و گفت: نظام مهندسی معدن توانسته است در سالیان گذشته تعاملی سازنده با تشکل های فعال در حوزه صنعت و معدن برقرار کند.

901

خراسان شمالی معادن محمدرضا صالحی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی