Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران گفت: دولت به دنبال آن است که میزان خاک موجود در گندم از ۷ درصد به ۵ درصد کاهش دهد اماباید توجه داشت در تمامی دنیا میزان خاک موجود در گندم ۰.۲ درصد است.

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری تسنیم محمدرضا مرتضوی امروز در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان اظهار کرد: هم اینک در صنایع تولید آب مشکلی نداریم و دستگاه‌هایی فعالیت می‌کنند که انقلابی در بخش تولید آب کشورمان ایجاد کرده‌اند به طوری که این دستگاه‌ها هر دانه آرد را به صورت جداگانه اسکن می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نمایشگاه امسال 177 شرکت داخلی و خارجی حضور دارند که 38 شرکت حاضر خارجی‌اند در مساحتی بالغ بر 14 هزار متر مربع حضور دارند، اما ظرفیت‌های تولید گندم و صنایع آرد و نان و نانوایی‌های کشور بیش از نمایشگاه فعلی است.

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران ادامه داد: 400 تا 500 هزار شغل در نانواخانه‌های کشور وجود دارد و نان تخت تولیدی ما مانند نان‌های تافتون و سنگک جزو بهترین نان‌های دنیا به حساب می‌آیند.

خاک داخل گندم می‌کنند

وی تصریح کرد: در این شرایط چرا نانوایی‌های ما چقدر مورد انتقاد و تعدی قرار می‌گیرند در حالی که آنها مجبورند هر کیلوگرم آرد را به قیمت بخرند و به نرخ مشخصی بفروشند و دخل و خرج آنها با یکدیگر نخواند.

مرتضوی گفت: از چند دهه پیش گفته‌ام که قیمت نان باید ثابت بماند آیا این قیمت ثابت مانده و یا هر ساله افزایش یافته است.

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اشاره به مخلوط کردن خاک با گندم عرضه شده در چرخه تولید گفت: وزارت جهاد کشاورزی جدولی درست کرده است به نام جدول پاکی گندم اما این جدول در واقع جدول نجسی است.

وی افزود: می‌گویند گندم را با 7 درصد خاک و 10 درصد افت مفید بخرید یعنی گندم حدود 17 درصد ضایعات داشته باشد و کسی به کارخانه‌های آرد نیز اعتراض نکند و نگوید که آن را نمی‌خرد.

مرتضوی با طرح این سوال که آیا گندم برداشت شده به طور طبیعی 7 درصد خاک دارد، گفت: این حجم از خاک و آشغال موجود در گندم طبیعی نیست که این امر نشان دهنده آن است که در گندمی که فروخته می‌شود خاک و ضایعات ریخته می‌شود.

دولت برای خرید هر کیلو خاک 1300 تومان می‌دهد

وی افزود: اشغال(ضایعات) گندم به حدی است که آنها را مجبور شده‌ایم به قیمت هر کیلوگرم 100 تومان بفروشیم و این در حالی است که این خاک و ضایعات را دولت 1300 تومان برای خرید آن پول می‌دهد و اگر هم تحویل نگیرد با سنگ می‌زنند و شیشه‌هایش را می‌شکنند.

رئیس انجمن آردسازان کشور با بیان اینکه کار ما گرفتن آشغال گندم در کارخانه‌های آرد شده است، گفت: گندم تولیدی در کشور کیفیت بسیار مناسبی دارد و همه نوع گندم در کشور ما تولید می‌شود و بی‌کیفیت خواندن آن ناشکری است. حتی بنده معتقدم که وجود واریت‌ههای موجود در گندم را باید کاهش دهیم تا از تنوع کشت کاسته شود.

مرتضوی تصریح کرد: دولت‌های مختلف هر ساله بر لزوم خودکفایی گندم در کشورمان اصرار کرده‌اند اما به آن اندازه که به مسائل کمی آن توجه داشته‌اند به کیفیت آن توجه نکرده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال تسنیم که چه کسی خاک را وارد گندم کرده و به دولت به صورت خرید تضمینی می‌فروشد، گفت: دلالال‌ها، کشاورزها و... این کار را می‌کنند؛ وقتی بانکها 28 درصد بهره می‌گیرند این افراد نیز در گندم تحویلی خود، خاک می‌ریزند.

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایرانبا بیان اینکه،در واکنش به اعتراضات ما وزارت جهاد کشاورزی امسال گفته است که در حال اصلاح رویه جلوگیری از ورود خاک به گندم است ادامه داد: گفته‌اند (وزارت جهاد کشاورزی) میزان خاک موجود در گندم از 7 درصد به 5 درصد کاهش می‌یابد اماباید توجه داشت در تمامی دنیا میزان خاک موجود در گندم 0.2 درصد است.

وی افزود: این حجم از ناخالصی گندم ظلم به تولیدکنندگان نان، آسیابان و مردم و حتی خود کشاورز است.

مرتضوی تصریحکرد: سازمان ملی استاندارد می‌گوید که برای تشخیص خلوص گندم باید با توری دو دهم درصد اندازه‌گیری شود اما دولت برای خرید گندم آن را با توری 2.2 درصد اندازه می‌گیرد.

مرتضوی گفت: این جدول به اصطلاح پاکی، دستپخت دور شدن از انصاف است و ریشه آن بهره‌های بانکی است که اقتصاد کشور را نجس کرده است.

رئیس انجمن ابسازان در واکنش به اظهارات وزیر بهداشت درباره بی‌کیفیت بودن گندم و نان‌های تولیدی در کشور گفت: وزیر بهداشت می‌تواند بگوید که نان‌های کشور شور است اما اینکه بیاید بگوید که گندم و یا نان بی‌کیفیت است در حیطه اختیارات وی نیست.

وی افزود: گندم تولیدی کشورمان در استانهای فارس،‌گلستان، خوزستان، آذربایجان در وضعیتی عالی تولید می‌شود و حتی گندم دوروم مورد نیاز کشور در داخل قابل تامین است اما یکسری از کارخانه‌داران تولیدکننده ماکارونی علاقمند به واردات گندم دوروم خارجی هستند که قیمت پایین‌تری دارد تا هزینه تمام شده آنها کاهش یابد.

مرتضوی گفت: بخشهای مرتبط با تولید گندم، آرد و نانوایی‌های کشور خصوصی هستند اما چرا دولت برای همه آنها تصمیم‌گیری کرده و بعد از اصل 44 و خصوصی‌سازی صحبت می‌کند.

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران گفت: تا بنده می‌گویم داخل گندم خاک می‌ریزند به من اینطور می‌گویند که می‌خواهی گندم خارجی بیاوری؟

مرتضوی گفت: شما (دولت) که قیمت گندم را دو برابر استاندارد جهانی خریداری می‌کنید چرا برای خاک و ضایعات موجود در آن پول می‌دهید؟

وی با بیان اینکه شورای نان‌های تولید شده در کشورمان بدون واردات گندم قابل برطرف شدن است، گفت: زمانی که به هر نانوایی 400 کیلو آرد می‌دهند و دخل و خرج آن با یکدیگر می‌خواند و زمانی که اجازه می‌دهیم گندم‌های ضعیف و لاغر وارد خرید تضمینی شده آرد شود و در نهایت با آن نان پخته شود این امر باعث می‌شود که کیفیت نان کاهش یابد زیرا ماشین‌های ما تا حدودی می‌توانند غربالگری انجام دهند.

رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران اضافه کرد: در زمان برداشت گندم نیز هوای کمپاین‌ها را نمی‌بندند و اجازه می‌دهند که خاک بیشتری در زمان برداشت وارد این محصول شود.

مرتضوی گفت: با توجه به اینکه کشاورز نانوا مربوط به بخش خصوصی است، تولیدکنندگان آرد و نان نیز خصوصی هستند دولت باید خود را از کار ما بیرون ببرد.

وی در واکنش به اینکه ریاست وزیر صنعت و کارگروه گندم و آرد و نان را چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: بهتر است که در خصوص تولید گندم و مشتقات آن از دو طرف نظارت وجود داشته باشد و جهاد کشاورزی اقدام به تولید گندم کرده و مسئولیت‌های بازرگانی آن نیز به بخش صنعت باشد.

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,77,78,79,83/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان