Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@11:01:48 GMT

حقوق کی‌روش از جیب سرخابی‌ها تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۶۵۲۰

به گزارش پارس نیوز،

 دریافت مجوز حرفه ای سازی با توجه به اینکه سه باشگاه پرهوادار فوتبال ایران را درگیر کرده، اصلی ترین دغدغه این روزهای هواداران فوتبال است و بسیاری از نهادها از جمله وزارت ورزش و مجلس شورای اسلامی را نیز درگیر کرده است.

مهم ترین بخش برای دریافت مجوز حرفه ای سازی، مباحث مالی است و هیچکدام از باشگاه های فوتبال ایران در دیگر بخش ها با مشکلی رو به رو نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قوانین AFC، باشگاه هایی که این مجوز را دریافت می کنند نباید بدهی داشته باشند.

این بدهی ها زمانی دردسر ساز می شود که حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را به همراه داشته باشد و باشگاه ها باید برای حل این بدهی، یکی از سه روشی که AFC پیش پای آنها گذاشته را انتخاب کند. اولین راه، پرداخت بدهی است که باشگاه های ایرانی برای انجام آن مشکل زیادی دارند. دومین انتخاب برای باشگاه ها، توافق با شاکیان است. اتفاقی که دسترسی به آن با توجه به رقم سنگین قرارداد ها و مدت زمان طولانی که شاکیان در انتظار ماندند بسیار سخت است و باشگاه ها به سختی می توانند با بازیکنان برای پرداخت بدهی در آینده توافق کنند.

سومین انتخاب اما تعیین تکلیف بدهی ها در مراجع قانونی از جمله کمیته انضباطی و کمیته تعیین وضعیت است. باشگاه ها می توانند با انتخاب این روش از شاکیان خود و احکامی که علیه آن ها صادر شده شکایت کنند و خواهان رسیدگی به این احکام شوند تا ضمن به تعویق انداختن اجرای احکام بتوانند در تاریخ معین شده از سوی فدراسیون فوتبال آسیا مجوز حرفه ای سازی خود را دریافت کنند.

انتخاب سوم باشگاه ها، انتخابی ایده آل و مناسب برای فدراسیون فوتبال است. باشگاه هایی که به کمیته تعیین وضعیت شکایت می کنند، باید 2 درصد از رقم شکایت شده را به حساب فدراسیون فوتبال واریز کنند تا احکام صادر شده مجددا بررسی شوند و موقتا نامه ای از این کمیته دریافت و به AFC ارسال می کنند تا مشکلی بابت بدهی ها نداشته باشند.

یک محاسبه ساده از میزان بدهی های شکایت شده دو باشگاه سرخابی و تراکتورسازی که رقمی بیش از 40 میلیارد تومان است، نشان می دهد که فدراسیون فوتبال درآمدی بیش از 800 میلیون تومان از این راه کسب کرده است. در آمدی چشمگیر و قابل توجه برای فدراسیون فوتبال که می تواند با آن بسیاری از مشکلات خود از جمله هزینه های جاری فدراسیون و یا حتی حقوق معوق کی روش را با آن پرداخت کند.

هر چند در این درآمد فدراسیون فوتبال غیر قانونی نیست و بر اساس مصوبات و اساسنامه فدراسیون فوتبال به حساب فدراسیون واریز می شود اما مطمئنا با شعارهای سئول نشینان برای کمک به باشگاه ها جهت دریافت مجوز حرفه ای سازی مطابقات ندارد. به ویژه آنکه اتفاقات چند وقت اخیر ثابت کرده که فدراسیون تصمیم گیرنده نهایی پیرامون صدور مجوز حرفه ای سازی است.

 

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۶۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: دریافت شناسه یکتا برای صاحبان واحدهای صنفی و کسب وکارها هیچ ربطی با افزایش مالیات ندارد و در این زمینه انتظار می‌رود به شایعات توجهی نشود. - اخبار استانها -

یعثوب نژادمحمد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: شناسه یکتا که آخرین مهلت دریافت آن برای صاحبان حرف و واحدهای صنفی تا 25 اردیبهشت ماه است، جز ضرورت‌ها و الزامات فضای کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی است.

وی تصریح کرد: تاکنون بیش از هشت هزار و 758 مورد شناسه یکتا در سطح استان اردبیل صادر شده تا دارندگان پروانه‌های کسب و کار قدیمی بتوانند مجوزهای خود را از حالت کاغذی به الکترونیکی درآورند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: آخرین مهلت برای دریافت شناسه یکتا 25 اردیبهشت ماه است و صاحبان کسب و کار و صنوف مختلف باید در سریعترین زمان نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

نژادمحمد افزود: از طریق گوشی تلفن همراه با ورود سه کد شماره سریال کارت ملی، شناسه و کد صنفی و کد پستی محل کسب به راحتی می‌توان در درگاه ملی مجوزها شناسه یکتا را رایگان دریافت کرده و به صورت غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از این به بعد خدمات تنها برای دارندگان شناسه یکتا از سوی اتحادیه‌ها و نظام صنفی ارائه می‌شود و افرادی که نسبت به مجوز شناسه یکتا اقدام نکنند، از هرگونه فعالیت و حمایت محروم خواهند شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اضافه کرد: در 2 سال اخیر برای بیش از 71 هزار درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان اردبیل رسیدگی شده و مجوز قانونی و لازم صادر شده است. 47 هزار مجوز صادر شده ثبت محور و مابقی کسب و کارهای خدماتی بوده است.

نژادمحمد یادآور شد: تمام تلاش مجموعه امور اقتصادی و دارایی بر این است تا مجوزهای کاغذی از رده خارج شده و تبدیل به مجوزهای الکترونیکی با شناسه یکتا شوند تا امکان حمایت از این واحدها با شرایط بهتر فراهم آید.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد