Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ویژه علم وفناوری ربع رشیدی در دیدار با هیات قزاقستان با بیان اینکه به فعالیت های فناورانه باید در بعد جهانی نگریست، اظهار کرد: علاقه‌مند همکاری با کشورهای مختلف در بخش فناوری هستیم

به گزارش ایسنا، علی جهانگیری افزود: امیدواریم سفر هیات قزاق به تبریز نقطه آغازی برای شروع همکاری های فناورانه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تاکید کرد: در برخی کشورهای جهان سوم تفاهم نامه‌ای امضا می‌شود، اما پیگیری و همکاری‌های بعدی انجام نمی شود، امیدوارم تفاهم نامه‌ای که بین ما به امضا می رسد از این قسم نبوده و همکاری های خوبی در روزهای آتی بین این دو کشور انجام گیرد. 

 جهانگیری با بیان اینکه تبریز تاریخچه ای قوی در حوزه فناوری داشته است، گفت: تبریز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و این نشان می دهد که تبریز سابقه ای قوی در حوزه تجارت و وصنعت داشته است. 

 مدیر منطقه ویژه ربع رشیدی گفت: در حال حاضر بیش از ۴۵۰۰ واحد صنعتی در استان آذربایجان شرقی فعالیت می کند و بیش از ۲۰۰ هزار نفر دانشجو و چهار هزار نفر هیات علمی در دانشگاه های استان به تحقیقات علمی می پردازند که حاکی از وجود پتانسیل بالا در بخش صنعت و دانشگاه در استان است. 

وی در ادامه با بیان اینکه در سه سال اخیر پلت فرم جدیدی تحت عنوان کریدورهای فناوری در ایران شکل گرفته است، گفت: پارک های علم و فناوری کشور علی رغم تلاش زیاد محدود به یک وزارتخانه بوده اند اما این کریدورها یک سیستم فرادستی و فرا بخشی است که در حال حاضر در پنج استان کشور فعال بوده و اختیارات آن بسیار بیشتر از پارک های علم و فناوری است. 

وی خطاب به هیات قزاقی تاکید کرد: اگر با ما همکاری کنید می توانیم شما را با همه بخش‌های مرتبط با حوزه پژوهش و فناوری پیوند دهیم . 

جهانگیری هم چنین گفت: آماده هستیم تا در حوزه تجاری سازی فناوری های ارائه شده در نمایشگاه با تجار قزاقستان همکاری کنیم تا این فناوری ها در سطح بین المللی به عرصه تولید انبوه برسند. 

 در پایان این نشست تفاهم نامه‌ای ما بین منطقه ویژه ربع رشیدی و هیات قزاقستان به امضا رسید. 

گفتنی است، "پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع‌رشیدی" از ۲۰ لغایت ۲۴ آبان‌ماه سال‌جاری در نمایشگاه بین‌المللی تبریز برپا است و در جریان برگزاری این نمایشگاه ۲۸ رویداد فناورانه برگزار می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران

معاون سازمان توسعه تجارت گفت: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰، وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشور‌های آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشور‌های مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • برپایی نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • عروس بزرگ امام : نمی خواستم ازدواج کنم، قصد داشتم به درسم ادامه بدهم و به کشورهای خارجی سفر کنم؛ اما..
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • فارس با ظرفیت های مختلف خود به اکسپو ۲۰۲۴ ایران می‌رود
  • رییس دانشگاه شاهد خبر داد: بورسیه برای دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • ۸۰ کشور از ایران اکسپو استقبال کردند/ حضور هیات عربستانی