Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی به روستائیان و عشایر باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، بی‌بی عصمت سرفرازی صبح امروز در کمیته راهبردی و هماهنگی آموزش‌های مهارتی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی به روستائیان و عشایر باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این صورت توانمندسازی عشایر و روستائیان و کمک به اقتصاد خانواده‌های آنان را شاهد خواهیم بود افزود: به دلیل کم برخوردار بودن این استان توجه ویژه‌ای به اشتغال خانگی و همچنین اشتغال در مناطق روستایی و عشایرنشین استان توسط دولت شده و تسهیلات خوبی نیز برای این امر در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: باید روحیه کارآفرینی درجامعه و به ویژه در استان خراسان جنوبی ایجاد شود.

سرفرازی تصریح کرد: رسالت فنی و حرفه‌ای و یا اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقویت روحیه کارآفرینی نیست بلکه باید این روحیه در محیط آموزشی دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها در قالب چارچوب منظم تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: امروزه یکی از دغدغه‌های موجود در جامعه این است که دانش و آگاهی کسب شده در مدارس و دانشگاه‌ها منجر به اشتغال واقعی نمی‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با اشاره به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در جامعه و نقش موثر آن در اشتغال افراد یادآور شد: در این راستا باید توجه به مهارت‌ها به صورت ویژه در دستورکار قرار گیرد.

سرفرازی اظهار داشت: باید ارزیابی شود که تاچه حد آموزش‌های داده شده در مراکز فنی و حرفه‌ای استان منجر به مهارت آموزی آموزش دیدگان و همچنین ایجاد اشتغال در آنان شده است و بعد از آن به دنبال تثبیت اشتغال در جامعه باشیم.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی دارای ظرفیت کار و نیروی انسانی است و باید از این ظرفیت به نحو احسنت استفاده شود افزود: امسال سال تولید و اشتغال است بنابراین باید در راه اشتغالزایی تلاش مضاعف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال دولت اعتبارات خوبی را در بحث اشتغال در نظر گرفته است گفت: تسهیلات صندوق توسعه ملی را در خراسان جنوبی به صورت ویژه داریم.

سرفرازی بیان کرد: طرح تکاپو از جمله طرح‌های موفقی بوده که در این خصوص پیشنهاد شده و خوشبختانه در استان خراسان جنوبی نیز اتفاقات خوبی در این زمینه در حال رخ دادن است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا باید رسته‌هایمان را در این استان در طرح تکاپو مشخص کنیم تا به نتیجه رضایت‌بخشی دست یابیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه اخیراً در استان کارگروه اشتغال تشکیل شده است تصریح کرد: 151 میلیارد تومان سهم اشتغال استان است که بسیار می‌تواند امیدبخش باشد.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۶۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا موسوی نژاد صبح سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام برگزار شد، اظهار کرد: یکی از برنامه های هفته معلم در خراسان جنوبی برنامه سپاس معلم در روز دوازدهم اردیبهشت است که توسط مسئولان و ائمه جمعه و…است که در راستای تکریم معلمان برگزار می شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: برنامه سپاس معلم در بیرجند در مدرسه متوسطه ۱۵ خرداد برگزار می شود.

۴۰ معلم و همکار فرهنگی خراسان جنوبی به دیدار مقام معظم رهبری می روند

موسوی نژاد یادآور شد: همچنین ۴۰ نفر از همکاران فرهنگی و معلمان عزیز خراسان جنوبی در روز دوازدهم اردیبهشت ماه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد.

وی گفت: برنامه تکریم از معلمان نمونه خراسان جنوبی (استانی و شهرستانی) در ۱۶ اردیبهشت برگزار می شود و از ۸۹ نفر از معلمان با همکاری استانداری و سازمان برنامه و بودجه تجلیل می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: در ۹۳ درصد مدارس خراسان جنوبی نماز جماعت اقامه می شود و درصد باقی مانده عمدتاً مدارس ابتدایی بوده اند.

موسوی نژاد افزود: همچنین از ابتدای سال تحصیلی تاکنون هزار و ۲۰۰ محفل قرآنی برگزار شده است که بسیاری از آنها در ماه مبارک رمضان برگزار شده است.

وی گفت: اجلاس نماز دانش آموزی در ۱۱ شهرستان برگزار شده است که در این برنامه از ۱۷۰ فعال در حوزه نماز دانش آموزی تجلیل شد.

۸۳ درصد معتکفین دانش آموز بوده اند

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: در اعتکاف ماه رجب ۲۲ هزار نفر شرکت کردند که طبق آمار اداره کل تبلیغات اسلامی ۸۳ درصد معتکفان دانش آموز بودند.

موسوی نژاد گفت: برای مهر ۱۴۰۳ سهمیه جذب ما از طریق استخدامی از محل ماده ۲۸ هزار و ۲۸۰ نفر است که امیدواریم با این اقدام مشکل نیروی انسانی ما بسیار کاهش یابد.

وضعیت نیروی انسانی برای مهر ۱۴۰۳

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: انتظار بر این است که ۳۴۹ نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان متعهد به خدمت نیز در مهر ۱۴۰۳ شروع به کار کنند.

موسوی نژاد گفت: در مجموع استخدامی ها و فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان پیش بینی بر ورود نزدیک هزار و ۵۰۰ نفر به آموزش و پرورش استان است اما از طرف دیگر تا ابتدای ۱۴۰۴ تعداد هزار و ۵۹ معلم ما بازنشسته می شود.

وی ادامه داد: در سال تحصیلی جاری تعداد ۴۸۰ کودک بین ۶ تا ۱۱ سال که تحصیل باز مانده بودند، شناسایی و به چرخه آموزش برگشتند.

توزیع شیر رایگان در مدارس خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای توزیع شیر رایگان در مدارس خراسان جنوبی اختصاص یافت که امیدواریم این مهم در سال های آتی نیز ادامه پیدا کند.

موسوی نژاد با اشاره به اهمیت امتحانات نهایی یادآور شد: با توجه به تأثیرگذاری معدل در آزمون ورودی به دانشگاه ها، خانواده ها این مهم را مدنظر قرار دهند.

وی افزود: پیش بینی ما بر این است که نزدیک ۱۸ هزار ورودی پایه اول دبستان در خراسان جنوبی داشته باشیم.

کد خبر 6092688

دیگر خبرها

  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود