Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: دولت به علت شرایط اقتصادی توانایی نوسازی بیمارستان های فرسوده کشور را ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر جمالی با اشاره به اینکه فرسودگی بیمارستان ها و مراکز درمانی تنها مربوط به تهران نیست، گفت: فرسودگی بیمارستان ها در بیشتر استان های کشور وجود دارد، اصل مسئولیت پذیری و انجام کار مسئولانه و درست برای پیشگیری از هرگونه حادثه و تلفات جانی در حوادث طبیعی باید مورد توجه قرار گیرد؛ یعنی نظارت ها در روند ساختمان سازی ها درحوزه درمانی و مسکونی باید به نحو درستی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توجه به مقاوم سازی بیمارستان ها از اهمیت بیشتری برخوردار است، افزود: در شرایط و مواقع بحرانی بیمارستان ها بیش از سایر مراکز فعالیت کرده و به مردم خدمات رسانی می کنند، ضمن اینکه تهران به دلیل جمعیت بسیار در زمان بحران دچار مشکلات بیشتری می شود؛ بنابراین در شرایط بحرانی باید خدمات گسترده ای به مردم ارایه شود.

جمالی با تاکید براینکه نوسازی بیمارستان های فرسوده هزینه بسیار سنگینی را می طلبد، تصریح کرد: درحال حاضر شرایط اقتصادی به گونه ای نیست که بتوان بیمارستان های فرسوده را نوسازی کرد، اما به هرحال فعالیت بیمارستان های فرسوده در شرایط بحرانی و خطر به طورحتم دردسرهایی را برای مردم به وجود می آورد؛ ولی برای نوسازی و مقاوم سازی مراکز درمانی باید راهکاری را درنظرگرفت که ضمانت اجرایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه نمی توان با شعار و حرف بیمارستان ها را نوسازی کرد، گفت: درحال حاضر مهم ترین مشکل آن است که برای ساخت بیمارستان های جدید نیز نکات ایمنی رعایت نشده و مرکز درمانی نوساز پس از کمی فعالیت با یک زلزله دچار تخریب صد درصدی می شود، این یعنی اینکه افراد در زمان ساخت به مسئولیت های خود به درستی عمل نکردند؛ یا اینکه نظارت ها به درستی انجام نشده است، متاسفانه از بودجه های عمرانی کشور به شکل صحیح استفاده نمی شود.

جمالی با بیان اینکه در زمان ساخت مراکز درمانی گاهی مسئولان به وظایف خود به درستی عمل نمی کنند، افزود: به عنوان مثال در ساخت بیمارستان اسلام آباد غرب پس از مدت کوتاهی از فعالیت مشخص است که افراد در زمان ساخت نظارت های درستی نداشتند، دراین شرایط نباید به دنبال مقصر بود؛ اما باید در هرنقطه ای به وظایف خود به درستی عمل کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید براینکه با توجه به توان اقتصادی باید بیمارستان های فرسوده را نوسازی کرد، تصریح کرد: درحال حاضر اکثر کارهای بهداشتی و درمانی دولت بر زمین مانده و دولت نتواسته به تعهدات خود عمل کند، بنابراین باید برای هرتعهدی از جمله نوسازی بیمارستان های فرسوده باید به منبع مالی دولت نیز توجه کرد؛ هرچند که در این میان فرسودگی ساختمان های مسکونی نیز بی اهمیت نیست.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: راه‌اندازی فاز اول خط دو مترو، خرید ۵ واگن قطار برای یک و دو خط مترو، اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل شهر و نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده، اتصال حلقه حفاظتی رینگ چهارم از شمال به جنوب به سپاهان‌شهر و تکمیل سالن اجلاس، نیازمند حمایت مستقیم استاندار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد نورصالحی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در سال ۱۳۵۸ حضرت امام خمینی (ره) با فرمانی که داشتند، دستور بر تشکیل شورا دادند که در ادامه این روز در تقویم ثبت شده است، شوراها نقطه عطف در انقلاب اسلامی و تاریخ سیاسی نظام جمهوری اسلامی است که مردم را صاحبان اصلی نظام قلمداد می‌کنند.

وی افزود: تشکیل شوراها به‌منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها و روستاها است، بنابراین باید از این ظرفیت و توان حضور مردم با توجه به شعار سال بهره برد، شکل‌گیری شوراها نشان‌دهنده آن است که از آغاز انقلاب تا امروز مشارکت مردم و استفاده از ظرفیت آن‌ها در تمام عرصه‌ها مدنظر بوده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: با اینکه نهاد مردمی شورا با ۲۰ سال تأخیر تشکیل شد، اما طی ۲۵ سال که از فعالیت آن می‌گذرد، شاهد رشد و شکوفایی مسئولیت‌پذیری نهاد مردمی هستیم.

نورصالحی گفت: تمام مسئولان نظام و رؤسای قوای مختلف توجه داشتند که از این ظرفیت بیشتر استفاده شود و به نوعی ارتباط مستقیم مردم با بدنه نظام برقرار شود.

وی ادامه داد: میان مدیریت شهر و شورا و مقامات استان همدلی و تفاهم و حمایت و پشتیبانی وجود دارد که امیدوارم روزافزون شود تا در روزهای باقی‌مانده دولت و مدیریت شهری، دستاوردهای خوب و ارزنده برای شما و مردم داشته باشیم.

نورصالحی با اشاره به مطالبه شورای ششم از استاندار اصفهان افزود: راه‌اندازی فاز اول خط دو مترو، بحث قرارداد مپنا برای تجهیزات خط دو مترو، خرید ۵ واگن قطار برای یک و دو خط مترو، اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل شهر و نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده، اتصال حلقه حفاظتی رینگ چهارم از شمال به جنوب به سپاهان شهر و تکمیل سالن اجلاس، کلنگ آغاز حفاری خط سه مترو و ورزشگاه نقش جهان و شهرک ورزشی در شمال اصفهان نیازمند حمایت مستقیم استاندار است که مطالبه ما از نماینده دولت در استان است.

کد خبر 748631

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران