Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدنبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب اظهار کرد: بیش از ۱۰ سال از ابلاغ سیاست‌های کلی «پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه» می‌گذرد اما اهتمام چندانی نسبت به اجرای آن صورت نگرفته است. امیدواریم مقامات دولتی بیش از گذشته به این مهم بپردازند.

وی افزود: کشور ما در نوار زلزله قرار دارد و هر روز گوشه‌ای از کشور می‌لرزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر هزینه‌هایی که برای جبران خسارت این زلزله‌ها صرف می‌شود، برای اجرای سیاست‌های کلی در مورد سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه صرف می‌شد، قطعا به صلاح نزدیکتر بود، در عین حال که جبران سریع خسارات زلزله فعلی هم در اولویت کامل است.

حبیبی با انتقاد از اظهارات معاون اول رییس‌جمهور در عین حال خاطرنشان کرد: ما براساس اطلاعاتی که داریم، لازم می‌دانیم از اقدامات مقامات کشوری، لشکری و هلال احمر و هموطنان عزیز بعد از وقوع زلزله تشکر کنیم و افزایش این اهتمام را خواستار شویم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به جلوگیری خزانه‌داری کل آمریکا از ارسال کمک‌های نقدی ایرانیان مقیم این کشور، تصریح کرد: خصومت دولت آمریکا با ملت ایران بر کسی پوشیده نیست. آنها حتی از کمک‌های انسان‌دوستانه ایرانیان مقیم آمریکا برای آسیب‌های زلزله جلوگیری می‌کنند. اینها نشانه‌های دشمنی دولت آمریکا با مردم ایران است و ملت هرگز این کینه‌توزی‌ها را فراموش نخواهد کرد. اینگونه رفتارهای ددمنشانه، روی گرگ‌ها را سفید می‌کند.

حبیبی با اشاره به شرط دولت انگلستان برای پرداخت بدهی دولت این کشور به تهران در ازای معاوضه جاسوس انگلیسی، گفت: دولت انگلیس اعلام کرده که حاضر است بدهی نیم میلیارد پوندی خود را به تهران بپردازد. اما سوال اینجاست که چرا دولت انگلیس در این ۴ دهه بدهی خود را پرداخت نکرده است و چرا دولت‌های پس از انقلاب بویژه دولت کنونی اهتمام لازم را صرف این کار نکرده‌اند.

وی ادامه داد: انگلیسی‌ها در دوران پهلوی پولی از ایران گرفتند تا بابت آن چند دستگاه «تانک چیفتن» بدهند، اما پس از انقلاب نه تانکها را دادند و نه پول آن را پس فرستادند. امروز هم می‌خواهند بدهی خود را به مردم ایران، در ازای بازگرداندن یک جاسوس خائن بپردازند. این معامله خوبی نیست؛ دولت باید جاسوس مزبور را مجازات کند و پول ملت را هم با استفاده از روش‌ها حقوقی و دیپلماتیک پس بگیرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به وعده مجدد رئیس‌جمهور در ایام انتخابات مبنی بر ارائه گزارش‌های صد روزه به مردم، گفت: به نظر می‌رسد دولت باید در پایان صد روز که از زمان آنهم گذشته، یک گزارش از عملکرد خود و وعده‌هایی که داده است، ارائه دهد.

حبیبی اظهار کرد: دولت بالاخره باید تکلیف خود را با نتایج مورد ادعای خودش درمورد برجام مشخص کند. مطالبات آمریکایی‌ها هر روز افزایش می‌یابد و تحریم‌های بیشتری هم از سوی آنها اعمال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اخیرا رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است ما ۱۰۰ نقطه از تاسیسات هسته‌ایران را مهر و موم کرده‌ایم. سوال این است که غیر از تعهدات برجام چیزهایی وجود دارد که به مردم گفته نشده است. شنیده شده که حتی ماموران آژانس به دانشگاهها سرک کشیده‌اند و در مورد تز دکتری دانشجویانی که در حوزه انرژی هسته‌ای درس خوانده‌اند سوالاتی را مطرح کرده‌اند. این خبر اگر صحت داشته باشد یعنی نهایت پررویی و جسارت به ساحت علم و دانشگاه؛ در این مورد هم دولت باید توضیح دهد.

حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک آزادی شهر «راوه» بعنوان آخرین پایگاه داعش در عراق گفت: کار داعش در عراق به پایان رسیده‌ است اما عربستان می‌خواهد با کوچ داعشی‌ها به لبنان، آرامش این کشور را بهم بزند.مقامات دربار عربستان باید بدانند که بزودی گرفتار نتایج جنایاتشان در جهان اسلام خواهند شد.

وی با محکومیت دخالت سعودی‌ها در لبنان تاکید کرد: حکام عربستان نخست وزیر لبنان را به ریاض می‌برند و او را مجبور به استعفا می‌کنند. این حرکت با صطلاح سیاسی آنها، بیشتر به رفتار یک کودک نادان و لجباز شباهت دارد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به وضعیت اسف‌بار کودکان و زنان و مساله قحطی در یمن اشاره کرد و گفت: فریاد سازمان ملل از مظالم عربستان در یمن بلند است. میلیون‌ها انسان در خطر قحطی و مرگ قرار دارند. یمنی‌ها عرب‌ترین قوم عرب هستند که مورد تجاوز و ستم واقع شده‌اند اما هیچ صدایی از اتحادیه عرب برای کمک به مظلومین یمنی درنمی‌آید.

حبیبی در ادامه با اشاره به لایحه بودجه ۹۷ و گزارشی که نوبخت در این خصوص به مجلس ارائه کرده است، گفت: اینکه بودجه سال ۹۷ براساس عملکرد نوشته شود، یک گام رو به جلو برای شفاف سازی است.

وی افزود: رئیس دیوان محاسبات در مجلس گفته است که محرمانه اعلام کردن بدهی‌های دولت از گرفتاری‌های ماست. در هیچ جای دنیا بدهی‌های دولت محرمانه نیست. آقای نوبخت باید به این اعتراض دیوان محاسبات پاسخ بدهد. چرا بدهی‌های دولت برای عالی‌ترین مرجع نظارتی نظام یعنی دیوان محاسبات محرمانه است و آنها نمی‌توانند اسنادی که باید تحت نظارتشان باشد را دریافت کنند و در تفریغ بودجه به مردم گزارش دهند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: دولت از یک سو می‌خواهد در بودجه نویسی شفافیت به خرج دهد و از سوی دیگر با محرمانه کاری، شفافیت زدایی کند، این دورویکرد با هم نمی‌خواند.

حبیبی گفت: ما بارها اعلام کردیم شفاف سازی بودجه بزرگترین بنگاه اقتصادی دولت یعنی شرکت ملی نفت، به شفاف سازی بودجه کمک می‌کند. امیدوارم سیاست بودجه‌ریزی براساس عملکرد، شامل شرکت ملی نفت هم بشود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۶۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • تکلیف دوئل حسن یزدانی و قاسمپور مشخص شد
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • وزارت راه تکلیف جاده‌های ترانزیتی اردبیل را مشخص کند
  • جام کشتی تختی اهواز؛ نتایج فینال پنج وزن نخست مشخص شد