Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید بانک ملت با حضور معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی بانک ملت، در این مراسم، محمد بیگدلی به عنوان مدیرعامل جدید این بانک معرفی و از زحمات و تلاش های هادی اخلاقی فیض آثار در طول تصدی این پست قدردانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرحمن ندیمی بوشهری در این مراسم با قدردانی از تلاش های هادی اخلاقی در طول دوره مدیریت عاملی بانک ملت، اظهار امیدواری کرد که ایشان در ادامه فعالیت های خود نیز منشاء خیر و برکت در نظام بانکی کشور باشند.

وی از بانک ملت به عنوان یکی از بانک های خوب و تاثیرگذار کشور یاد کرد و گفت: خوشبختانه بانک ملت مدیران زیادی را برای نظام بانکی کشور تربیت کرده که این مدیران جزو مدیران خوشنام و توانمند این سیستم به شمار می روند.

معاون وزیر اقتصاد با ابراز خرسندی از انتصاب مدیری از بدنه بانک ملت به عنوان مدیرعامل جدید این بانک، تاکید کرد: خوشبختانه آقای بیگدلی از سربازی در بانک ملت به درجه سرداری رسیده و تمامی مشاغل را در این بانک بزرگ، تجربه کرده اند.

وی با بیان این نکته که مردان بزرگ در نظام بانکی، از درب کوچک شعبه وارد شده اند، ادامه داد: آقای بیگدلی انتخاب شخص وزیر اقتصاد هستند که از میان گزینه های مختلف برای این پست برگزیده شده اند.

ندیمی بوشهری، سابقه خوب، روشن و شفاف مدیرعامل جدید بانک ملت را دلیل انتخاب ایشان برای تصدی این سمت، خواند و اظهار داشت: مدیریت این بانک بزرگ، مسوولیت خطیر و کار بزرگی است که امیدوارم با تدابیر مدیرعامل جدید، این قافله با موفقیت به مقصد برسد.

محمد بیگدلی، مدیرعامل جدید بانک ملت هم در سخنانی با قدردانی از اعتماد وزیر اقتصاد و هیات مدیره برای سپردن این مسوولیت سنگین به وی، اظهار امیدواری کرد که با استعانت از خداوند متعال و همراهی و همکاری کارکنان، کارنامه ای مثبت و قابل قبول را از خود برجای بگذارد.

وی با قدردانی از تلاش تمامی مدیران عامل و اعضای هیات مدیره پیشین و همچنین کارکنان شاغل و بازنشسته در راستای توسعه و اعتلای نام بزرگ بانک ملت، خاطرنشان کرد: بانک ملت شایسته دستیابی به رفیع ترین جایگاه ها در نظام بانکی کشور است و همه ما به فعالیت در این بانک افتخار می کنیم.

بیگدلی از زحمات و تلاش های دکتر اخلاقی فیض آثار مدیرعامل پیشین در طول زمان تصدی این پست تشکر کرد و گفت: ایشان از هیچ تلاشی برای موفقیت بانک ملت فروگذار نکردند و در شرایط سخت و دشوار نظام بانکی، موفقیت های زیادی را با همکاری کارکنان شریف و خدوم، برای این بانک رقم زدند.

وی خوشنامی و مرغوب بودن برند بانک ملت را مرهون تلاش تمامی کارکنان در سطح کشور خواند و اظهار امیدواری کرد که این برند، روز به روز خوشنام تر و متعالی تر شود.

مدیرعامل بانک ملت، استحکام در نیروی انسانی، ساختار مدیریت و زیرساخت های آی تی را از مزیت های بانک ملت برشمرد و گفت: با وجود این مزیت ها، نوسانات مقطعی نمی تواند بانک را از مسیر اصلی خود خارج کند.

وی با بیان این نکته که بانک ملت در طول سال های فعالیت خود همواره نوآوری های زیادی داشته و باعث ارتقای سطح نظام بانکی کشور شده است، یادآور شد: این بانک همیشه رقیب خوبی برای بانک های دیگر بوده است.

بیگدلی، نیروی انسانی را نخستین مشتری و مهم ترین ذینفع و دارایی گران سنگ بانک ملت دانست و گفت: نیروی انسانی بادانش و خردورز، باعث زیبایی تصویر و برند این بانک در بین بانک ها و نهادهای مالی کشور شده است.

وی انسجام، وحدت و همگرایی کارکنان و مدیران را سرمایه اجتماعی بانک ملت عنوان کرد و افزود: اعتماد موجود بین کارکنان، مدیران و حتی بازنشستگان این بانک، سرمایه بزرگی است که باید آن را ارج بنهیم.

مدیرعامل بانک ملت، شرایط پیشرفت را برای بانک ملت مهیا دانست و اضافه کرد: کارکنان بادانش و وفادار، زیرساخت های قوی و هیات مدیره منسجم و همراه در کنار مشارکت هوشمندانه و باانگیزه کارکنان، راه بانک ملت را برای برداشتن گام های بلند و تاثیرگذار، هموار ساخته است.

بیگدلی، استفاده از خرد جمعی و کار تیمی در جهت ساختن آینده ای بهتر برای کارکنان، مشتریان و سهامداران را در دستور کار بانک خواند و گفت: همه ذینفعان باید از تلاش ها و فعالیت های انجام شده بهره مند شوند تا بانکی موفق داشته باشیم.

وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم که روز به روز فاصله بین اهداف فردی و سازمانی، کمتر و دلسوزی و تلاش برای اهداف بانک بیشتر شود و بانک ملت در اوج قرار بگیرد.

به گفته مدیرعامل بانک ملت، توجه جدی به اقتصاد مقاومتی، کمک به بنگاه های کوچک و متوسط، توانمندسازی بخش های اقتصادی و تامین منابع مالی و سرمایه در گردش بنگاه های اقتصادی در دستور کار بانک ملت بوده است که مورد اهتمام بیشتری قرار خواهد گرفت.

بیگدلی تاکید کرد: اولویت دهی به بخش های تولیدی، مدیریت بهینه دارایی ها و ساماندهی املاک مازاد

می تواند زمینه ساز پویایی بیشتر بانک ملت باشد.

وی موفقیت های روزافزون بانک ملت را زبانزد نظام بانکی کشور خواند و یادآور شد: توجه به مسوولیت های اجتماعی نیز همواره مدنظر این بانک بوده و خواهد بود.

بیگدلی از بانک ملت به عنوان یک بانک استراتژی محور نام برد و اظهار داشت: در فاز بعدی باید وارد فاز انسجام استراتژیک شویم که در این راستا بازنگری در چارچوب مضامین استراتژیک و برنامه عملیاتی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به این نکته که هیچ کاری خارج از برنامه تدوین شده در بانک انجام نخواهد شد، خواستار تقویت فرهنگ برنامه محور شد و ادامه داد: مدل رفتار اقتصادی بهینه باید در بانک پیاده سازی شود تا همه ذینفعان از آن بهره مند شوند و این امر جز در سایه انسجام، اتحاد، همدلی و همت همه کارکنان در سراسر کشور، امکان پذیر نخواهد بود.

هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل پیشین و عضو هیات مدیره بانک ملت نیز در سخنانی با تبریک به آقای بیگدلی بابت برعهده گرفتن مسوولیت سنگین مدیریت عاملی این بانک، اظهار داشت: بانک ملت یکی از بانک های بزرگ کشور است که تاثیر غیرقابل انکاری در نظام بانکی کشور برجای گذاشته است.

وی افزود: بانک ملت محل جلوس و حضور رادمردان و بزرگمردانی بوده است که هرکدام خط کش و معیار و ملاک ارزیابی مدیران نظام بانکی هستند.

اخلاقی تاکید کرد: از وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکر می کنم که با حسن تدبیر و اشراف به شرایط بانک ملت و نظام بانکی، فردی از بدنه این بانک را که مسوولیت هیات مدیره را نیز در اختیار داشت، برای پست مدیریت عاملی انتخاب کردند.

وی همچنین گزارشی از عملکرد خود در طول حدود ۱۶ ماه تصدی پست مدیریت عاملی بانک ملت ارائه کرد و گفت: اکنون بانک ملت در مسیر درست خود قرار گرفته است و همه شاخص های کلیدی آن در وضعیت سبز و درخشان قرار دارند.

به گفته دکتر اخلاقی، موفقیت های به دست آمده حاصل تلاش تک تک مدیران و کارکنان بانک ملت است که با غیرت تمام، مسیر سخت و دشواری را طی کردند و برای ارتقای جایگاه این بانک از هیچ کوششی دریغ نکردند.

وی نیروی بادانش، فهیم، حرفه ای، همراه و برنامه پذیر را از مزیت های بانک ملت در برابر سایر بانک ها عنوان کرد و گفت: بدون وجود این نیروها نمی توانستیم در مدت ۱۶ ماه، این موفقیت ها را رقم بزنیم.

حسن روستا، نایب رییس هیات مدیره بانک ملت هم در سخنانی گزارشی از عملکرد بانک ملت در طول حدود یک و نیم سال گذشته ارائه کرد و گفت: دکتر اخلاقی در شرایط سختی، سکان هدایت بانک ملت را در دست گرفتند ولی با مدیریت ایشان، بحران ایجاد شده به خوبی مدیریت شد و اکنون از زبان تک تک مدیران و کارکنان، از ایشان قدردانی می کنم.

وی نقش تیم بزرگ بانک ملت در صف و ستاد را در همراهی مدیرعامل و هیات مدیره، انکارناپذیر خواند و یادآور شد: اگر این همراهی ها نبود بی تردید موفقیتی نیز به دست نمی آمد.

روستا، رتبه دوم نظام بانکی در تجهیز بهینه منابع، رتبه نخست در مصارف و رتبه اول در نسبت مطالبات به مصارف را از دستاوردهای بانک ملت عنوان کرد و گفت: رتبه اول در نقدشوندگی سهام در بین بانک های بورسی و همچنین داشتن بالاترین منابع ارزی از دیگر موفقیت های این بانک بزرگ است ضمن این که ۲۵ درصد تراکنش های ساتنا و پایا و بخش قابل توجهی از منابع بین بانکی، در اختیار بانک ملت قرار دارد.

به گفته عضو هیات مدیره بانک ملت، پرداخت بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ۱۲۲ هزار نفر از زوج های جوان و کسب رتبه دوم در این زمینه، از دیگر موفقیت های این بانک است ضمن این که بانک ملت در بخش وصول مطالبات نیز عملکرد درخشانی را از خود برجای گذاشته است.

وی با اظهار خرسندی از سپردن پرچم بانک ملت به دست مدیری توانمند از بدنه بانک ملت، این انتخاب را انتخابی هوشمندانه و از روی تدبیر خواند و گفت: آقای بیگدلی، مدیری متواضع، فروتن، مردمدار، با تجربه و دارای دانش بانکی و آکادمیک است که در تمامی لایه های بانک فعالیت داشته است.

true برچسب ها : بانک ملت true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۰۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟

باید از همتی سوال کرد، با وجود عملکرد سیاه خود با چه رویی هر مسئله‌ و رویدادی در این دولت را با تحلیل‌های عجیب و غریب نقد می‌کند؟ و به نحوی منتقد است و نسخه می پیچد که گویی سالها رئیس بانک مرکزی سوئیس بوده و عملکرد درخشانی رقم زده است! - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالناصر همتی؛ رئیس کل اسبق بانک مرکزی در ماه‌های اخیر در قالب یک اینفلوئنسر فضای مجازی ظاهر شده و با تحلیل‌های ضد و نقیض تلاش می‌کند به هر قیمتی نام خود را مطرح کند. مقایسه انتقادهای اکنون همتی با عملکرد او در گذشته نشانه‌هایی از خودزنی دارد.

پررویی به سبک همتی؛ چطور بعد 6 سال یاد سفره مردم افتادی؟

 

فضاحت برخی انتقاداتش به گونه‌ای آشکار است که افراد مطلع نسبت به عملکرد او در دوران ریاستش بر مسند رئیس کل بانک مرکزی را به خنده وا میدارد.

دوره ریاست همتی بر بانک مرکزی از سوم مرداد ماه 1397 تا نهم خردادماه سال 1400 بوده است. برخی اقتصاددانان این دوره را دوران سیاه متغیرهای پولی نامگذاری کرده‌اند.

شکست همتی در جایگاه ریاست بانک مرکزی

همتی همان فردی بود که در زمان ریاست خود بر بانک مرکزی، دستور عدم انتشار آمارهای نرخ تورم از آذرماه 1397 را داد. در مرداد ماه 1397 و زمانی که همتی بر جایگاه ریاست بانک مرکزی تکیه زد، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی 24.2 درصد و تورم 12ماهه مصرف‌کننده نیز 11.5 درصد بود اما به واسطه ولنگاری نظارت بر شبکه بانکی و متغیرهای پولی کشور در زمان همتی در اردیبهشت 1400 تورم نقطه به نقطه به 54.6 درصد و تورم 12ماهه نیز به 51.8 درصد رسید.

در زمان همتی و در اردیبهشت 1400، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در کشور به رقم بی‌سابقه 103.1 درصدی رسید و تورم 12 ماهه تولیدکننده نیز با جهش شدید از 14.2 درصد در مرداد 1397 به 68.3 درصد افزایش یافت. 

نرخ رشد پایه پولی که مرداد 1397 به 20.3 درصد رسیده بود در اردیبهشت 1400 به 31.5 درصد رسید و نرخ رشد نقدینگی نیز در این مدت از 20.5 درصد به 38.8 درصد رسید.

آقای همتی فکر می‌کند حافظه تاریخی مردم از بین رفته و با تحلیل‌های پوپولیستی قصد پاک کردن عملکرد سیاه خود از اذهان عمومی را دارد. او در صدد مقاصد سیاسی خود به اخلاق علمی و حرفه ای پشت پا می‌زند و بی مهابا به دنبال انتقاد از این و آن است. وگرنه سلطان چاپ پول با عملکردی که داشته نباید حتی روی تحلیل و انتقاد پشت درب‌های بسته کلاس درس در دانشگاه‌ها را داشته باشد؛ چرا که هر کلمه‌ او می‌تواند با پرسش، چرا شما این کار را نکردید؟ قطع شود!

سلطان چاپ پول که بود و چه کرد؟

همتی در زمان ریاست خود بر بانک مرکزی در سال های 1398 و 1399 معادل 238 همت بخاطر تامین منابع ریالی ارز 4200 تومان بر پایه پولی بانک مرکزی اضافه نمود که این رقم با احتساب متوسط 7.3 ضریب فزاینده نقدینگی یعنی فقط در نتیجه اقدامات همتی بیش از 1737 همت بر نقدینگی کشور اضافه شد. لقب سلطان چاپ پول پس از این اقدامات به همتی داده شد و او هنوز هم این لقب را یدک می‌کشد.

التهابات ارزی و جهش 223درصدی نرخ دلار در دوران همتی

همتی که دائما درباره بازار ارز و اقدامات دولت در حوزه ارزی تئوری و راهکار می دهد, در دوره مدیریت خود یکی از بدترین دوران مدیریت بازار ارز را سپری کرد و در بخشی از دوران مدیریت وی کشور دچار بی ثباتی و نوسانات متعدد نرخ ارز بود و جهش سنگین ارزی رقم خورد؛ به طوری که نرخ دلار در ابتدای ریاست وی 8500 تومان بود اما در آخر با جهش 223 درصدی در بعدا ز دو سال و نیم, دلار 27500 تومانی را تحویل دولت سیزدهم داد!

بی توجهی به اجرای قانون چک و اصلاح نظام بانکی

قانون جدید چک نیز که در سال 1397 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید به همت همتی در طول سال‌های حضور او در بانک مرکزی اجرایی نشد و تا رفتن او از بانک مرکزی معطل ماند. قانونی که پس از اجرا در دولت سیزدهم توانست آمار چک های برگشتی و زندانیان مرتبط با جرایم چک را به اندازه قابل توجهی کاهش دهد و اعتبار را به این ابزار معاملاتی بازگرداند.

حتی تسهیل ارائه خدمات بانکی به مردم نیز در دستور کار آقای همتی نبوده و هیچ تغییری در سختگیری بانکها در پرداخت تسهیلات خرد یا پیشرفت در رویه های غیرحضوری خدمات بانکی صورت نگرفت و تنها نقش همتی در بانک مرکزی پیشرانی برای تشدید هدررفت منابع ارزی کشور، جهش های ارزی، ناترازی شبکه بانکی و عدم توجه به اصلاح نظام بانکی بوده است.

خدشه بر اعتماد به بانک مرکزی؛ میراث همتی

شاید بتوان تنها دستاورد همتی در زمان ریاستش بر بانک مرکزی را کلید خوردن ادغام چندین بانک ناتراز دانست که آن هم باز نه به همت همتی بلکه با فشارهای بیرونی و به پیشنهاد نهادهای دیگر انجام شد.

باید از همتی سوال کرد؛ چرا مانع کنترل متغیرهای پولی کشور شد؟ چرا از اصلاح نظام بانکی سر باز زد؟ چرا قانون جدید چک را اجرایی نکرد؟ چرا با عملکرد بد خود به اعتماد عمومی نسبت به بانک مرکزی صدمه زد؟

و آخرین سوال اینکه با وجود عملکرد سیاه خود با چه رویی هر مسئله‌ای را با تحلیل‌های عجیب و قریب نقد می‌کند؟ و به نحوی منتقد است و نسخه می پیچد که گویی سالها رئیس بانک مرکزی سوئیس بوده و عملکرد درخشانی رقم زده است!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی