Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از رویکردهای اصلی بسیج با تفکر اقتصاد مقاومتی بهسازی و مرمت و همچنین ساخت مسجد، حسینیه، غسالخانه و یا مدرسه با کمک خیران و اهالی مناطق محروم است تا بدین ترتیب رنگ محرومیت را از چهره این مناطق بزداید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ امروز با جهادگران بسیجی همراه شدیم تا بخشی از فعالیت های آنان درخصوص از بهسازی مسجد و مدرسه روستای گلیان را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای گلیان در حدود 35 کیلومتر با مرکز تویسرکان فاصله دارد، اهالی روستا از نبود یک حسینیه و یک مسجد مناسب سالیان سال است رنج می برند. با مطلع شدن بسیج سازندگی، از این موضوع، جهادگران حوزه دانش آموزی به میدان آمدند و با کمک اهالی روستا، خشت روی خشت گذاشتند و آجر روی آجر، حالا این روزها مسجد رو به راه شده و آماده برگزاری مراسم های مختلف از سوی اهالی روستا به ویژه اقامه نماز اول وقت است.

 

پیرزنی در این میان دست در دست نوه، بوی اسپندش همه جا را گرفته، خوش آمدگویی می کند و از بسیج تشکر، می گوید، به لطف خدا و زیر سایه امام عصر(عج)، بسیجیان به کمک ما آمدند و اهالی را در بهسازی روستا یاری کردند.

بوی اسپند و اشکش از روی شوق است و بس، بانوان دیگر روستا هم از مسعود بیات سرپرست گروه جهادی دانش آموزی و تیم همراهش تشکر می کنند.

 

گروه جهادی بسیج دانش آموزی که متشکل 30 دانش آموز است، در فروردین96 مرمت و بهسازی مدرسه روستا را هم به پایان رساندند و هم اکنون دانش آموزان روستا در آن مستقر هستند و از مرداد ماه سال جاری نیز به صورت میانگین روزانه چهار دانش آموز بسیجی برای مرمت و بهسازی مسجد فعالیت داشته اند.

 

به گفته «سعید سعیدی» فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان ساخت سرویس بهداشتی مسجد با اعتباری بالغ بر 16 میلیون تومان با همکاری بسیج سازندگی و گروه جهادی بسیج دانش آموزی انجام شده است.

وی عنوان کرده که هزینه نمای مسجد 9 میلیون تومان و هزینه آبدارخانه آن پنج میلیون تومان بوده که از محل کمک های مردمی تأمین شده است.

 

سعیدی همچنین اظهار کرد: مرمت و بهسازی مدرسه سه کلاسه روستای گلیان با اعتباری بالغ بر هشت میلیون تومان بوده که با همکاری بسیج سازندگی، بسیج دانش آموزی و اداره آموزش و پرورش قلقلرود انجام شده است.

بیات سرپرست گروه جهادی دانش آموزی نیز از همکاری تنگاتنگ بسیج و اهالی روستا در بهسازی این دو مکان خبر داد و گفت: روزهای بسیاری اهالی روستا به کمک ما می آمدند و حتی با چای و گاهی تغذیه از ما پذیرایی می کردند و اگر نبود وحدت ما با یکدیگر قدمی از قدم برداشته نمی شد.

 

آن سوتر در ابتدای روستا نیز یکی از اهالی در گفت و گو با خبرنگار رودآور، از سال های سخت نداشتن مدرسه گفت، آن جا که دانش آموزان روستا به علت مخروبه بودن تنها مدرسه روستا بالاجبار پنج سال تمام حتی در سرمای زمستان هم برای تحصیل به روستای همجوار می رفتند، اما در سال جاری با بهسازی مدرسه و رنگ و رو گرفتن آن، دیگر دانش آموزان مجبور نیستند، هر روز مسافت طولانی تا روستای همسایه را طی کنند تا سواد بیاموزند.

ادای احترام به شهدای روستا نخستین عمل گروه بسیج سازندگی است، تا جایی که حتی تمثال تنها شهید روستای گلیان را در ابتدای گلزار شهدای روستا نصب کرده اند.

 

به گزارش خبرنگار رودآور؛ یکی از رویکردهای اصلی بسیج با تفکر اقتصاد مقاومتی بهسازی و مرمت و همچنین ساخت مسجد، حسینیه، غسالخانه و یا مدرسه با کمک خیران و اهالی مناطق محروم است تا بدین ترتیب رنگ محرومیت را از چهره این مناطق بزداید.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان گفت: در سیل اخیر حدود ۵۰ جهادگر از قرارگاه جهادی زیرکوه در لحظات اولیه وقوع سیلاب  به سیل زدگان خدمت رسانی کردند. 

هنری با اشاره به اینکه  ۱۱ قرارگاه‌ جهادی منطقه ای فعال هستند افزود: تمامی گروه‌های جهادی استان نیز در حالت آماده باش هستند.    وی گفت: تخلیه آب داخل منازل و جابه جایی وسایل منازل مردم ،کمک به توزیع بسته های حمایتی و هدایت مردم به نقاط امن، کمک به خودروهای سانحه دیده و گرفتار در سیل، کمک به تخلیه تعدادی مغازه در حاجی آباد،تخلیه و لایروبی منازل و محل نگهداری دام و اسکان اضطراری از جمله اقدامات قرارگاه جهادی بسیج سازندگی زیرکوه در مناطق سیل زده بود.    مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان افزود: بعد از فروکش کردن سیل، گروه های جهادی برای ساخت و ساز و جبران خسارت سیل با کمک خیران نسبت به ساخت وساز مکان های آسیب دیده سیل اقدام می کنند. 



                                                                                         

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • آیین گاوکشان 
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم