Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@22:46:39 GMT

بسترسازی برای احیای تمدن نوین اسلامی

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۳۷۴۸

بسترسازی برای احیای تمدن نوین اسلامی

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز در پایان اجلاس دو روزه "محبان اهل بیت و مسئله تکفیری ها" علی اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گزارش کاملی از این اجلاس ارائه کرد.

متن کامل گزارش ولایتی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین و صلی الله محمد و آله الطاهرین و اصحابه المنتجبین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با عرض سلام خسته نباشید خدمت میهمانان گرانقدر؛

همانگونه که مستحضر هستید مجمع جهانی بیداری اسلامی متعاقب پیگیری اهداف و مبانی خویش، دیروز و امروز مبادرت به برگزاری باشکوه اجلاس جهانی «محبان اهل بیت (علیهم السلام) و مسئله تکفیری ها» با شعار «حب اهل بیت نویدبخش وحدت و احیای تمدن اسلامی» کرد. در این اجلاس که بیش از 800 نفر از علما، فقها، اندیشمندان و نخبگان فعال در عرصه بیداری اسلامی از 94 کشور حضور یافته و با ارسال 250 مقاله پیرامون موضوعات اجلاس به دبیرخانه ارسال شد. حضور ده‌ها خبرنگار داخلی و خارجی از شبکه‌های مختلف خبری و تلویزیونی و پوشش لحظه به لحظه اخبار و گزارشات و سخنرانی ها، اهمیتی خاص به اجلاس بخشید.

این اجلاس در جهت پیگیری و تحقق اهداف ذیل برگزار شد:

بسترسازی برای احیای تمدن نوین اسلامی؛ با تکیه بر تعمیق شناخت و بصیرت نسبت به مبانی فکری و معرفتی اهل بیت(ع)؛

ایجاد وحدت و انسجام اسلامی در مقابله با موانع و مشکلات پیش روی جهان اسلام و واکاوی و برجسته سازی نقاط مشترک فکری و عقیدتی محبان اهل بیت برای تقابل با اندیشه‌های انحرافی، افراطی و تکفیری.

اجلاس با سخنرانی حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی از علما و اندیشمندان بزرگ جهان اسلام و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران، همچنین حضور تعدادی از مقامات عالی ایران افتتاح شد و پس از آن، هیأت رئیسه محترم از کشورهای مختلف اسلامی با حضور در جایگاه، به ایراد سخنرانی در خصوص موضوع اجلاس پرداختند. در روز نخست اجلاس، کمیسیون های پنج‌گانه‌ی تخصصی تشکیل شد و در مجموع بیش از 300 تن از شرکت کنندگان در اجلاس به سخنرانی، ارائه مقاله، نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. سخنرانان در کمیسیون های پنجگانه پس از مباحث فشرده و علمی، بر موارد ذیل به عنوان نکات و موضوعات مهم تأکید کردند:

1. گفتگو درباره اهل بیت علیهم السلام و تلاش در جهت شناساندن آنان، به عنوان یکی از ضروریات مهم و نیازهای حیاتی عصر حاضر می باشد. در این راستا ایجاد بسترهای لازم جهت رشد و توسعه زیرساخت های فکری و معرفتی اهل بیت علیهم السلام در جهان اسلام باید مورد توجه آحاد امت اسلام قرار بگیرد. علاوه بر این مرزبندی بین اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و اسلام مخرب آمریکایی و وهابی باید حفظ و در میان ملل و مذاهب مختلف اسلام تقویت شود.

2. بیداری اسلامی که به عنوان یک جریان خودجوش اسلامی، در سال های گذشته با الهام از مبانی نظری و عملی اهل بیت علیهم السلام و آرمان ها و شعارهای انقلاب اسلامی ایران شکل گرفته و در مدت کوتاه به رغم مانع تراشی ها و چالش افکنی‌ها، با دستاوردهای بزرگ و فرصت های مغتنمی همراه بوده است. هم اکنون که جهان اسلام شرایط حساس و سرنوشت سازی را سپری می کند، می‌طلبد تا فقها و علما و اندیشمندان امت اسلام به عنوان پیشگامان بیداری اسلامی نقش مضاعفی در زنده نگه داشتن این موج و برداشتن موانع پیش روی عهده دار شوند.

3. چالش ها و تهدیدات پیش روی محبان اهل بیت علیهم السلام به دو دسته چالش های درونی و بیرونی از جمله فاصله گرفتن از قرآن و عترت، برداشت های منحرفانه و غیرصحیح از اسلام و قرآن، عدم دشمن شناسی، برخورد شعاری با موضوع وحدت، توطئه های آمریکایی – صهیونیستی، وابستگی فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و مواردی از این دست تقسیم می شود که در این میان ضعف و غفلت مسلمانان نیز در گسترش و توسعه دامنه این چالش ها مزید بر علت بوده و خسارات و پیامدهای مهمی را در عرصه های گوناگون وجودی بر جهان اسلام تحمیل می کند. بنابراین لزوم روشنگری و آگاه سازی جهت مقابله با چالش ها و تهدیدات مذکور باید مورد توجه علما و نخبگان امت اسلام قرار بگیرد.

4. پیروزی های اخیر در عراق و سوریه و نابودی داعش در کشورهای مذکور، دستاوردی مهم و راهبردی قلمداد می شود که در سایه تفکر مقاومت و ایثار و از جان گذشتگی و نه سازش و مذاکره و انفعال حاصل شد که ریشه در آموزه‌های دین و اصول قرآن و عترت دارد. جهان اسلام برای استمرار این پیروزی ها ترویج فرهنگ مقاومت و ایستادگی و شهادت در پرتو آموزه های اهل بیت علیهم السلام را باید در دستور کار خود قرار دهد.

5. با توجه به اهمیت نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی و جهت‌دهی افکار عمومی ملت‌های جهان و استفاده دشمنان اسلام از رسانه های بین المللی و فن آوری های نوین ارتباطی، ضرورت دارد تا محبان اهل بیت علیهم السلام بیش از پیش با هم افزایی ظرفیت‌های رسانه ای خود، زمینه ها و بسترهای لازم برای تبلیغ و ترویج مودت و محبت اهل بیت در جهان اسلام و جامعه جهانی را فراهم نمایند.

میهمانان و شرکت‌کنندگان در روز دوم اجلاس به محضر مبارک رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) تشرف یافته و طی دیداری صمیمانه و پربار، از بیانات گهربار و رهنمودهای راهگشای معظم له بهره بردند. حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای در این دیدار به نکات مهم و راهبردی ذیل که باید مورد توجه علما و فقها و اندیشمندان و آحاد امت اسلام قرار گیرد تأکید فرمودند:

- حب اهل بیت مخصوص شیعیان نیست؛ همچنان که وجود پیامبر اسلام وسیله‌ی وحدت بین مسلمین است، محبت اهل بیت هم می تواند عامل وحدت باشد و امروز دنیای اسلام به این محبت و همدلی به شدت نیازمند است.

- امروز پیکره دنیای اسلام به شدت زخم خورده است و دشمنان اسلام توانسته‌اند با ایجاد جنگ و اختلاف، دنیای اسلام را فشل کنند و دشمن آن یعنی رژیم صهیونیستی را در حاشیه امن نگه دارند. باید قبول کنیم در درون امت اسلامی نیز کسانی هستند که همان کاری که آمریکا و رژیم صهیونیستی می خواهد را انجام می دهند. در چنین شرایطی وحدت امت اسلام، اوجب واجبات است.

- مهمترین وظیفه محبان اهل بیت علیهم السلام در کشورهای مختلف، آگاهی بخشی به مسلمانان در خصوص حقایق دنیای اسلام و ایجاد روحیه بیداری و هوشیاری در قبال توطئه ایجاد اختلاف در درون امت اسلام است.

- امروز مسأله‌ی فلسطین مسأله‌ی اول دنیای اسلام است؛ چون کشوری اسلامی است که غصب شده و به جایگاهی برای اخلال در امنیت کشورهای منطقه تبدیل شده است. باید با این غده سرطانی مبارزه کرد. روزی که فلسطین به مردم فلسطین بازگردد، آن روز، روز جشن و عید دنیای اسلام و ضربه واقعی به پیکره استکبار خواهد بود و آن روز فراخواهد رسید.

- حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای همچنین تأکید فرمودند: کسانی در دنیای اسلام برخلاف مصالح اسلام عمل می کنند و برخلاف نص صریح قرآن «اشداء بینهم و رحماء علی الکفار» هستند.

پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب، شرکت کنندگان بعد از ظهر عصر امروز در صحن اصلی استقرار یافتند و در دو نوبت قبل و بعد از اذان مغرب پیرامون موضوعات اجلاس مباحث و نکات مهمی را ایراد فرمودند که محورهای مهم آن به این شرح است:

1. در سال های گذشته نظام سلطه جهانی با استفاده از امکانات مادی و غیرمادی که در اختیار دارند و با بهره برداری از «اختلافات و انفعالات» موجود در جهان اسلام، در صدد تحمیل و جایگزینی اسلام ناب با اسلامی هستند که در راستای منافع جهانی و منطقه ای آمریکا قرار داشته و عمل نماید. این موضوع هم اینک به خطری بزرگ در پیش روی مسلمانان تبدیل شده است که باید در مقابل آن هوشیار و برای مقابله با آن فعال بود.

2. اسلام دینی برای همه بشریت است و با وجود تاکید اسلام بر وحدت و همدلی، گروه های تکفیری به عنوان یک ابزار و براساس دیدگاه های ارتجاعی و انحرافی، به تکفیر مسلمانان روی آورده و دنبال شکستن شوکت امت اسلامی و خشن جلوه دادن آن هستند. حفظ وحدت و بصیرت افزایی به عنوان یه راهکار فوری برای مقابله با این وضعیت، باید در دستور کار نخبگان و آحاد امت اسلام قرار گیرد.

3. آیه نفی سبیل که براساس آن هرگونه سلطه کفار و قدرت‌های خارجی زیاده‌خواه بر مسلمانان و اراضی مسلمین مردود شمرده شده است در کنار حمایت و پشتیبانی از ملت های مظلوم و ستمدیده مسلمان در اقصی نقاط مرزهای اسلامی، یکی از مبانی مهم فکری و معرفتی محبان اهل بیت در عصر حاضر است که باید در تمام مراحل زندگی فردی، جمعی، سیاسی و اقتصادی مورد اهتمام دولت ها و ملت های مسلمان قرار گیرد.

4. جبهه مقاومت و گروه های مقاومت اسلامی که با الهام از اندیشه‌ها و سیره اهل بیت علیهم السلام شکل گرفته و نظام سلطه و توطئه های آمریکایی – صهیونیستی را با موانع و چالش های عمده ای در منطقه و کشورهای اسلامی مواجه ساخته است، باید به عنوان یک فرصت بزرگ و دستاورد مهم، همواره مغتنم شمرده شده و مورد حمایت و پشتیبانی محبان اهل بیت قرار داشته باشد.

5. سخنرانان روز دوم همچنین بر این اصل تأکید کردند که ترویج دیدگاه‌ها و اندیشه های متعالی حضرت آیت العظمی امام خامنه ای به عنوان یکی از محبان واقعی اهل بیت و دلسوزان واقعی امت اسلام، رسالت مهمی است که می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و معضلات در جهان اسلام باشد.

شرکت کنندگان در اجلاس با توجه به ضرورت و اهمیت موضوع وحدت محبان اهل بیت علیهم و تعامل مستمر علما، فقها، اندیشمندان و نخبگان محب اهل بیت علیهم السلام، پیشنهاد کردند برای استمرار و پیگیری مصوبات این اجلاس و اجلاس های آتی، دبیرخانه دائمی کنگره جهانی محبان اهل بیت علیهم السلام ذیل مجمع جهانی بیداری اسلامی تشکیل شود.

در ادامه اجلاس بیانیه پایانی که از جمع بندی ارائه شده از میان تمام رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، سخنران مراسم افتتاحیه، مطالب ارائه شد در کمیسیون های تخصصی و نیز رایزنی و مشورت با اندیشمندان جمع حاضر در 10 بند تهیه و تدوین شده بود، به عنوان سند نهایی اجلاس قرائت و پس از تأیید اعضا منتشر گردید.

303

اجلاس اهل بیت تمدن نوین اسلامی جمهوری اسلامی ایران دکتر ولایتی اسلام

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری تبیین جزییات مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت با حضور صابر جعفری کافی‌آباد رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اصحاب رسانه در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

جعفری رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پس از قریب به دو سال از مسؤولیتم در مرکز می‌گذرد و طی این دو سال تغییر و تحولات عمیقی را در مکانیزم پیمایش‌های ملی مربوط به حوزه‌های مختلف انجام دادیم. یک دهه ما شاهد رکود در تولید و مدیریت داده های سیاست گذاران ذی ربط بودیم و حال این روند احیا شده و این اتفاق نتیجه شجاعت دولت جدید و همکاری پژوهشگاه بوده است.

وی ادامه داد: روند احیا در مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی دو تحول جدی دنبال شد. به این معنا که سال‌ها مرکز طرح‌های ملی تبدیل به دبیرخانه جامعی شد که ریاست آن را فردی بر عهده داشت که از نهادی مأمور شده بود و در نهایت شاهد فروپاشی مرکز شدیم. از آنجا که خود مرکز از عهده انجام طرح‌های ملی بر نمی‌آمد، اما چون اجرا بر عهده آنها بود، ناچارا اجرای بیش از ۹۰ درصد طرح‌ها را به مجریان درجه سه و چهار واگذار می‌کردند. یعنی برای اجرا مؤسساتی انتخاب می‌شد که رییس وقت در مقطعی آنجا مسوولیت داشت. همچنین اجرای میدانی طرح‌ها مجدداً به همان مؤسسه و نهادی سپرده می‌شد که رییس وقت از آنجا به مرکز مأمور شده بود.

رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در ایام کرونا با احراز مسوولیت ریاست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات جلسه ای با موضوع ارزیابی از پیشرفت‌های طرح موقت توسط اساتید برجسته دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد و در نهایت به این نتیجه رسیدند که پیشرفت مطلبوبی از کار حاصل نشده است. به همین دلیل تصمیم بر این گرفته شد که با مجریان جدیدی و متشکل از اساتید درجه یک دانشگاه قراردادی منعقد و اجرای طرح ها آغاز شود.

جعفری گفت: یکی از معضلات نشست های افکارسنجی، عدم پاسخگویی است که در سالهای اخیر زیاد شده، شیوه های ساده انگارانه ای در این رابطه وجود داشت اما باز با اهتمام تیم، گزارش تفصیلی کیفی هم ما ارائه می دهیم. بنظرم بازگشت همه طرح های ملی به درون وزارت مهمترین اتفاق دو سال اخیر است که باعث کیفیت داده ها شده است.

وی افزود: برای انجام طرح ملی سه ماه پیشنهاد داده شد تا بسترهای کار فراهم شود اما در ادامه روند این سه ماه به سه هفته و با نصف مبلغ مطرح شده کاهش یافت و کار آغاز شد. البته باید گفت که ما از حیث این تغییر در حال فشار هستیم. در طول تاریخ پیمایش نگرانی‌ها از بابت کیفیت داده‌هایی است که پشتوانه سیاست‌گذاری قرار می‌گیرد و متأسفانه گاهی شاهد هستیم که برخی از پژوهشگران از راه‌های غیر اصولی برای استخراج داده‌ها استفاده می کنند اما ما در دفتر طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شیوه نظام‌مندی را اجرا کردیم که پرسشنامه‌ها به صورت تلفنی و میدانی در ۳۱ استان (شهرستان‌ها و روستاها) انجام و همه آنها شنود می‌شود و در خصوص اشتباه پس از تذکر به پرسشگر، آن را حذف می‌کنیم. همچنین موقعیت‌های پرسشگر به صورت آنلاین چک و کیفیت داده‌های مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جعفری گفت: بازگشت کل پروسه پیمایش‌ها به درون پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی بوده که طی دو سال به وقوع پیوسته است.زمانی ما در مرکز مستقر شدیم، شش پیمایش ملی معوق داشتیم، تلاش کردیم اینها معلق نشوند و به رغم مشکلات بودجه ای آنها را هم راه اندازی کنیم.از پیمایش های مهم ما نگرش های ایرانیان نسبت به مهاجران افغانی بود که توسط شبکه ملی خودشان ارائه شد. پیش از نوروز هم ما طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را راه اندازی کردیم و پیمایش بعدی دستور کار همین خواهد بود.

وی ادامه داد: پیمایش موج چهارم پیمایش نگرش‌های ایرانیان را از اواخر آذر سال گذشته آغاز کردیم و در نهایت نخستین گزارش ن را در اواسط زمستان سال گذشته تهیه شد. نتایج داده‌های پیمایش در یک نشست تخصصی با حضور ۶۰ تن از اساتید برجسته دانشگاه‌های برتر کشور در هشت کارگروه تخصصی بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت. به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار است نتایج برنامه‌های طرح ملی را در استان‌ها تهیه شود و امیدواریم بتوانیم نهایتاً پایان اردیبهشت یا اواسط خرداد گزارش استانی را تهیه و در اختیار استان‌ها قرار دهیم.

رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیمایش نگرش ایرانیان نسبت به مهاجرت افغانستانی‌ها در دستور کارمان بود. پیش از عید نوروز طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را با همکاری دانشگاه فردوسی شهد و شورای علمی قدرتمندی به سرانجام رساندیم.

وی افزود: هم اکنون علاوه بر پیمایش تلفنی همین پژوهشگاه همکاران من در ۳۱ استان، ۹۰ شهرستان و بیش از ۹۰ روستا پیمایش وضعیت استفاده از شبکه های مجازی و ابعاد زندگی کاربران در حال انجام است. تلاش داریم تااخر همین هفته مرحله جمع اوری داده ها انجام و سپس هویت ملی ایرانیان با اجرای دکتر انتظاری را با مدیریت طرح های ملی در دستور کار بگیریم. پیمایش دیگر طراحی نقشه خلقیات ایرانیان با اجرای دکتر صبوریان انجام می دهیم. پیمایش دیگر آرزوهای جوانان با اجرای دکتر حدادی صورت خواهد گرفت.

جعفری گفت: بالغ بر هشتاد نظرسنجی از پژوهش های کرونا، ارز ترجیحی، جام جهانی، خدمات فرهنگی شهرداری، منزلت هیات بین ایرانیان، سواد ادبی و امید اجتماعی ایرانیان در دستور کار است و کنار اینها هم دستور کار مدونی طراحی شده است. برای نخستین بار پیمایش هایی با عناوین سنجش وضعیت فرهنگ عمومی ایرانیان، سواد تاریخی ایرانیان، سواد ادبی، سواد فرهنگی، امید اجتماعی، امسال انجام می‌شود.

وی ادامه داد: موج دوم پیمایش طرح ملی خانواده را در دستور کار داریم و قرار است به سفارش وزارت کشور پیمایش سبک زندگی نوجوانان را انجام دهیم. همه این پایش‌ها نیازمند اعتباراتی مناسب است و در حال تلاش و رایزنی هستیم تا منابع مالی آن را تأمین و نتایج آن به صورت برش‌های استانی و شهرستانی برای استان‌های مختلف جهت استفاده ارسال کنیم.

رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از دل مشغولی‌های پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با توجه به ساختار علمی و تیم جدید، فرهنگ کار و یکی از ابعاد مهم آن امنیت شغلی است. بیش از دو جلسه برای راه‌اندازی پیمایش این موضوع با معاونت های وزارت کار برگزار کردیم و امیدواریم این پیمایش به اجرا برسد.

وی افزود: ما وضعیت پزشکان و خبرنگاران را به صورت مستقیم در پیمایش قرار نمی دهیم بلکه با عناوینی همچون مرجعیت اصناف، سرمایه اجتماعی، مرجعیت پزشکان و دیگر موارد را در پیمایش مورد ارزیابی قرار می دهیم. داده های انبوه وجود دارد و ما نیازمند کارفرما هستیم تا متناسب با پرسش ها داده های قوی تری را استخراج و در اختیار سیاستگذاران قرار دهیم.

جعفری گفت: قرار است مجلدی منتشر و در بخش های مختلف داده ها به تفضیل شرح داده شود. وضعیت شاخص ها و بخش‌ها در حوزه خانواده از مهم ترین محورها بود. نگرش در حوزه خانواده را در پیمایشی مورد بررسی قرار دادیم و نتیجه طرح نگرش ایرانیان در مورد فرزندآورین به طور میانگین ۶۲/‏۳‬ شد و این نگرش مطلوبی است.

وی افزود: سال پیش برای حجاب ۱۰ نظرسنجی را با عناوینی همچون پیرامون عفو مقام معظم رهبری، حجاب و بی حجابی، وضعیت اجتماعی و فرهنگی تهران، دیدگاه مردم نسبت به بی حجابی، پدیده بی حجابی و اقدام دولت علیه آن انجام دادیم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آن بحبوبه رخدادهای سیاسی و تشنج اجتماعی خود را موظف به ارزیابی از وضعیت کرده است و پرحجم ترین نظرسنجی مان در خصوص حجاب بود. نکته مهم این است که هر اندازه در ارزیابی های‌مان از لحظه وقوع آن رویدادها گذر می‌کنیم نتایج شبیه قبل از رویداد می‌شود بنابراین نباید این نظرسنجی ها را در حین رخدادها در اختیار سیاستگذاران قرار داد چراکه این نتایج اشتباه و نادرست است. سه ماهی می شود که دیگر در این حوزه ارزیابی نداریم و نتایج مناسب شده است.

هشت پیمایش در دستور کار مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

در ادامه سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رخی پیمایش ها سابقه چندین دهه دارد و اینها باید تکرار شود و یکی از ماموریت های پژوهشگاه این است که باید به نیازهای پژوهشی پاسخ دهد. خوشبختانه این مهم انجام و ریل گذاری خوبی صورت گرفت.

وی افزود: اجرا و گرداوری داده ها مهمترین بخش یک پژوهش است و اگر این مخدوش باشد، مسیر غلط پیش رو قرار می دهد پس دفتر طرح های ملی خیلی تلاش کرد تا نظارت قوی و گرداوری با راهوری خود مرکز انجام شود. الان خانواده یکی از مسائل مهم ما است اما ما شاهد هستیم که خیلی در این عرصه نهادها و مراکز کار و پژوهشی نمیکنند الان دفتر طرح ها چند طرح در این رابطه در دستور کار دارد.

معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مجموع چهار پیمایش را انجام دادیم و هشت پیمایش در دستور کار است.

کد خبر 6093040 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی