Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به قدرت، اقتدار و تاثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران در منطقه و افزایش محبوبیت و قدرت دفاعی کشورمان در سطح بین الملل، از تاسیس یک معاونت سیاسی و اقتصادی در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی خبر داد.

به گزارش عصر ایران سید عباس عراقچی، معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه کشورمان که عصر روز گذشته به میزبانی سالن همایش‌های صدا و سیما در هشتمین جشنواره تجلیل و تکریم از کارآفرینان و مدیران اشتغالزای کشور سخن می‌گفت، با ابراز اندوه و تاسف از وقوع زلزله در کرمانشاه و درگذشت تعدادی از هموطنان‌مان در این سانحه به پیروزی محور مقاومت و نابودی داعش اشاره کرد و در ادامه پیروزی‌های فرزندان این سرزمین در مقابل خبیث‌ترین گروه‌های تکفیری در بخش مهمی از منطقه خاورمیانه را تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیرگذاری بی سابقه ایران در منطقه

عراقچی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در اوج اقتدار در منطقه به‌سر می‌برد، این موضوع را مورد اذعان صاحبان فکر، قلم و اندیشه خواند و افزود: در هفته‌های گذشته به این مهم توسط مقام معظم رهبری نیز اشاره شده بود. به گفته عراقچی، ایران هیچ‌گاه در طول تاریخ چه پس از انقلاب و چه حتی پیش از انقلاب به این میزان از قدرت، اقتدار و تاثیرگذاری در منطقه نرسیده بود.

او در ادامه به توانمندی‌های دفاعی کشورمان اشاره کرد و با بیان اینکه توانمندی‌های دفاعی، ثبات و امنیت داخلی در ایران هیچ گاه به این اندازه قوی نبوده است، تاکید کرد: این مسائل در منطقه پرآشوبی که در آن قرار داریم، قابل اهمیت و مورد تحسین جامعه بین‌الملل است.

افزایش محبوبیت ایران در سطح جهان

معاون امور حقوقی وزارت خارجه در ادامه به بی‌سابقه بودن محبوبیت ایران در جوامع بین‌المللی اشاره کرد و گفت: آمریکا هیچ گاه به این اندازه در مقابل ایران در انزوا قرار نگرفته بود. در حالی که رئیس جمهور آن کشور تلاش می‌کند تا توافقی را که با ایران صورت گرفته بر هم بزند و به گفته خودش این توافق بدترین و ننگین‌ترین توافق است؛ تمامی جوامع یکپارچه و یک‌صدا علیه رئیس جمهوری آمریکا و در حمایت از ایران و برجام ایستادند. بنابراین جمهوری اسلامی ایران در هیچ دوره‌ای به این اندازه از حمایت و مقبولیت بین‌المللی برخوردار نبوده است.

سیدعباس عراقچی ریشه این توانمندی‌ها را اتکا به قدرت داخلی و مردم عنوان کرد و افزود: یک کشور وقتی به اقتدار می‌رسد که قدرت آن برخاسته از درون آن و با تکیه بر مردم‌اش بوده باشد، بنابراین در این صورت است که قدرت پایدار می ماند. برای ایران نیز حفظ توانمندی‌های داخلی تضمین کننده پایداری قدرت است.

معاون امور بین‌الملل وزارت امور خارجه با بیان اینکه ایران در حوزه دفاعی متکی به توانمدی‌های نیروهای مسلح است، گفت: ابزارهای دفاعی ایران باعث شده تا دشمنان حتی از فکر تهاجم به ایران هم منصرف شوند و مطمئن باشید که این صحبت من یک شعار نیست.

عراقچی تصریح کرد: به عنوان عضوی که سال‌ها در تیم مذاکره کننده هسته‌ای حضور داشتم شهادت می‌دهم اگر توانمندی دفاعی و موشکی ایران نبود، دشمن حتما مذاکره نمی‌کرد و از طریق نظامی، توانمندی هسته‌ای کشور را مورد حمله قرار می‌داد. چه دلیلی دارد وقتی نگرانی از قدرت دفاعی ایران ندارند بیایند پای میز مذاکره و امتیاز بدهند.

این عضو ارشد مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان با بیان اینکه توانمندی دفاعی اجازه می‌دهد تا مذاکره کنندگان با قدرت پشت میز مذاکره بنشینند اظهار کرد: اگر توان و مقاومت مردم در برابر تحریم‌های هسته‌ای نبود، نمی توانستیم به موفقیتی در مذاکرات برسیم و اگر می‌دیدند که با ادامه تحریم‌ها ایران تسلیم می‌شود، حتما روند غلط تحریم را ادامه می‌دادند.

عراقچی در ادامه به توانمندی ایران و پیشرفت‌های کشورمان در زمینه انرژی هسته‌ای اشاره کرد و گفت: ثبات، اقتدار داخلی و قدرت دفاعی و علمی همه از مواردی است که باعث موفقیت کشوری برای به‌دست آوردن منافعش در سطح بین‌المللی می‌شود.

توانمندی‌های ملی، قدرت و توان هر مذاکره‌کننده‌ای است

معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه در ادامه افزود: دیپلماسی یکی دیگر از مواردی است که باید به آن اشاره کرد. دیپلماسی راه کم خطرتر و کم هزینه‌تر برای رسیدن به اهداف یک کشور است، بنابراین معمولا تا وقتی این راه وجود دارد، جوامع به راه‌های دیگر تمایلی ندارند.

البته به غیر از مواردی از جمله موضوع تروریسم و داعش که اساسا دیپلماسی در آن موضوعیت ندارد و البته دیپلماسی باید متکی به توانمندی داخلی باشد. آنچه به دیپلمات در پشت میز مذاکره توان و قدرت مذاکره می دهد (غیر از مهارت‌های فردی) توانمندی ملی است که دیپلمات با اتکا به آن مذاکره می‌کند. یک زمان آن توانمندی سیاسی است و یک موقع هم دفاعی، رسانه‌ای، علمی یا اقتصادی.

او در ادامه بیان کرد: اگر شرکتی هرچقدر توانمند نتواند تولیدات خود را در بازار به فروش رساند و آن را تبدیل به ثروت کند هر چقدر هم تولید داشته باشد موفق نیست، بنابراین نیاز به یک بازاریاب برای تبدیل قدرت به ثروت دارد که دیپلمات این کار را انجام می دهد.

انتظارات از برجام برآورده شد

عراقچی به لزوم افزایش توانمندی کشور اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه ضعف‌هایی در این زمینه وجود دارد، گفت: باید این نقطه‌ضعف را از بین ببریم. معاون حقوقی وزیر امور خارجه با اشاره به مهیا شدن شرایط خوب برای کشورمان در پسابرجام، ادامه داد: البته آمریکایی‌ها بدعهدی‌هایی دارند اما در کل مشکل تحریم نداریم و باید از فرصت‌های به‌دست آمده استفاده لازم را ببریم.

معاون امور بین‌الملل وزارت خارجه کشورمان با اشاره به لغو تحریم‌های نفتی، هوایی و کشتیرانی در مورد فروش نفت ایران گفت: در حال حاضر فروش نفت ایران به سطح قبل از تحریم‌ها بازگشته است و پول نفت از مسیر بانکی در اختیارمان قرار می‌گیرد. او با اشاره به انعقاد قرارداد با توتال و خرید هواپیما از شرکت‌های بزرگ گفت: برخی انتقادات نیز در این‌باره وجود دارد که در واقع بیشتر یک اختلاف نظر است.

عراقچی با بیان اینکه انتظارات از برجام برآورده شده است، گفت: باید با عنایت به اقتصاد مقاومتی از فرصت‌های طلایی به‌وجود آمده استفاده کرد تا بتوانیم به لحاظ اقتصادی نیز توانمند شویم.

او با بیان اینکه روحیه بسیجی، تلاش و نتیجه کار را مضاعف می‌کند، این راه را مسیر سریع‌تری برای رسیدن به هدف عنوان کرد و با تقدیر از کارآفرینان کشور گفت: اتکا مذاکره کنندگان به وجود افرادی همچون کارآفرینان و تلاش‌گران در راستای توسعه اقتصادی کشور است، موضوعی که باعث می‌شود تا با قدرت از مواضع‌مان در عرصه‌های بین‌الملی دفاع کنیم.

تشکیل معاونت اقتصادی برای تسهیل کار فعالان اقتصادی در وزارت امور خارجه

این مقام مسئول در وزارت امور خارجه در ادامه در مورد آخرین اقدامات این وزارتخانه درباره رفع مشکلات فعالان اقتصادی در سطح بین‌المللی نیز گفت: اخیرا معاونت اقتصادی به ساختار این وزارتخانه اضافه شده است. او با بیان اینکه پیش‌تر سه معاونت منطقه‌ای وزارت امور خارجه شامل معاونت اروپا و آمریکا ، معاونت عربی - آفریقایی و معاونت آسیایی و اقیانوسیه بود که این ها تبدیل به معاونت سیاسی و اقتصادی شده است، گفت: یک معاونت اقتصادی هم در وزارت امور خارجه خواهیم داشت که ماموریت آن کمک به اقتصاد کشور، تسهیلات تبادلات اقتصادی کشور و ارائه خدمات به فعالان اقتصادی در عرصه بازرگانی، سرمایه‌گذاری و تولید خواهد بود.

عراقچی در پایان به ماموریت‌های کلان این معاونت اشاره کرد و گفت: ماموریت این معاونت تسهیل صادرات غیرنفتی، تسهیل در انتقال دانش فنی به کشور و تسهیل برای ارائه خدمات فنی - مهندسی و اشتغال در خارج از کشور است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار:
دولت در اقتصاد باید نقش تسهیل‌گری داشته باشد

عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با اشاره به لزوم فراهم آوردن زمینه‌های کارآفرینی در کشور گفت: کشورها برای توسعه اقتصادی از سیاست‌های افقی همچون بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع بر سر راه کسب و کار استفاده می‌کنند.

او که دیگر سخنران هشتمین جشنواره تجلیل و تکریم از کارآفرینان و مدیران اشتغالزای کشور بود، با بیان اینکه سیاست‌های افقی، برای ایجاد رشد اقتصادی و بهره‌وری ظرفیت ایجاد می‌کند، به لزوم توجه به ظرفیت رشته‌ها اشاره کرد و گفت: کارافرینی در کشور باید دررشته‌هایی باشد که بالاترین ظرفیت را دارند و این موضوع متاسفانه در کشور کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. در واقع بهتر است بگویم هنوز وارد این فاز نشده‌ایم. منصوری با بیان اینکه بسیاری از کشورها همچون مالزی و کره جنوبی از این روش برای اشتغال‌زایی در ایران استفاده کردند، افزود: باید از کارآفرینی در کشور حمایت کنیم که برای این کار نیازمند نظام حکمرانی هستیم.

این مقام مسئول در وزارت کار با اشاره به اینکه برای اینکه وارد حمایت اختصاصی از کارآفرین شویم نیازمند اصلاح نظام حکمرانی در کسب و کار و اشتغال هستیم، گفت: همواره به‌دنبال اجرای پروژه‌های بزرگ، همچون ساخت سد یا فرودگاه بوده‌ایم و در این شرایط به بنگاه‌های کوچک و متوسط که بیش از 85 درصد از اشتغال کشور را تحت پوشش قرار می دهد، کمتر توجه کرده‌ایم که همین مساله باعث شده فرصت برای رشد کارآفرینان به‌وجود نیاید.

معاون وزیر کار درباره مصداق‌های حکمرانی غلط گفت: انعقاد قرارداد با پیمانکار و مشاور و ارائه مجوزهای بی‌رویه و تزریق پول از عوامل حکمرانی غلط است. نظام حکمرانی غلط یعنی بازیگری بازیگران دولتی و حکومتی، بنابراین چنین فضایی فرصت را می بندد، به همین خاطر برای رفع مشکلات فعلی نیازمند این هستیم که نقش دولت کمرنگ و در نهایت حذف شود. دولت باید در مواردی ورود پیدا کند که نقش تسیهل‌گری داشته باشد و در غیر این صورت حضور بی‌فایده و مخربی خواهد داشت. نقش دولت برای بهبود فضای کسب و کار در کشور این است که فرصت‌ها را بین بخش خصوصی و بین‌المل مهیا و شرایط را تسهیل کند.

البته در این شرایط باید به لزوم افزایش ظرفیت بخش خصوصی هم اشاره کرد. متاسفانه کم توجهی به استانداردها و ظرفیت کم و تعداد ناکافی بنگاه‌ها باعث شده تا بخش خصوصی نیز نتواند آن گونه که باید از شرایط استفاده کند (البته بخش بزرگی از آن به دلیل اتخاذ رویکرد غلط در گذشته بر می گردد) و حتی در صورت کاهش نقش دولت نیز بخش خصوصی ظرفیت چندانی ندارد که باید این مساله را مورد توجه قرار داد. به گفته این مقام مسوول در سال 2008 تعداد بنگاه متصل از 12 درصد به شبکه صنعتی به 96 درصد در سال 2011 رسیده است.

منصوری در پایان سخنان خود با اشاره به فراهم شدن زمینه حضور کارآفرینان ایرانی در بازارهای جهانی به تنگناهای اقتصادی در کشور اشاره کرد و افزود: در این فضای سخت، کارافرینانی بودند که خودشان را حفظ کردند و الگوی خوبی از بازارهای منطقه‌ای ارائه دادند.

در پایان این مراسم و بعد از ایراد سخن چند کارآفرین و فعال حوزه اقتصادی، با حضور دوباره سید عباس عراقچی و عیسی منصوری روی صحنه از کارآفرینان و مدیران اشتغالزای کشور تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

 

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴

حضور ۲۳۰۰ تاجر و سرمایه گذار خارجی از ۱۰۳ کشور دنیا در راس هیئت های عالی رتبه تجاری در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران با عنوان اکسپو ۲۰۲۴ نشان از امنیت بالای کشور در حوزه تجارت و سرمایه گذاری به ویژه پس از عملیات وعده صادق دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، این روزها شاهد برگزاری نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران با عنوان اکسپو ایران 2024 در محل نمایشگاه بین المللی تهران هستیم و در صورتی که اهل نمایشگاه رفتن باشید، به جرات می توان گفت که تا به حال چنین نمایشگاهی را در ایران مشاهده نکرده اید.

 این نمایشگاه بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری در راستای نمایش توانمندی‌های صادراتی به بازارهای بین‌المللی، با حضور جمعی از فعالان اقتصادی داخلی و خارجی است اما باید گفت که تا به امروز در هیچ حوزه‌ای چنین نمایشگاهی در چنین سطحی برگزار نشده بود به طوری که بر اساس آخرین آمار بیش از 2300 نفر تاجر و سرمایه گذار خارجی از 103 کشور جهان وارد تهران شده و در این نمایشگاه شرکت کردند.

برخلاف نمایشگاه‌های موضوعی که معمولا بخشی از فضای نمایشگاه بین المللی تهران را اشغال می‌کنند، مشاهدات میدانی تسنیم نشان می‌دهد که تقریبا تمام فضای نمایشگاه پر شده است، و بر اساس اعلام مسئولان اجرایی 50 هزار متر مربع از فضای نمایشگاه تکمیل شده و امکان پذیرش بسیاری از بازدیدکنندگان وجود نداشته است.

اسکان دادن تاجران خارجی در 17 هتل چهار و پنج ستاره تهران

800 شرکت ایرانی در بخش های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، دانش بنیان، تجهیزات پزشکی صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی در این نمایشگاه حضور دارند.

نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران شنبه 8 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز شده است و  تا چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ ادامه دارد و بازدید برای عموم نیز آزاد است.

در این روزها اگر به نمایشگاه بین المللی تهران نزدیک شده باشید فضای متفاوتی را از شهر شاهد هستید و حضور پررنگی از بازدیدکنندگان خارجی را با رنگ و لباس مختلف شاهد خواهید بود.

با نزدیک شدن به درب های نمایشگاه ها تعداد زیادی اتوبوس  و خودروهای تشریفات را مشاهده می‌کنید که در حال حمل و نقل یا منتظر مسافران خارجی هستند تا آنها را به هتل ببرند؛ مطرح شده است که هفده هتل‌ 4 و 5 ستاره تهران درگیر این نمایشگاه شده اند.

اعلام شده است که از کشور های مختلف آسیایی، آفریقایی و اروپایی در این نمایشگاه حضور دارند که با یک چشم انداختن نیز این بازدیدکنندگان قابل رویت هستند، اما مشاهدات میدانی نشان می دهد که  اعراب کشورهای‌های حاشیه خلیج فارس از جمله کویت و عمان ، عراق، چین، کشور های آفریقایی، اروپای شرقی عمده این بازدیدکنندگان هستند که اتفاقا کشور های هدف همکاری های تجاری نیز به حساب می آیند.

تا خط تولید ایران را نبینم باور نمی‌کنم!

یکی از بازدیدکنندگان که خود را مجارستانی معرفی کند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم درباره این نمایشگاه اظهار داشت: من به عنوان یک فعال اقتصادی ایران را با نفت و محصولات پتروشیمی می‌شناسم و نمایش این محصولات تولیدی ایران برایم قابل باور نیست.

وی افزود: تا زمانی که خط تولید این محصولات مد نظرم را نبینم باور نمی‌کنم، در دیدار با تولید کنندگان ایرانی امکان بازدید از خط تولید برایم فراهم شده است.

یک فعال اقتصادی عمانی نیز در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: ایران محصولات با کیفیتی در حوزه صنایع غذایی و محصولات کشاورزی دارد و از گذشته مشتری ایران بودیم.

وی افزود: در این نمایشگاه می‌توانیم محصولات مختلف ایران را به صورت یک جا مشاهده کنیم که اتفاق خوبی است.

یک بازدید کننده افغانستانی نیز در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: به دلیل شرایط خاص در کشورمان بسیاری از کالاهای مورد نیاز خود را از ایران تامین می کنیم.

وی افزود:در صورتی که شرایط فراهم شود به جای واردات مستقیم از ایران به دنبال تولید مشترک هستیم.

وعده صادق در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

یکی از مهم ترین موضوعاتی که در نمایشگاه جلب توجه می کند امنیت روانی بازدیدکنندگان است و بر خلاف تبلیغات منفی که توسط رسانه های غربی علیه ایران می شود، تجار خارجی با حضور در ایران شرایط متفاوتی را می‌بینند که شاید بتوان آن را در این جملات علی آبادی وزیر صمت خلاصه کرد: «برگزاری این نمایشگاه در این فصل نشان از اقتدار ایران بعد از "وعده صادق"  بود که مورد استقبال بسیاری از کشورها به شکل بی‌سابقه قرار گرفت. بازدیدکنندگان کشورهای دیگر به ما اعلام کردند که به دنبال تجارت با کشوری مانند ایران هستیم که قدرتمند و توانمند باشد و در تجارت با آنها مشکلی ایجاد نخواهد شد و از ما حمایت می شود.»

تفاهم با پاکستان در نمایشگاه برای سرمایه گذاری در ایران

بنابراین گزارش، امیرحسین اشراقی از فعالان حوزه پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در مقایسه با نمایشگاه های موضوعی، جذابیت‌های بیشتری برای فعالان اقتصادی دارد و بازدیدکنندگان جدی تری دارند؛ امیداریم منجر به عقد قرار داد هم شود.

وی افزود: ما در این نمایشگاه می‌توانیم با دیگر کشورها در بخش های مختلف قرارداد امضا کنیم.

اشراقی تاکید کرد: در چند روز ابتدایی نمایشگاه دیدارهایی با نمایندگان کشورهای پاکستان، چین، عراق، افغانستان داشتیم و حتی تفاهنامه‌ای نیز با کشور پاکستان در شرف امضا داریم. طرف پاکستانی به دنبال آن است که در منطقه چابهار سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات پتروشیمی از جمله کود شیمیایی داشته باشد و از این طریق نیاز داخل ایران و حتی کشورهای هند و پاکستان و سایر کشورها را تامین کند.

اشراقی گفت: با توجه به اینکه امکان استفاده از سوئیفت و ال سی نداریم اما از مسیرها و طرق مختلفی مبادلات تجاری ایران با سایر کشورها انجام می‌شود.

وی افزود: از طریق کانال‌های غیررسمی و کشور ثالث و روابطی که در اروپا، چین، امارات داریم، عملا مشکل  نقل و انتقال پول با سایر کشورها مرتفع شده است. اخیرا با کشور چین صحبتی برای تامین پروژه‌های داخلی انجام شده و حتی خط اعتباری نیز برای این منظور در نظر گرفته شده است که در ازای آن کالا و محصولات پتروشیمی از جمله متانول به این کشور صادر می‌کند.

وی افزود: کشور هند نیز اظهار امیدواری کرده که در ازای پرداخت روپیه یا خرید برنج و چای محصولات پتروشیمی از ما وارد کند و با این کشور نیز به دنبال برقراری مبادله پایاپای هستیم.

تجمع این تعداد بازرگانی خارجی در ایران فرصت طلایی برای تاجران!

علی چاغروند معاون کمیسیون‌ها، مجامع و شوراهای اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: 20 اتاق استانی و 18 اتاق مشترک بازرگانی با سایر کشورها، چند تشکل ملی و اعضای اتاق بازرگانی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران حضور دارند.

رئیس ستاد اکسپو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: کمیسیون های اتاق بازرگانی 5 همایش بین المللی در حوزه های انرژی، صنعت، گردشگری و احداث برگزار و سعی می کنند تا توانمندی های صادراتی ایران را به سایر کشور ها معرفی کنند.

وی تصریح کرد: بر اساس تقسیم کاری که با ستاد ملی اکسپو انجام شد، مقرر شد دعوت از بخش های خصوصی در سطح بین المللی را ما انجام دهیم به طوری که از 30 رئیس اتاق بازرگانی دعوت به عمل آمد و پذیرای 22 هیئت تجاری از کشورهای مختلف در مدت 5 روز نمایشگاه هستیم.

چاغروند گفت: در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران هیئت های تجاری از کشور های اروپایی، آسیایی و آفریقایی حضور دارند، به طوری که تنها در روز اول نشست های رو در رو با برخی از کشوری های آفریقایی، روسیه و چین را داشتیم.

وی اظهار داشت: بر اساس آمارها تا به امروز نسبت به سال قبل رشد خوبی را شاهد هستیم. به عنوان مثال در سال قبل حدود 1300 تاجر خارجی در نمایشگاه حاضر شدند که امسال این رقم به حدود 2300 بازرگان رسیده است.

معاون کمیسیون‌ها، مجامع و شوراهای اتاق ایران خاطرنشان کرد: نکته‌ای که باید در حوزه بازاریابی به آن توجه کنیم این است که تجمع این تعداد تاجر و بازرگان خارجی در یک برنامه چند روزه فرصت خوبی برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

چاغروند  افزود: به عنوان اتاق ایران نیز سعی کردیم با تمام توان خود در این نمایشگاه حاضر شویم. از سوی دیگر، دولت هم سعی کرده از مقامات عالی‌رتبه سایر کشورها دعوت کند. همچنین بالغ‌بر 15 اتاق بازرگانی از دیگر کشورها در سطح روسا و مقامات عالی‌رتبه در این نمایشگاه حاضر هستند که بسیار امیدوارکننده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • تشییع و خاکسپاری پدر شهید والامقام عباس چاه کبوتری در گرگان
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • امروز کسی قدرت پاسخ به ایران را ندارد
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود