Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالکریم درویش زاده، مدیرکل راه‌ آهن جنوب در مراسم افتتاح نخستین قطار مسافری 5 ستاره فدک در اهواز بحث 2 خطه های استان خوزستان را یکی مهم ترین برنامه‌های اداره کل راه‌آهن جنوب مطرح کرد و بیان داشت: در این زمینه خط دوم اهواز به بندر امام به طول 110 کیلومتر و اعتبار 135 میلیارد تومان در سال 93 آغاز و سال گذشته 81 کیلومتر از این خط با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اذعان کرد: در حال حاضر 95 درصد عملیات زیرسازی خط دوم اهواز به اندیمشک به طول 140 کیلومتر با اعتبار 240 میلیارد تومان انجام شده و از 140 کیلومتر طول مسیر، حدود 93 کیلومتر از آن ریل گذاری شده است و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال عملیات ریل گذاری این مسیر را به اتمام برسانیم.

درویش زاده اظهار داشت: عملیات زیرسازی کمربندی ایستگاه نظامیه به میان دشت به طول 37 کلیومتر و با اعتبار 65 میلیارد تومان تاکنون 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان سال عملیات ریل گذاری این محور را نیز به اتمام برسد.

مدیرکل راه‌آهن جنوب در ادامه افزود: ایستگاه نظامیه جدید که یک ایستگاه توزیع کننده بار است و از ورود قطارهای باری به درون شهر اهواز جلوگیری می کند، سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی و با اعتبار 20میلیارد تومان به بهره برداری رسید. همچنین بزرگ ترین دپوی تعمیراتی لوکوموتیو در محور جنوب نیز در دست ساخت است که مرحله اول آن با اعتبار 23 میلیارد تومان انجام شده و مرحله تکمیلی آن با اعتبار 30میلیارد در حال اجرا می باشد.

این مقام مسئول تصریح کرد: قطارهایی که در خوزستان فعالیت می کردند با آب و هوای خوزستان سازگاری چندانی نداشتند و در این زمینه با پیگیری‌هایی که به عمل آمد توانستیم 11 واگن 2 طبقه و 6 دیزل جدید را به ارزش 120 میلیارد تومان وارد استان کنیم که در حال حاضر در محورهای 3 گانه اهواز - بندر امام، اهواز – خرمشهر و اهواز – اندیمشک به طور روزانه حدود 5 هزار مسافر را جا‌بجا می‌کنند.

عبدالکریم درویش زاده گفت: حدود 180 کیلومتر از خطوط ریلی موجود در راه آهن جنوب بهسازی شده است و با این کار که بیش از 30میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است، توانسته ایم سرعت را در خطوط داخلی استان افزایش دهیم به شکلی که در مسیر بندر امام سرعت به 160کیلومتر در ساعت رسیده است.

وی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا سرعت را در خطوط ریلی جنوب به بالای 160 کیلومتر بر ساعت برسانیم، بیان کرد: در رابطه با قطارهای بین استانی، یک قطار عادی وجود دارد که وضعیت مطلوبی ندارد که بدترین نوع قطارها است.

درویش زاده اظهار داشت: در این زمینه با پیگیری‌هایی که به عمل آمده امیدواریم این قطار به طور کامل از محور جنوب حذف و یک قطار شیک 4 و 6 تخته جایگزین شود.

مدیرکل راه آهن جنوب اذعان کرد: جای قطار 5 ستاره فدک در میان قطارهای راه‌آهن جنوب خالی بود که با پیگیری‌هایی که انجام گرفت، خوشبختانه شاهد افتتاح این قطار در راه‌آهن جنوب و مسیر اهواز – تهران هستیم. این قطار بهترین نوع قطاری است که در شبکه راه‌آهن ایران فعالیت می‌کند.

وی افزود: خط ریلی اهواز - ایذه – اصفهان از پروژه‌هایی است که در سطح ملی در حال پیگیری است و همه مسولان کشوری نیز به دنبال آن هستند تا این خط احداث و افتتاح شود، زیرا با افتتاح این خط علاوه بر تامین خوراک شرکت‌های فولادی، می‌توانیم مسافران را به مرکز کشور انتقال دهیم.

انتهای پیام/گ

بهسازی 180 کیلومتر از خطوط ریلی جنوب

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۵۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌آلات مکانیزه راه‌آهن ایران ممکن نیست
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • زخمی شدن ۴ نفر در برخورد دیزل قطار با واگن در اهواز
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر