Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@12:16:41 GMT

نامه سرگشاده گودرزی به جهانگیری

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۷۸۰۰

نامه سرگشاده گودرزی به جهانگیری

مسئول سازمان بسیج دانشجویی طی نامه‌ای به معاون اول رئیس جمهور خواستار تعیین تکلیف افکار عمومی با اظهارات متناقض دولتمردان درباره پدیده قاچاق شد.

پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی: داوود گودرزی مسئول سازمان بسیج دانشجویی و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی طی نامه‌ای به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور خواستار تعیین تکلیف افکار عمومی با اظهارات متناقض مسئولان درباره پدیده قاچاق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن کامل این نامه به شرح ذیل است:

«جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری
معاون اول محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم.

با احترام اخیرا نقل قولی از وزیر اقتصاد دولت دوازددهم در خصوص عدم قاچاق از مبادی رسمی کشور در رسانه‌ها منتشر شد که تعجب همگان را برانگیخت. این قلب واقعیت‌های ملموس جامعه علاوه بر توهین به شعور ملت شریف و هوشمند ایران، سبب وهن دولت هم می‌شود. اینکه فردی در کسوت وزارت به جای حل مسئله، صورت مسئله را پاک کند شایسته دولتمردان جمهوری اسلامی نیست، آن هم در موضوعی که تقریبا در بین مسئولین و کارشناسان مرتبط در وجود آن اجماع وجود دارد و اگر اختلافی هست بر سر میزان و حجم قاچاق از مبادی رسمی است نه اصل آن.

برای روشن شدن بهتر موضوع با هم نکات زیر را مرور می‌کنیم:

علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی: ۳۰ درصد قاچاق از مبادی رسمی صورت می‌گیرد. (۰۲/۱۱/۹۵)

رئیس پلیس مبارزه با قاچاق استان هرمزگان گفت: بیشترین خلأ‌ها و امکان سوءاستفاده شبکه‌ها از مبادی رسمی است یعنی بیش از ۹۰ درصد کشفیات ما از مبادی رسمی بوده است. (۲۷/۰۶/۹۶)

خورشیدی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: ۴ میلیارد دلار کالای قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور شد. (۰۴/۰۵/۹۶)

پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بیش از ۵۰ درصد از کالا‌های قاچاق از مبادی رسمی کشور وارد می‌شوند. (۲۲/۰۶/۹۶)

دهقان عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی: ۸۰ درصد قاچاق کالا از مبادی رسمی وارد کشور می‌شود. (۱۳/۰۴/۹۶)

سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: ۷۰ درصد از کالا‌های قاچاق از گمرکات به کشور وارد می‌شود. (۲۴/۰۸/۹۶)

خجسته رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی: سه هزار و ۳۰۰ کانتینر کالای قاچاق روزانه از مبادی رسمی وارد کشور می‌شود. (۱۹/۰۳/۹۶)

دبیر کل اتاق اصناف ایران: بیش از ۷۰ درصدِ کالای قاچاق از مبادی ورودی و قانونی وارد کشور می‌شود. (۰۱/۰۸/۹۵)

کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی: آمار واقعی قاچاق کالا از مبادی رسمی کشور رقمی بین ۶۵۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار است. (۲۷/۰۲/۹۶)

عسگری رئیس کل گمرک ایران: میزان قاچاق کالا از مبادی رسمی ۹۰۰ میلیون دلار است. (۱۶/۰۸/۹۶)

سردار میراحمدی جانشین معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح: متأسفانه ۶۰ درصد از قاچاق کالای کشور از مبادی رسمی انجام می‌شود و پلیس باید جور کسانی که مسؤولیت قانونی برابر این پدیده دارند، را بکشد. (۰۸/۰۵/۹۶)

سردار اشتری فرمانده ناجا: متاسفانه امروز برخی کالا‌های قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور می‌شوند. (۱۷/۰۷/۹۶)

با وجود این اظهارات آیا وزیر اقتصاد می‌تواند قاچاق از مبادی رسمی کشور را ندیده گرفته و تکذیب کند؟! آیا اینگونه اظهارات غیرمسئولانه سبب سلب اعتماد عمومی از دولت نمی‌شود؟! آیا با این تفکر و زاویه نگاه، مردم می‌توانند امیدی به حل مسئله قاچاق و مبارزه با مفاسد اقتصادی داشته باشند؟ لذا دلسوزانه و منصفانه پیشنهاد می‌کنم:

۱) تکلیف افکار عمومی را با این اظهارات متناقض در خصوص قاچاق مشخص کنید تا مردم یک حرف واحد را از دولت بشنوند که البته این حرف اگر با واقعیات منطبق باشد شنیده می‌شود.

۲) اگر باز هم اقای کرباسیان بر ادعای قبلی خودشان اصرار دارند ایشان را به مناظره در مقابل افکار عمومی ملت ایران در هر مکان و زمانی که شما انتخاب کنید دعوت می‌کنیم.

امید آنکه همه ما با قدر شناسی از مدت مسئولیتی که برای خدمت رسانی به مردم شریف ایران در اختیار داریم از اقدامات صرفاً رسانه‌ای و گاهاً غیرصادقانه پرهیز کرده و با سرعت نسبت به استفاده از ظرفیت‌های بیشمار و بالقوه کشور برای حل مسائل اساسی همت گماریم.

داوود گودرزی

مسول سازمان بسیج دانشجویی و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی»

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۷۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل

سردار جواد تقوی افزود: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرحله جدید این طرح سراسری امسال با اولویت نظارت و پایش انبار‌ها و محل دپو کالای قاچاق، با حداکثر توان و بهره مندی از امکانات و تجهیزات نیروی انتظامی در استان اردبیل اجرا شد.

او با اشاره به تلاش مسئولانه و جهادی پلیس استان اردبیل در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سلب تحرک از قاچاقچیان و ناامن کنندگان اقتصاد کشور، اظهار کرد: در این مرحله از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس استان اردبیل موفق شد، ۲ هزار و ۵۵۵ قلم انواع دارو، چهار هزار متر پارچه، ۲۵ تن گندم و هفت تن و ۵۶۰ کیلوگرم آرد کشف و ضبط کند.

فرمانده انتظامی استان اردبیل کشف ۶ تن انواع چوب آلات جنگلی، چهار تن و ۷۵۰ کیلوگرم کود شیمیایی، ۸۰ هزار بسته قهوه، یک دستگاه موتورسیکلت، ۱۲۰ قوطی نوشابه خارجی، ۲۸۰ لیتر سوخت و ۱۲ هزار و ۸۷۰ قلم انواع دیگر کالای قاچاق را از جمله دیگر کشفیات ماموران نیروی انتظامی استان اردبیل در این طرح عنوان کرد.

سردار تقوی اظهار کرد: کارشناسان ارزش این کشفیات را در مجموع ۵۶ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال اعلام کردند.

او بیان کرد: با اجرای این مرحله از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان اردبیل ۱۳ نفر دستگیر و ۱۰ دستگاه خودرو چاقچیان توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به پلمب ۲ انبار در این طرح با دستور مراجع قضایی، اضافه کرد: تمامی متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل دستگاه قضایی شدند.

سردار تقوی ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های نیروی انتظامی است.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با تاکید به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • دولت رئیسی با ۸ پاسخ عجیب به ضرب‌الاجل اقتصادی قالیباف واکنش نشان داد / دعوای مجلس و دولت شدت گرفت
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟