Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد اقتصاد دانشگاه آزاد بردسیر با تاکید بر اینکه در صورت بازگشت ۳۰ درصد ایرانیان مقیم خارج از کشور از درآمدهای نفتی بی‌نیاز می‌شویم، گفت: فرهنگ اقتصاد مقاومتی را باید به عنوان الگو در جامعه اجرا کنیم. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استاد اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با تاکید بر اینکه در صورت بازگشت ۳۰ درصد ایرانیان مقیم خارج از کشور از درآمدهای نفتی بی‌نیاز خواهیم شد، گفت: فرهنگ اقتصاد مقاومتی را باید به عنوان الگویی در خانه، مدارس و جامعه اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدالله اسماعیلی در کارگاه آموزشی «الزامات فرهنگی پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی»، اقتصاد مقاومتی را استفاده از ابزار اقتصاد برای دست‌یابی به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: «اقتصاد مقاومتی، تلاشی برای کنترل و بی‌اثر کردن تهدیدهاست.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، «اقتصاد»، «فرهنگ» و «سیاست» را سه مقوله وابسته به هم دانست و افزود: در همه فعالیت‌های اقتصادی که صورت می‌گیرد، باید ریشه‌ها و مولفه‌های فرهنگی و سیاسی آن نیز درنظر گرفته شود.
اسماعیلی، فرهنگ را مجموعه آرا و عقاید مورد پذیرش یک جامعه دانست و بیان کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید فرهنگ کار، تولید، توزیع و مصرف اصلاح شود. اقتصاد مقاومتی به معنی استفاده از امکانات اقتصاد ملی در برابر تهدیدهای جهانی و ایجاد یک سیستم جایگزین است.
این استاد اقتصاد، از «فرهنگ کار» به عنوان یکی از مهم‌ترین مولفه‌های اقتصاد مقاومتی نام برد و گفت: بسان آیه شریفه «لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» در سایه تلاش و پشتکار است که به اهداف یک جامعه پیشرفته و موفق خواهیم رسید.
وی، آموزش اصول «اقتصاد مقاومتی» را از کودکی لازم دانست و افزود: علاقه اجتماعی و احساس مسئولیت را باید از کودکی به فرزندان آموزش داد.
تخصص و تعهد متولیان امر، همراه با نگرش علمی و احترام به حقوق دیگران و نظم‌پذیری جمعی می‌تواند نقش بسیار مهمی در اجرای اقتصاد مقاومتی ایفا کند.
اسماعیلی با اشاره به هویت عمومی جامعه، تحقق اقتصاد مقاومتی را لازمه هماهنگی بین «حاکمان»، «فرهیختگان» و «سرمایه‌داران» دانست و گفت: برای اجرای اقتصاد مقاومتی باید منافع ملی با منافع مردم، همسو باشد.
استاد اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با انتقاد از فعالیت‌های انفرادی افزود: لازمه موفقیت در اجرای اقتصاد مقاومتی، مشارکت جمعی است، اما متاسفانه در فعالیت‌های انفرادی بسیار قوی‌تر از کارهای تیمی هستیم.
وی «آرامش اقتصادی» و «امنیت سرمایه‌گذاری» را مهم برشمرد و تاکید کرد: تخصص و تعهد متولیان امر، همراه با نگرش علمی و احترام به حقوق دیگران و نظم‌پذیری جمعی می‌تواند نقش بسیار مهمی در اجرای اقتصاد مقاومتی ایفا کند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به مهم‌ترین موانع فرهنگی اقتصاد مقاومتی نیز اشاره کرد و افزود: قانون گریزی، نظم‌گریزی، فرهنگ مصرفی، ضعف در کار گروهی و ترجیح منافع فردی به منافع ملی از موانع تحقق اقتصاد مقاومتی است.
این استاد اقتصاد، مقصر‌یابی به جای حل مساله را از دیگر موانع اجرای اقتصاد مقاومتی نام برد و گفت: متاسفانه اکثر مردم به جای تلاش و کوشش، همیشه طلبکار دولت‌ها هستند و این می‌تواند نقش منفی در اجرای اقتصاد مقاومتی ایفا کند.
اسماعیلی از پویایی، تضاد افکار، تحقیق و توسعه به عنوان علائم حیاتی یک جامعه توسعه یافته نام برد و گفت: ایران کشوری بزرگ و با امکانات و منابعی بسیار زیاد است و با هم‌فکری، تلاش، کار تیمی و کارشناسی می‌توان، منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را محقق ساخت.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر افزود: فقر و بیکاری، مهاجرت و فرار مغز‌ها و گسیختگی اخلاقی به عنوان مهم‌ترین تهدیدهای کشور به شمار می‌رود.
همه ساله بیش از ۱۸۰ هزار نیروی متخصص، کشور را ترک می‌کنند
استاد اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به حضور بالغ بر ۷ میلیون ایرانی در سایر کشور‌ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه همه ساله بیش ۱۸۰ هزار نیروی متخصص، کشور را ترک می‌کنند.»
اسماعیلی با تاکید بر اینکه در صورت بازگشت ۳۰ درصد ایرانیان مقیم خارج از کشور از درآمدهای نفتی بی‌نیاز خواهیم شد، گفت: فرهنگ اقتصاد مقاومتی را باید به عنوان الگویی در خانه، مدارس و جامعه اجرا کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره «آیین سرزمین من» ویژه مدارس شهر کرمان به‌صورت متمرکز در دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این جشنواره در دو بخش نمایشگاه آداب و رسوم لباس و غذا‌های محلی مدارس سما و بخش تقدیر از خانواده شهدای دانش‌آموز مراسم گلزار شهدای کرمان و تجلیل از دانش‌آموزان برتر مدارس سما کرمان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه فرهنگ بومی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی اظهار کرد: ایران از جمله کشور‌هایی است که سرشار از خُرده‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم و سنت‌های محلی است و بسیاری از این مسائل روز به روز در حال کمرنگ شدن و حتی به کلی فراموش شدن هستند و دانشگاه‌ها می‌توانند برای احیای آنها گام بردارند.

علیرضا منظری توکلی، معماری، هنر، ادبیات، ورزش‌ها، بازی‌ها و خوراک و پوشاک را از خصوصیات هر منطقه برشمرد و توضیح داد: با وجود پیشرفت‌های شگرفی که در زمینه ارتباطات ایجاد شده و از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی بین ملت‌ها تبادل فرهنگی و عقاید صورت می‌گیرد، زنده نگه داشتن سنت‌های کهن ایرانی یکی از الزامات مهم فعالان فرهنگی ماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره برای تقدیر و بزرگداشت شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان تشریح کرد: زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا، مسئولیتی همگانی است و جامعه فرهیخته و دانشگاهی در این مسیر وظیفه بزرگ‌تری برعهده دارند تا مظلومیت و حقانیت این عزیزان را به نسل‌های بعدی بنمایانند.

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان هم بر ضرورت برگزاری محافلی از این دست را برای تبیین بیشتر و شناساندن فرهنگ اصیل و برخاسته از عدالت ملت غیور ایران به‌خصوص مردمان دیار کریمان ضروری دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود