Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: سهم آذربایجان شرقی از اعتبارات اشتغال فراگیر ۸۷۳ میلیارد تومان است و یارانه تسهیلات اشتغال فراگیر نیز ۲ الی ۷ درصد مقرر شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، میراحد حسینی عصر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان اهر، اظهار کرد: دولت یازدهم در دو سال اول کار خود آن‌طور که انتظار می‌رفت برای اشتغال و سرمایه‌گذاری تسهیلاتی ارائه دهد به دلیل کمبود منابع مالی نتوانست این تسهیلات را با بانک‌ها هماهنگی و پرداخت کند و سال گذشته 700 میلیارد تومان از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید در استان تسهیلات پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید امسال با هماهنگی بین بانک‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط برای پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید و اشتغال سنگ تمام گذاشته است، افزود: سهم استان آذربایجان شرقی از بسته رونق تولید 880 میلیارد تومان بوده و این تسهیلات عمدتاً به واحدهای تولیدی که به سرمایه در گردش نیاز دارند با بهره بانکی 18 درصد پرداخت می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی به پرداخت تسهیلات جهت نوسازی و بازسازی واحدهای تولیدی نیز اشاره کرد، گفت: 10 هزار میلیارد تومان در کشور به واحدهایی که ماشین‌آلات آن‌ها فرسوده و یا از کارافتاده شده و توان به‌روزرسانی را ندارند پرداخت می‌شود این در حالی است که با نوسازی ماشین‌آلات واحدهای تولیدی علاوه برافزایش توان تولید و رقابت با همتایان خارجی خود بلکه در تثبیت اشتغال نیز مؤثر خواهد بود و سهم استان از این تسهیلات 440 میلیارد تومان است.

حسینی اضافه کرد: تسهیلات نوسازی و بازسازی ماشین‌آلات واحدهای تولیدی و بسته رونق تولید بر اساس تصمیم‌گیری‌هایی که در استان صورت گرفته مقرر شد تا این اعتبارات به‌صورت شناور باشد و هر شهرستان با توجه به قابلیت و ظرفیت‌های خود بتواند از این اعتبارات نحوه استفاده را ببرد.

وی بابیان اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی اعتبار 20 هزار میلیارد تومانی را تحت عنوان اشتغال فراگیر تخصیص داده است، ابراز داشت: سهم آذربایجان شرقی از اعتبارات اشتغال فراگیر 873 میلیارد تومان است و یارانه تسهیلات اشتغال فراگیر نیز 2 الی 7 درصد مقرر شده البته فرمانداران شهرستان‌ها نیز با تعیین سهم شهرستانی مخالفت کردند و معتقد بودند که این اعتبارات باید شناور باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی از اختصاص 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در کشور خبر داد، گفت: این تسهیلات بر مبنای ظرفیت‌های روستایی پرداخت می‌شود و عموماً علاقه‌مندان می‌توانند با اجرای طرح‌های مختلف از تسهیلات اشتغال روستایی بهره‌مند شوند.

میراحد حسینی در ادامه، تودیع و معارفه رئیس جدید اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اهر را یادآور شد و با اشاره به اینکه تغییرات در هر دستگاه و سازمانی طبیعی بوده و هر آمدنی، رفتنی هم دارد، اظهار کرد: رئیس سابق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهر یکی از مدیران موفق ما در اهر بود و به‌نوعی اگر مدیری بتواند 12 سال در سمت خود باقی بماند یعنی مدیری خلاق و با تدبیر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی ادامه داد: برای رئیس سابق شهرستان اهر پیشنهاد کرده بودیم که در یکی دیگر از شهرستان‌ها که کارخانجات و کارگران بسیاری دارد قبول مسئولیت کند ولی هنوز وی مسئولیت پیشنهادی را قبول نکرده است.

وی بابیان اینکه مرتضی توکلی نیز یکی از همکاران مؤمن، متدین و کاری تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هستند، افزود: توکلی که پیش از این در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان هریس انجام‌وظیفه می‌کرد اکنون در سمت رئیس جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهر معرفی می‌کنیم.

تخصیص تسهیلات 1 میلیارد و 807 میلیون تومانی مشاغل خانگی در اهر

حسینی بیان داشت: رئیس جدید اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهر ضمن اینکه با فرماندار، نماینده مجلس و سایر ادارات شهرستان اهر حداکثر تعامل را خواهد داشت انتظار داریم تا با ادارات تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز جهت پیشبرد اهداف و سیاست‌های ابلاغی همکاری مستمری داشته باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در ادامه از اختصاص تسهیلات 40 میلیارد تومانی گسترش مشاغل خانگی به آذربایجان شرقی خبر داد، گفت: از مجموع کل تسهیلات مشاغل خانگی آذربایجان شرقی، سهم شهرستان اهر یک میلیارد و 807 میلیون تومان است و اگر توان جذب بیش از این را داشتید محدودیتی نخواهیم داشت.

دولت دوازدهم به بحث اشتغال روستایی توجه ویژه‌ای دارد

زاهد محمودی فرماندار شهرستان اهر نیز در این آیین با اشاره به این‌که ما سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم و وظیفه‌داریم تا به‌نظام و مردم خدمت کنیم، اظهار کرد: یکی ادارات کلیدی و مهم شهرستان اهر اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و این اداره باید در کنار سایر ادارات برای تحقق سیاست‌های نظام و دولت تلاش مضاعفی داشته باشد.

وی ادامه داد: شهرستان اهر در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد منتهی وظیفه ما در این راستا صدچندان می‌شود تا ظرفیت‌های بالقوه را به بالفعل و موانع و مشکلات پیش روی کارآفرینان و اشتغال برطرف کنیم.

فرماندار شهرستان اهر بابیان اینکه دولت دوازدهم به بحث توسعه اشتغال و اشتغال روستایی توجه ویژه‌ای دارد، گفت: این‌که برای آذربایجان شرقی در جهت اشتغال روستایی 10 هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص‌یافته باید ما نیز برای جذب حداکثری این اعتبارات برای شهرستان اهر تلاش کنیم چراکه اگر به پتانسیل‌های روستایی اهر توجه کنیم قطعاً می‌توانیم اعتبار قابل‌توجهی را جذب کنیم.

رئیس جدید اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهر معرفی شد

مرتضی توکلی متولد 1358 و ساکن شهرستان اهر است و دارای مدرک تحصیلی لیسانس حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و دانشجوی فوق‌لیسانس حقوق عموم است.

وی از سال 84 تا 87 به‌عنوان کارشناس حقوقی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی و از سال 87 به استخدام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در آمده است و از زمان استخدام به‌عنوان کارشناس روابط کار و مسئول هیئت تشخیص در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان هریس فعالیت کرده است.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصا می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند