Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد ـ معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۷۰۰ ردیف تعرفه کالایی تعریف شده که به صورت خاص واردات آنها پایش و رصد می شود و در هنگام مناسب، در مورد آن تصمیم گیری می شود.

به گزارش امتداد نیوز، محسن صالحی نیا، پنجشنبه شب در همایش تجلیل از صادرکنندگان برتر استان یزد که در اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار داشت: یزد از استانهای شاخص کشور در بخش های مختلف تولیدات صنعتی است و همواره نقش ارزنده ای در حوزه صادرات غیرنفتی ایفا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار صادرات و واردات به کشور از ابتدای سال جاری تا پایان آبانماه بیان کرد: در این مدت ۸۷ میلیون تن کالای صنعتی و معدنی به ارزش بالغ بر ۲۸.۵ میلیارد دلار به خارج از کشور صادر شده که این میزان به لحاظ حجمی ۱۰ درصد و به لحاظ ارزشی ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

صالحی نیا عنوان کرد: با زیرساختهای ایجاد شده و فعالیتی که از دو ماه پیش در حوزه صادرات آغاز شده، امیدواریم در مهلت باقی مانده تا پایان سال جاری شاهد رشد صادرات کشور باشیم.

واردات ۲۳.۵ میلیون تن کالا در سال جاری

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت ارزش واردات را نیز در این مدت ۳۲  میلیارد دلار به میزان ۲۳.۵  میلیون تن اعلام کرد و افزود: بخش اعظمی از واردات مربوط به کالاهای واسطه ای، مواد اولیه و ماشین آلات صنعتی است.

صالحی نیا در مورد رشد کالاهای صادراتی به تفکیک در حوزه صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در سه ماهه نخست سال جاری حدود ۵.۸ درصد در حوزه صنعت، ۳.۶ درصد د رحوزه معدن و ۸.۸ درصد در حوزه تجارت با افزایش مواجه بوده ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امسال رشد ۱۲ درصدی در زمینه تسهیلات صنعت و معدن نسبت به سال گذشته داشته ایم، افزود: امسال ۹۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این بخش پرداخت شده که امیدواریم تا پایان سال این میزان به رقم ۱۴۰ هزار میلیارد تومان برسد هرچند سهم ما در تسهیلات اعطایی هنوز ۳۵ درصد است که با هدفگذاری ۴۰ درصدی فاصله دارد.

مدعی بی مشکل بودن واحدهای تولیدی و صنعتی نیستیم

صالحی نیا در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: لازمه اینکه تولید استمرار داشته باشد، انجام برخی اقدامات است و معتقدیم در این راستا باید مشکلات واحدها برطرف شود ضمن اینکه مدعی نیستیم که واحدهای تولیدی و صنعتی ما بدون مشکل هستند یا اینکه توانسته ایم مشکلات را رفع کنیم اما در هر حال باید در سه محور صادرات را مورد حمایت قرار دهیم تا تولید استمرار پیدا کند.

وی ادامه داد: در نگاه اول باید محور تولید را تولید رقابتی قرار دهیم و اگر نتوانیم صنایع خود را بر اساس دانش بنیان بودن حمایت و مدیریت کنیم، در فاز صادرات محور بودن آن با مشکل مواجه خواهیم شد.

صالحی نیا یادآور شد: دومین مورد در زمینه رونق بخشید به تولید، رقابت پذیر کردن هزینه ها است و باید در این زمینه هزینه های تولید را کاهش دهیم و در کنار آن، زیرساختهای تسهیل صادرات را فراهم کنیم تا بتوانیم با کاهش قیمت تمام شده، قیمت را در بازارهای جهانی رقابتی کنیم.

سیاستهای دیپلماسی کشور در مسیر تسهیل صادرات

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: گام سوم، سیاستهای دیپلماسی کشور و مواردی از قبیل تامین اعتبار خریدار و فروشنده، توافق‌نامه های تجاری دو جانبه، استفاده از ظرفیت دیپلماسی کشور و … است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار امیدواری کرد: با این اقدامات هم امسال صادرات را با ضریب فزاینده ای رشد دهیم و هم در سال آینده بتوانیم در زمینه صادرات در شرایط خوبی قرار بگیریم و بتوانیم از این طریق صادرات را رونق ببخشیم.

صالحی نیا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از صنایع ما روند معمولی دارند و چرخش کاری آنها مطلوب است، افزود: بر اساس سیاستهای جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت، نباید هیچ واحد تولیدی وجود داشته باشد که مشکلات آنها بررسی نشده و برای آن راهکاری اندیشیده نشده باشد.

مشکلات صنایع در همه استانهای کشور رصد و پایش می شود

وی عنوان کرد: امروز همه سازمانهای صنعت و معدن در استانها موظف هستند همه واحدهایی که دارای مشکلات هستند را شناسایی کرده و در کارگروه های رفع موانع تولید، تدابیر و اقدامات لازم را در حد توان استانها برای رفع مشکلات اتخاذ کنند.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: صنعتگران نیز در این زمینه همکاری کنند و ظرفیت ها و توانایی های خود را به ما معرفی کنند.

صالحی نیا با اشاره به سیاست های اقتصاد مقاومتی در زمینه حمایت از تولید بیان کرد: برای کالاهایی که ببدانیم واردات آنها به تولید داخلی لطمه وارد می کند، به صورت خاص و ویژه اقدام کرده و واردات آنها را به طور مقطعی محدود کرده ایم.

وی تصریح کرد: امروز ۷۰۰ ردیف تعرفه کالایی تعریف شده که به صورت خاص واردات آنها پایش و رصد می شود و در هنگام مناسب، در مورد واردات یا عدم واردات آن تصمیم گیری می شود.

صالحی نیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تسهیلات رونق تولید ادامه داد: تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مسیر تسهیلات رونق تولید برای واحدهای کوچک و متوسط کشور تسهیلات در نظر گرفته شده که امیدواریم شاهد رونق روزافزون این واحدها باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از مواردی که نتوانسته ایم شرایط مطلوبی در مورد آن ایجاد کنیم، بازسازی و نوسازی صنایع است که در این راستا باید از بانکها کمک بگیریم.

true برچسب ها : اتاق بازرگانی یزد محسن صالحی نیا وزارت صنعت،معدن و تجارت یزد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان