Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه - معاون امورعمرانی استاندارآذربایجان غربی گفت: آمار حوادث جاده ای در آذربایجان غربی نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی کهوریان ظهر پنجشنبه در در جلسه کمیسیون مدیریت ایمنی راههای آذربایجان غربی با بیان اینکه آمار حوادث جاده ای نگران کننده  است گفت:در بسیای راز حوزه های علمی و فنی، تخصصی پس از پیروزی انقلاب شاهد پیشرفت و رشد چشم گیری هستیم ولی در بخش ایمنی جاده ها و کاهش حوادث رانندگی به نتایج مطلوبی دست نیافته ایم و با مشکلاتی مواجه هستیم که باید در این زمینه کارهای مطالعاتی و آسیب شناسی عوامل تاثیرگذار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:حوادث رانندگی و آسیب هایی که به خانواده ها و جامعه در اثر فوت یا ضایعات جسمی وارد می شود بسیار جدی بوده و خسارت های هنگفت و تبعات بسیاری را بر جامعه و اقتصاد کشور وارد می سازند که باید بر کنترل و کاهش آن اقدامات اساسی انجام گیرد.

معاون امور عمرانی استاندار گسترش شبکه ارتباطی ، بهبود کیفیت جاده ها،حذف نقاط حادثه خیز، افزایش کیفیت فنی و ایمنی خودروها،اصلاح قوانین و برخورد جدی با متخلفان وحادثه سازان و نهادینه کردن فرهنگ صحیح رانندگی و افزایش آگاهی مردم در این زمینه را از جمله اقدامات لازم درمدیریت و کنترل حوادث رانندگی برشمرد.

 کهوریان با اشاره به اجرای مانورهای امداد و نجات جاده ای دراستان ادامه داد:نجات مصدومان در حوادث رانندگی در اولویت اصلی سازمان های امدادی است و باید ضمن ایجاد هماهنگی میان دستگاهها و تجهیز امکانات امداد و نجات، سازمان های مسئول نیز به وظایف خود در نجات مصدومان بسرعت و شایسته عمل کنند.

وی همچنین به پیش بینی های سازمان هواشناسی به آغاز بارش برف و یخبندان از روزهای آینده در تمامی مناطق استان اشاره و برآمادگی نیروهای پلیس راه ، راهدارخانه ها و پایگاههای جمعیت هلال احمر استان درانجام ماموریت های خود تاکید کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن تشریح نتایج نخستین مانور امداد و نجات جاده ای در استان گفت:این مانوربه منظور ارزیابی آمادگی و سرعت عمل دستگاههای امداد و نجات جاده ای بصورت لحظه صفر در محور ارتباطی ارومیهمهاباد برگزار شد.

مبارک قدم با بیان اینکه نتایج این مانور در کارگروههای تخصصی تحلیل و ارزیابی می شود افزود: آذربایجان غربی با ۱۲۰۰۰ کیلومتر شبکه ارتباطی بصورت ۲۸۵ کیلومتر بزرگراه، ۶۷۰ کیلومتر راه اصلی و ۷۴۳۴ کیلومتر راه روستایی و ۲۲۳۳ کیلومتر راه فرعی نیازمند یک مدیریت منسجم و هماهنگ میان دستگاههای اجرایی ، نظارتی و سازمان امداد و نجات برای کنترل عبور و مرور و کاهش حوادث رانندگی و افزایش سرعت عمل در امدادرسانی زمان حادثه دارد که با برگزاری مانورهایی با  سناریوهای مختلف سعی در افزایش میزان آمادگی در این مجموعه بزرگ استانی داریم.

وی ادامه داد:در سال گذشته آذربایجان غربی در تصادفات جاده ای رتبه دهم کشوررا داشت که با مقایسه میزان ترددهای جاده ای در استان با استانهای شمالی کشور، این وضعیت چندان رضایت بخش نیست.

در این جلسه کمیسیون، برانجام مانورامداد و نجات جاده ای لحظه صفردرشرایط بارندگی برف تا آخرهفته و ارزیابی نتایج آن از آمادگی دستگاههای اجرایی زیربط شامل اورژانس، پلیس راه، هلال احمر، نیروی انتظامی، راهداری و حمل و نقل جاده ای تاکید شد و همچنین مقررگردید فرمانداری ها سریعاً وضعیت راهدارخانه ها را از حیث نیروی استانی، ماشین آلات، ذخیره نمک و شن و سوخت، مورد ارزیابی قرارداده و گزارش بازدید ها را دراختیار دبیرخانه کمیسیون قرار دهند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان بر فعالیت جدی و برنامه محور جمعیت طرفداران ایمنی راه ها در استان تاکید کرد.
مرتضی شیروانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای  با تلاشهای  حوزه ایمنی  در سال گذشته یکی از  استانهای برتر بوده که اقدامات خوبی انجام داده است.
وی  افزود:در سال گذشته یکصد کیلومتر  از راههای مواصلابی استان نصب نبیوجرسی انجام شده است  که در کاهش  تصادفات موثر بوده است.
وی روز ایمنی و حمل و نقل را به عنوان نقطه عطف اراده و عزم ‌ملی برای تحقق روز و ایام بدون حادثه رانندگی برشمرد و گفت: از آنجا که سرعت، منشاء همه ی تخلفات رانندگی است که فرهنگ‌سازی به عنوان مهمترین عامل در پیشگیری از سوانح رانندگی باید مورد توجه قرار گیرد.
شیروانی با  قدردانی  از عملکرد صدا و سیما ودیگر رسانه های استان در بحث فرهنگ‌سازی  افزود:همه ی این نامگذاری ها و برنامه ریزی ها با این هدف است که مردم نتایج رعایت قوانین رانندگی را با تمام وجود احساس کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان