Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

سیده فاطمه ذوالقدر با اشاره به نشست مشترک خود و طیبه سیاوشی با مهندس عشایری معاون وزیر و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران و برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">بهسازی شهری ایران و دکتر روستا عضو هیات مدیره آن شرکت، اظهار کرد: توجه و کمیسیونر_حقوق_بشر_روسیه">رسیدگی به بافت‌های برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">فرسوده، حاشیه‌ای و ناکارآمد شهری امروزه در جایگاهی قرار دارد که نیازمند نگاه حاکمیتی و تعامل و تعاون و همسویی همه نهادهای ذی‌مدخل از جمله قوه مقننه و قوه مجریه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: معضلات و مصائب وارده به شهروندان از محل بافت برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">فرسوده این مطالبه گری را در خانه ملت ایجاب کرد که با متولیان موضوع بافت برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">فرسوده نشستی نمایندگان_ایران_و_عربستان_در_زمین_بی_طرف_برگزار_می_شود">برگزار شود تا میلیارد_بدهی_شهرداری_تبدیل_سینماقدیم_بیجار_به_مرکزتفریح">اقدامات و عملکرد دولت در راستای بازافرینی شهری و احیا و نوسازی بافت فرسوده مورد پیگیری قرار گیرد.

ذوالقدر همچنین گفت: در این نشست خانم سیاوشی نیز ضمن ضرورت توجه به موضوع بافت فرسوده و لحاظ برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">اولویت در رسیدگی به معضلات آن، خروج از بلاتکلیفی املاک فاقد زمین در بافت فرسوده را یکی از مشکلات کلیدی اقشار ضعیف ساکن در این مناطق برشمرد. همچنین بر ضرورت تخصیص تسهیلات مورد نیاز برای احیا، برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">بهسازی و برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است">نوسازی بافت فرسوده شهری تاکید داشت و میزان تخصیص تسهیلات و برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">اولویت بندی ان را برای ساکنین بافت فرسوده  مورد پیگیری قرار داد.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اهم موضوعات مطروحه در این نشست فیمابین نمایندگان دولت و مجلس، یادآور شد: موضوع رسیدگی به بافت ‌فرسوده با ذکر برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">اولویت در برنامه ششم توسعه و در بند الف ماده ۵۹ برنامه ششم، لحاظ شده و بر این اساس تکلیف شده که سالانه ۲۷۰ محله احیا، برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">نوسازی و برنامه_جامع_بازآفرینی_شهری_تدوین_شده_است_تحقق_برنامه_بازآفرینی_شهری_نیازمند_١٢٥_هزار_میلیارد_تومان_است">بهسازی شود.

ذوالقدر با بیان اینکه در حال حاضر در ٥٣٤ شهر ١٠٣٤ محله دارای سکونتگاه‌های ناکارآمد است، ادامه داد: نگاه شرکت عمران وبهسازی شهری برای احیا، بهسازی و نوسازی در این فرایند از پایین به بالا است که مشارکت مردم را به همراه دارد.

وی ادامه داد: بر این اساس برنامه جامع بازآفرینی شهری تدوین شده که در این برنامه ۲۲ دستگاه به عنوان ذی‌مدخل با موضوع بافت فرسوده شناسایی شدند و در ستاد ملی بازآفرینی شهری که با رویکرد مدنظر در قانون برنامه ششم شکل گرفته و عضو هستند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه تحقق برنامه بازآفرینی شهری نیازمند ١٢٥ هزار میلیارد تومان است، گفت: از این میزان ٥٠ میلارد تومان آن آورده بخش خصوصی و ٣٧ میلیارد تومان سهم اورده شهرداری و  میزان ۳۸ میلیارد تومان سهم دولت درنظر گرفته شده است.

ذوالقدر همچنین تصریح کرد: شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در بخش عرضه مسکن، پیشنهاد استفاده از منابع صندوق توسعه ملی به میزان یک میلیارد دلار با تعهد بازپرداخت را داد و در بخش فروش مسکن، طرح صندوق یکم ارائه شد که هم اینک در حال اجرایی شدن است.

به گفته وی، معضل خانه‌های بدون سند واقع در بافت فرسوده با کمیسیون سه نفره ای متشکل از تسهیلات_اشتغال_زایی_صندوق_توسعه_ملی_به_اردبیل_اختصاص_یافت">نماینده اداره ثبت، قوه قضاییه و وزارت راه و شهرسازی قابل مرتفع شدن است که اجرای تکالیف کمیسیون موصوف وابسته به  تصویب بودجه‌ای مشخص است.  

ذوالقدر در ادامه خاطرنشان کرد: شهر تهران ١٤ هزار هکتار  بافت فرسوده دارد که ٣٢٠٠ هکتار ان در اولویت نخست برای احیا، بهسازی و نوسازی قرارگرفته و تاکنون ٥٥ هزار فقره تسهیلات تخصیص یافته است. نکته حائز اهمیت در تخصیص تسهیلات مسکن در این موضوع است که هر واحد تسهیلات ٢/١ مسکن مازاد را ایجاد کرده است. این بهسازی و نوسازی‌ها در بافت فرسوده ٧/٨ کیلومتر بازگشایی معابر را در برداشته است.

وی گفت: با توجه به اهمیت تسریع در رسیدگی به موضوع بافت فرسوده، اولویت بازآفرینی شهر تهران در سه محله فرحزاد، باغ آذری وسیروس قرار گرفته و اولویت بازآفرینی در حریم تهران در هلالی تحت عنوان هلال فقر (شهر ری، اسلامشهر، رباط کریم، نسیم شهر و شهر قدس) قرار گرفته که مطالعات کارشناسی و تخصصی آن به انجام رسیده است.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به مباحث مطروحه در این نشست بیان شد که مرتفع نمودن معضلات و آسیب‌های بافت فرسوده بیش از هر چیز نیازمند همسویی سازنده میان متولیان امر است و در این همسویی باید همه جوانب اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی را مدنظر قرار گیرد.

ذوالقدر در پایان گفت: بر این اساس به منظور تبادل اطلاعات بیشتر و همچنین تخصیص بودجه لازم برای بافت فرسوده شهری بخصوص استان تهران و با توجه به این موضوع که لایحه بودجه ٩٧ دولت به مجلس ارائه شده است ، مقرر شد نشستی با مجمع نمایندگان تهران و  کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، عمران و اموزش مجلس شورای اسلامی برگزار گردد تا تصمیمات کارامد و عملیاتی برای این بخش از بدنه ضعیف و آسیب پذیر شهر اتخاذ شود.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است

عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس گفت: تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضروری است و به همین دلیل باید با هم جلسات کاری مشترک داشته باشیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فداحسین مالکی؛ عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی به قدمت فرهنگ و تمدن کشورمان اشاره کرد و گفت: فرهنگ و تمدن ایران به بلندای تاریخ است و به همین دلیل همواره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مورد توجه کشور‌های عضو اکو و دیگر کشور‌ها در اروپا و آمریکای لاتین قرار می‌گیرد.

وی افزود: با وجود اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هنوز به چهل سالگی خود نرسیده، اما این رویداد ارزشمند مورد توجه دنیا گرفته و لازم است با توجه به اهمیتش نگرش جدیدی نسبت به برگزاری آن داشته باشیم. در حال حاضر شرایط حاکم بر منطقه خاورمیانه و جهان با شرایطی که در گذشته برقرار بود، متفاوت است.

مالکی چتر معادلات سیاسی را بر فعالیت حوزه‌های فرهنگی گسترده دانست و ادامه داد: دیپلماسی فرهنگی کشور ما بی‌تأثیر از معادلات سیاسی فعلی دنیا نیست. لازم است مسئولان فرهنگی کشورمان با در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی جهانی و یارگیری کشور‌ها به شناسایی نخبگان فرهنگی دیگر کشور‌ها در تعاملات دیپلماسی فرهنگی مبادرت داشته باشند.

این عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به استقبال اهل فرهنگ، ادب و جامعه نخبگانی دیگر کشور‌ها به فرهنگ و ادبیات ایران اشاره کرد و گفت: من سابق بر این سفیر ایران در برخی از کشور‌ها بودم، دقیقاً می‌دانم میزان علاقه‌مندی مردم و نخبگان دیگر کشور‌ها با فرهنگ و آثار مکتوب ایرانی قابل توجه است. این علاقه‌مندی در حوزه کتاب‌های تاریخی و ادبی که جایگاهی در وحدت میان کشور‌ها دارد، بیشتر است.

مالکی ادامه داد: برخی از کتاب‌های مرتبط با شخصیت شهید بهشتی، شهید مطهری و مرحوم دکتر شریعتی در بسیاری از کشور‌ها همواره مورد توجه بوده است. شعرا و عرفای نامدار ایرانی، چون حافظ، سعدی و فردوسی تا دیگر بزرگان فرهنگ و ادب کشور توجه به فرهنگ ایران را در دنیا افزایش داده‌اند. معتقدم دیپلماسی فرهنگی می‌تواند توازن‌بخش دیپلماسی سیاسی و اقتصادی باشد.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونق بخش دیپلماسی فرهنگی ایران است

وی دیپلماسی فرهنگی را بسترساز روابط چند وجهی میان کشور‌ها خواند و گفت: نمایشگاه کتاب و به طور کلی صنعت نشر می‌تواند دیپلماسی فرهنگی را توسعه دهد. با عرضه کتب ایرانی و تبادل آن میان دوستداران کتاب در دیگر کشور‌ها می‌توان ارتباطات را رونق داد. ممکن است از منظر سیاسی با برخی از کشور‌ها روابط مستحکمی نداشته باشیم، اما از دید فرهنگی جوامع راه خود را طی می‌کنند. چرا که ملاحظات سیاسی به طور معمول مقطعی است.

این عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی از دیپلماسی فرهنگی به عنوان امری تاریخی، یاد کرد و افزود: نمی‌توان مبانی فرهنگی نظیر زبان فارسی را از شبه قاره، پاکستان و افغانستان حذف کرد. شاهد هستیم که در موضوع هویت برخی از شاعران ایران در میان کشور‌ها بحث وجود دارد، نظیر مولانا که ترکیه و افغانستان ادعا دارند مولوی به آن‌ها تعلق دارد و این موارد شیرینی فرهنگ است؛ بنابراین لازم است به دیپلماسی فرهنگی از مسیر کتاب توجه بسیاری داشته باشیم.

لزوم توسعه فعالیت رایزنان فرهنگی ایران در دیگر کشور‌ها

مالکی در بخش دیگری از این گفتگو به اهمیت و نقش رایزنان فرهنگی ایران در دیگر کشور‌ها در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به رایزنان فرهنگی توجه بیشتری داشته باشد و تنگنا‌های مالی این حوزه را مرتع سازد. به طور حتم باید در حوزه اکو وابسته‌های فرهنگی خود را مستقر کنیم. در بسیاری از کشور‌ها لازم است فعالیت خوب فرهنگی داشته باشیم؛ در این صورت نمایشگاه‌های فرهنگی نظیر نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به بهترین شکل مورد توجه جهانیان قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: در فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس تأکید داریم که باید دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رایزنان فرهنگی ایران را به خوبی فعال کنند.

این عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخاب یک کشور به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران یک اقدام پُرفایده است و لازم است در طول سال این فعالیت‌ها در مورد کشور‌ها برقرار باشد و تنوع همکاری با کشور‌ها از منظر فرهنگ و تبادلات فرهنگی و ادبی را در نظر گرفته شود. خوب است کشور‌های مختلف در تعاملات فرهنگی مورد توجه باشند.

وی افزود: وابسته‌های فرهنگی کشورمان طبق رسالت ذاتی خود به طور مستمر و موثر می‌توانند تعاملات فرهنگی ایران را به دیگر کشور‌ها در طول سال پیگیری کنند. از این طریق نتایج مورد نظر و مطلوب حاصل خواهد شد.

مالکی از آمادگی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و فراکسیون دیپلماسی فرهنگی برای افزایش تعاملات فرهنگی ایران با دیگر کشور‌ها خبر داد و گفت: لازم است مدیران نمایشگاه کتاب و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فعالیت‌های دیپلماسی فرهنگی نیاز‌ها و کاستی‌های خود را از نمایندگان پیگیری کنند تا اگر حمایت‌های بودجه‌ای مورد نیاز است، در بودجه ریزی سنواتی لحاظ شود. فراکسیون دیپلماسی فرهنگی آمادگی دارد تا در جلسه‌ای مشترک میزبان متولیان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در محل نمایشگاه کتاب و یا در ساختمان مجلس شورای اسلامی باشد تا از ظرفیت مجلس به درستی استفاده شود. اهمیت تبادلات در این است که پیشنهادات فراکسیون‌ها نیز به قانون تبدیل می‌شود.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است