Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش «عمل در سایه وحدت» که با حضور علمای اهل سنت و شیعه برگزار شد، در واکنش به انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس و حمایت آمریکا از این توطئه گفت: «مسلمانان جهان راهی جز قیام علیه آمریکا و اسراییل ندارند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با تبریک اعیاد ماه ربیع افزود: از بزرگترین افتخارات مسلمانان جهان، وجودمبارک پیامبر اسلام است که با ولادت ایشان، هستی و آفرینش معنا یافت و بشریت امید تازه‌ای در خود احساس کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: حقیقت عالم آفرینش، دارای حکمت و فلسفه‌ای است که وجود نورانی پیامبر اسلام در کانون آن قرار دارد. همچنین از بزرگترین افتخارات ما مسلمانان این است که خداونددر قرآن فرموده اند من و همه ملائک بر نبی مکرم اسلام صلوات می‌فرستیم"و این توصیفی است که برای هیچ یک از پیامبران بیان نشده است. امیدوارم بتوانیم این نعمت بزرگ را قدر بدانیم و تلاش کنیم مسلمان زیسته و مسلمان از دنیا برویم.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) با طرح یک سوال و اشاره به سرنوشت جهان اسلام گفت: چرا ما با وجود قرآن مجید و پیامبر عظیم الشان و با پشتوانه‌ای به عظمت تمدن بزرگ اسلامی همواره باید در منطقه، شاهد جنگ، خونریزی، تفرقه افکنی و اشغال گری ایادی استکبار و استعمار باشیم؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر لزوم وحدت در جهان اسلام گفت: دستاورد‌های پیامبر اسلام آنچان بزرگ بود که توانست چندین تمدن بزرگ خلق کند و این تمدن‌ها در زمانی که اروپاییان در نهایت عقب ماندگی به سر می‌بردند، توانست تا قرن‌ها سراسر جهان را در سیطره خود قرار دهد. غربی‌ها سالیان طولانی از پیشرفت جهان اسلام در تعجب بودند. کالاها، علم، تمدن و ثروت جهان اسلام در سراسر جهان سرآمد و این عظمت و شکوه چنان نمایان بود که کشور‌های اروپایی تصمیم گرفتند موجی عظیم علیه اسلام و پیشرفت‌های ان به راه اندازند. در نتیجه جنگ‌های صلیبی را به راه انداختند؛ به گونه‌ای که طی ۲۰۰ سال ۸ جنگ بزرگ بین مسیحیان و مسلمانان رخ داد. هر چند که با ظهور تمدن‌های عثمانی و صفویه که پنج یا شش قرن به طول انجامید، اسلام دوباره دوران رونق خود را بازیافت.

رضایی در ادامه گفت: از صد سال قبل و متعاقب دوجنگ جهانی اول و دوم درهمه جا صلح برقرار شد، ولی نا امنی وجنگ، درمنطقه ما با کینه ورزی نسبت به تمدن اسلامی و انتقام جویی از جهان اسلام ادامه یافت و غده‌ای سرطانی به نام اسرائیل را در دل جهان اسلام به وجود آوردند که تا به امروز تبعات شوم آن ادامه دارد.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت:: با نگاه به رفتار غرب و آمریکا به روشنی نوعی کینه ورزی و انتقام جویی قابل مشاهده است. بیش از ۱۰۰ سال است که مسلمانان و جهان اسلام را عقب نگه داشته اند و جغرافیای اسلام را مرزبندی و گروه بندی کرده اند؛ بنابراین اقدامات پنهان و آشکار غرب همچنان در امتداد جنگ‌های صلیبی است و متاسفانه روشنفکران ما نمی‌خواهند این واقعیت را بپذیرند که آمریکا و غرب رفتار واحدی ندارند و دو نوع سیاست و رفتار را در جهان به نمایش می‌گذارند. آن‌ها خواستار بردگی جهان اسلام هستند؛ البته از دست نشاندگان و نوکر‌های خود هم دفاع نمی‌کنند و نسبت به آن‌ها بی وفایند. بلایی که بر سر شاه ایران و صدام حسین آمده و در آینده بر سر حکام سعودی خواهد آمد، گواه همین موضوع است.

وی در ادامه با تحلیل وضع موجود در منطقه گفت: اقدام دیروز ترامپ نسبت به فلسطین در روز میلاد پیامبر اسلام، معنایی جز تحقیر و اهانت به مسلمانان جهان نداشت و البته موضع گیری کشور‌های اروپایی هم مکمل رفتار ترامپ است.

رضایی با تاکید بر اینکه رفتار ترامپ نمونه روشنی از انتقام جویی و کینه توزی غرب علیه جهان اسلام است افزود: جنگ‌های خونینی که در منطقه از طریق صدام و رژیم صهیونیستی شکل گرفته، بدون برنامه ریزی نبوده و به منظور انتقام جویی از ملت‌های مسلمان روی داده است. آن‌ها دشمن اصلی اسلام و به دنبال آنند که مبادا تمدن بزرگ اسلامی دوباره در جهان شکل بگیرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر این مطلب که امروز مسلمانان راهی جز قیام علیه آمریکا و اسرائیل ندارند گفت:: خوشبختانه این قیام از ایران با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل شروع شده است و با قیام در سایه وحدت می‌توانیم سعادت و تمدن از دست رفته را بازیابیم.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با تأکید بر لزوم وحدت کشور‌های اسلامی گفت:: دولت عربستان وامارات بیایند مسلمان بودن خود را اثبات کنند و شجاعانه ارتباط خود با آمریکا را قطع، و یا دیپلمات‌های خود را از آمریکا فرا بخوانند و یا این که تولید نفت خام خود را کاهش دهند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: امروز، روز تبلور اسلامیت ما در جهان اسلام و روزی است که باید صداقت ما در بیعت با پیامبر عظیم الشان اسلام اثبات شود؛ از این رو باید گفت که امروز روز قیام است.

رضایی در خاتمه اظهار داشت: آمریکا باید از موضع خودعقب نشینی کند. اگر چنین امری محقق نشود، جهان اسلام باید با اهرم‌هایی که در دست دارد، فشار خود بر آمریکا را افزایش دهد و باید توجه داشته باشیم که اگر آمریکا حرف خود را به کرسی بنشاند، آینده تلخی در انتظار جهان اسلام خواهد بود. نقش رهبران جهان اسلام در این آگاهی بخشی بسیار با اهمیت است و خوشبختانه رهبر معظم انقلاب با حفاظت از ارزش‌های انقلاب اسلامی، پشتوانه‌ای عظیم برای کشور‌های اسلامی و آگاهی بخشی به ملل مسلمانند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست بجستان بر ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی تأکید کرد.

مجتبی رضانژاد در گفت‌وگو با ایسنا پسماندهای پلاستیکی را از جمله مهمترین عامل آلاینده حال حاضر ایران ذکر کرد و گفت: مسیر راه‌ها، حاشیه جاده‌ها و تمامی اطراف زباله‌گاه‌ها و اطراف مجتمع‌های بین‌راهی با انبوهی از زباله‌های پلاستیکی احاطه شده است که باید ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه آلاینده‌های زمین عوامل متعددی هستند که یکی از آنها پسماندهایی است که توسط انسان‌ها تولید می‌شود، به انواع مختلف پسماندها اشاره کرد و افزود: پسماندها به طور کلی به انواع پسماندهای عادی یا عمومی شامل زباله‌های شهری و روستایی، زباله‌ها و پسماندهای کشاورزی، پسماندهای صنعتی، پسماندهای الکترونیک، پسماندهای پزشکی و ... تقسیم می‌شوند و در این بین مهمترین عامل آلاینده که بیشتر از همه به چشم می‌آید پسماندهای عمومی و کیسه‌های پلاستیکی هستند که توسط انسان‌ها در طبیعت رهاسازی می‌شوند.

وی یادآور شد: هفته زمین پاک از سوم تا نهم اردیبهشت در سراسر کشور برگزار می‌شود و با توجه به شعاری که با عنوان «سیاره زمین در مقابل پلاستیک» برای سال جاری در نظر گرفته شده است، مشخصاً به مهمترین معضل آلودگی در زمین که زباله‌های پلاستیکی است اشاره می‌کند.

رضانژاد افزود: متأسفانه پلاستیک‌ها در همه جا قابل مشاهده هستند و در گوشه و کنار کره زمین، در همه مناطق با انبوهی از زباله‌های پلاستیکی مواجه هستیم که قطعاً توسط انسان‌ها رها شده‌اند.

وی ادامه داد: مسیر راه‌ها، حاشیه جاده‌ها و اطراف زباله‌گاه‌ها و مجتمع‌های بین‌راهی ازجمله مکان‌هایی هستند که با انبوهی از زباله‌های پلاستیکی احاطه شده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست بجستان گفت: اطراف مجتمع‌های بین‌راهی یکی از جاهایی است که بیشترین حجم زباله‌های پلاستیکی را دارد و افرادی هم که برای استراحت در مجتمع‌های بین‌راهی توقف می‌کنند زباله‌هایی را در طبیعت رهاسازی می‌کنند.

وی تصریح کرد: علاوه بر رهاسازی زباله‌های پلاستیکی توسط مردم و مسافران، خود این مجتمع‌ها نیز ممکن است خیلی به پاک‌سازی محیط اطرافشان اهمیت ندهند و همین باعث شده که اطراف این مجتمع‌های بین‌راهی و کنار جاده‌ها مملو از زباله‌های پلاستیکی باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست بجستان تأکید کرد: چاره کار شاید این باشد که مسئولان این مجتمع‌های بین‌راهی و افرادی که به نحوی از این مجتمع‌ها سود می‌برند را مجاب کنیم تا اطراف مجتمع خودشان را پاک‌سازی کرده و برای این پاک‌سازی هزینه کنند.

وی افزود: از طرف دیگر با ارائه آموزش‌های لازم باید مردم را به آن سطح از آگاهی برسانیم که کاهش زباله‌ها و کاهش مصرف زباله‌های پلاستیکی، به زمین پاک و نهایت سلامت ما کمک زیادی می‌کند.

 مدیریت پسماندهای شهری و روستایی به درستی انجام نمی‌شود

رضانژاد در ادامه اظهار کرد: یکی از معضلات مهم دیگر در رابطه با زباله‌های پلاستیکی که با آن روبرو هستیم، انباشت زباله‌های پلاستیکی اطراف زباله‌گاه‌های شهری و روستایی است.

وی تصریح کرد: متأسفانه در کشور و خراسان رضوی مدیریت پسماندهای شهری و روستایی به خصوص در شهرهای کوچک به درستی انجام نمی‌شود، از سویی چون زباله‌ها به صورت سنتی دفع می‌شوند با هر بادی به اطراف پراکنده شده و علی‌رغم پاک‌سازی توسط شهرداری و دهیاری‌ها، شاهد حجم زیادی از زباله‌ها در اطراف زباله‌گاه‌ها هستیم.

 رضانژاد عنوان کرد: بهترین راهکار این است که جلو تولید این زباله‌ها از مبدأ گرفته شود، اما متأسفانه بازیافت و تفکیک در مبدأ در شهرهای کوچک مثل شهرستان بجستان و شهرهای همرده بجستان، کمتر انجام می‌شود.

وی افزود: در این شهرها زمانی که زباله‌ها، به خصوص زباله‌های پلاستیکی توسط ماشین‌های مخصوص به زباله‌گاه حمل می‌شوند چون در آنجا پوشش‌دهی لازم انجام نمی‌شود با باد به اطراف پراکنده می‌شوند، می‌طلبد برای رفع این معضل به تفکیک زباله از مبدأ اهمیت بیشتری داده شود؛ چراکه علاوه بر پاک‌سازی محیط‌زیست این تفکیک زباله می‌تواند منبع درآمدی برای روستا و شهر باشد.

رضانژاد تأکید کرد: علاوه بر تفکیک زباله از مبدأ، مدیریت این پسماندها و پوشش‌دهی مناسب در زباله‌گاه نیز خیلی مهم است و اگر دهیاران و شهرداران‌ در شهرهای کوچک به پوشش‌دهی مناسب و سریع‌تر پسماندها اهمیت بیشتری بدهند، قطعاً آلودگی اطراف زباله‌گاه کمتر شده همچنین فنس‌کشی اطراف زباله‌گاه و محصور کردن آن هم می‌تواند در جلوگیری از پراکنده شدن زباله‌ها در اطراف زباله‌گاه مؤثر باشد.

وی در رابطه با راهکارهای حل معضل زباله‌های پلاستیکی نیز توضیح داد: به منظور اینکه محیط‌زیست خودمان و زمین اطراف را کمتر آلوده کنیم تا از آسیب‌های آن در امان باشیم، یکی از مهمترین راهکارها کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است.

وی افزود: باید سعی کنیم در مصارف روزانه از کیسه‌های پلاستیکی کمتر استفاده کنیم و حتی‌الامکان کیسه‌های پارچه‌ای را جایگزین کنیم، به عنوان والدینی که دغدغه محیط‌زیست داریم سعی کنیم خوراکی‌ها و ساندویچ فرزندان را به جای پلاستیک در ظروف مخصوص یا کیسه‌های پارچه‌ای قرار دهیم تا هم به محیط‌زیست آسیب کمتری وارد شود و هم با کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، به اقتصاد خانواده کمک کنیم.

رضانژاد خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم کاهش پلاستیک نمود پیدا کند باید بحث بازیافت و تفکیک زباله را به کودکان و خودمان آموزش دهیم و کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در محیط کار و در محل زندگی به یک فرهنگ تبدیل شود.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست بجستان گفت: مهمترین کاری که در سال‌های اخیر در حوزه شهرستان بجستان انجام دادیم، آموزش و فرهنگ‌سازی در راستای کاهش زباله و تفکیک زباله از مبدأ بوده و به همین منظور کلاس‌های متعددی برای نیمی از دانش‌آموزان مقطع ابتدایی برگزار کردیم.

وی ادامه داد: از طرفی طی چند سال گذشته تعدادی از مدارس در حوزه شهرستان بجستان تفکیک زباله را در مدارس انجام می‌دهند و از محل فروش این زباله‌ها در راستای کمک به آموزش دانش‌آموزان هزینه می‌کنند، همچنین با پایش‌های مکرری که از زباله‌گاه‌های شهری و روستایی و مجتمع‌های بین‌راهی داشتیم، مواردی که منبع آلودگی بودند شناسایی و ضمن صدور اخطاریه راهنمایی‌های لازم به آنها آموزش داده شد.

رضانژاد یادآور شد: کاهش پسماندها و به خصوص پسماندهای پلاستیکی، همت بیشتر دهیاران، شهرداران، بخشداری‌ها، نظارت و پیگیری‌های بیشتر محیط‌زیست و سایر افرادی که در این زمینه مسئولیت دارند را می‌طلبد که در زمینه مدیریت زباله، جمع‌آوری به موقع زباله‌ها و کاهش تولید زباله احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • حمایت دانشگاهیان قائمشهر از قیام جهانی دانشجویان
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • اجتماع دانشجویان قائم شهر در حمایت از قیام جهانی دانشجویی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی