Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بهداشت شهرضا، گفت: یکی از اقدام های مهم شبکه بهداشت شهرضا یرپایی کارگاه طراحی و نیازسنجی آموزش سلامت جامعه برای کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه و ستاد شهرستان های شهرضا، سمیرم و دهاقان در محل آموزشگاه بهورزی شهرضا بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز؛ سید حجت الله موسوی، صبح امروز در نشست خبری امروز، در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدام های انجام شده در شبکه بداشت شهرضا در هفته گذشته، اظهار کرد: همزمان با روز معلول و تجلیل از معلولان، در جلسه ای با حضور معاون بهداشتی و کلیه پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرضا، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت از خدمات و زحمات آقای الصاق روشندل شاغل در شبکه تجلیل و هدایایی به رسم یادبود به وی اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری کارگاه مقابله با ایدز برای معلمان شهرضا

رئیس مرکز بهداشت شهرضا با بیان اینکه اقدامات انجام شده برای معرفی بیماری ایدز به عموم مردم در طول هفته گذشته نیز ادامه داشته است، خاطرنشان کرد: پایگاه سلامت مهدی شهرضا به مناسب هفته مبارزه با بیماری ایدز، کارگاه آموزش مقابله با این بیماری برای معلمان و مربیان مدارس تحت پوشش خود برگزار کرد.

وی یکی دیگر از کارهای این پایگاه را برگزاری جلسه آموزشی بیماری ایدز برای دانش آموزان و رابطان سلامت دانست و گفت: اولیای دانش آموزان روستای اسفه شهرضا نیز آموزش های لازم برای مقابله با بیماری ایدز را توسط پرسنل شبکه بهداشت شهرضا دریافت کردند.

ارائه آموزش های مقابله با ایدز برای بانوان باردار روستای قصرچم

موسوی، برگزاری جلسه آموزشی بیماری ایدز برای بانوان باردار روستای قصرچم را از دیگر اقدامات شبکه بهداشت شهرضا معرفی کرد و افزود: رابطین سلامت توسط مراقبان مرکز سلامت قائمیه شهرضا نیز در این زمینه آموزش های لازم را دریافت کرند.

رئیس مرکز بهداشت شهرضا بیا کرد: جلسه آموزشی بیماری ایدز، راه های پیشگیری از آن و معرفی پایگاه های مشاوره بیماری های رفتاری توسط مسئول مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرضا برای طلاب حوزه علمیه معصومیه(س) برگزارشد.

دانش آموزان شهرضا با راهکارهای مقابله با بیماری ایدز آشنا شدند

وی ادامه داد: همچنین جلسه آموزشی بیماری ایدز، راه های پیشگیری از آن و معرفی پایگاه های مشاوره بیماری های رفتاری برای دانش آموزان هنرستان تقوی شهرضا نیز برگزار شد تا اقشار مختلف جامعه با راه های مقابله با این بیماری آشنا شوند.

کارگاه نیازسنجی آموزش سلامت جامعه برای شهرستان های جنوب استان برگزارشد

موسوی، با اشاره به انجام نیاز سنجی سلامت جامعه و تعیین اولویت بندی آن ها  در خانه بهداشت امین آباد؛ خاظرنشان کرد: یکی دیگر از برنامه های مهم شبکه بهداشت شهرضا یرپایی کارگاه طراحی  و نیازسنجی آموزش سلامت جامعه برای کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه و ستاد شهرستان های شهرضا، سمیرم و دهاقان در محل آموزشگاه بهورزی شهرضا بود.

رئیس مرکز بهداشت شهرضا با اشاره به شهادت جانباز دفاع مقدس مهدی سامع در هفته گذشته و عرض تسلیت به همین مناسبت، تصریح کرد: مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرضا همراه با  مسئولان و شهروندان شهرضا در مراسم تشییع و وداع با این جانباز دوران دفاع مقدس شرکت کردند و پرسنل شبکه بهداشت با برپایی ایستگاه صلواتی در محل شبکه بهداشت از شهروندان شرکت کننده در مراسم پذیرایی کردند.

وی با اشاره به برگزاری جلسه آموزشی مدیریت استرس و سلامت روانی در محیط کار برای پرسنل خدمات بیمارستان حضرت  امیر المومنین(ع)، عنوان کرد: کارشناسان نظارت بر درمان و سلامت روان شبکه بهداشت شهرضا از مراکز mmt  شهرستان درهفته گذشته بازدید کرده و مسائل و مشکلات مددجویان در حال ترک، فعالیت پرستاران و نحوه توزیع دارو را بررسی کردند.

بررسی وضعیت کیفیت نان در کمیته سند ملی تعذیه شهرستان

موسوی، از برگزاری زیرکمیته سند ملی تغذیه و امنیت غذایی شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری با حضور معاون بهداشتی، کارشناسان مسئول تغذیه، بهداشت محیط، مسئولان، کارشناسان و نمایندگان ادارات و سازمان های عضو خبرداد و خاطرنشان کرد: در این جلسه پیگیری مصوبات جلسه های قبلی، ارائه گزارش ساماندهی وضعیت عرضه نان در سطح شهرستان توسط اتاق اصناف و اتحادیه صنف نانوایان و گزارش عملکرد ادارات در خصوص برنامه راهبردی سند تغذیه و امنیت غذایی صورت گرفت که خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرضا، را به عموم مردم منتقل کردند.

مانور انتقال مصدومان انبوه در بیمارستان امیرالمومنین(ع) برگزارشد

رئیس مرکز بهداشت شهرضا، با اشاره به برگزاری مانور انتقال مصدومان انبوه طبق سناریوی تدوین شده در بیمارستان حضرت امیرالمومنین(ع) شهرضا، تصریح کرد: این مانور به همت پرسنل و مدیریت بیمارستان و اورژانس شهرضا برگزار شد.

موسوی در رابطه با کارهای انجام شده در این مانور، گفت: در این مانور ابتدا تمرین دور میزی انجام و سپس مانور عملی اجرا و پایان جلسه ارزیابی مانور با حضور اعضاء و نایب رییس کمیته مداخله در بحران انجمن روانشناسی ایران، گروه مدیریت سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن اجتماعات بیمارستان برگزار و اجرا شد.

وی ادامه داد:  علاوه بر برنامه های انجام شده، در هفته اخیر، طرح بینایی سنجی دانش آموزان مدرسه مادر روستای اسفه و کودکان زیر شش سال  این روستا توسط کارشناسان اداره بهزیستی شهرضا انجام شد.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند

حسن اصیلیان مهابادی،  با بیان اینکه مشاغل گوناگونی در جوامع انسانی وجود دارد، اظهار کرد: بررسی وضعیت مشاغل بیانگر این است که هرکدام از گروه‌های شغلی بنا به ماهیت خود با مشکلات سلامت و ایمنی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه سازمان بین‌المللی کار، «سلامت» را در کانون توجه قرار داده، خاطرنشان کرد: به طور قطع، رعایت‌نکردن اصول ایمنی و بهداشت در محیط‌های کار منجر به بروز مشکلات فراوان برای جامعه کارگری می‌شود که در صنایع مختلف مشغول به فعالیت هستند. براساس آخرین برآوردهای سازمان بین‌المللی کار، سالانه حدود ۳ میلیون کارگر به دلیل حوادث و بیماری‌های ناشی از کار، جان خود را از دست‌ می‌دهند.

استاد گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار دانشگاه تربیت‌مدرس ادامه داد: میزان مرگ و میر کارگران به دلیل حوادث و بیماری‌های ناشی از کار در سال جاری میلادی نسبت به سال ۲۰۱۵ بیش از ۵ درصد افزایش یافته است. بنابر بر گزارش سازمان بین‌المللی کار، بیشترین میزان مرگ‌ومیر کارگران به دلیل حوادث و بیماری‌های ناشی از کار مربوط به بیماری‌های شغلی می‌شود که معادل ۲.۶ میلیون از ۳ میلیون مرگ‌ومیر سالانه حوادث و بیماری‌های ناشی از کار در دنیا است. همچنین حوادث ناشی از کار که جزو مقوله ایمنی به حساب می‌آید موجب مرگ ۳۳۰ هزار کارگر در هر سال می‌شود. 

بیماری‌هایی که سلامت کارگران را تحت تاثیر قرار می‌دهند

رئیس انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران با بیان اینکه برخی از بیماری‌ها تاثیر بیشتری بر سلامت کارگران دارند، اظهار کرد: بیماری‌های قلبی_عروقی، سرطان و بیماری‌های تنفسی جزو مواردی هستند که سلامت کارگران را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ به نحوی که سه‌چهارم مرگ‌ومیرهای ناشی از کار مربوط به این بیماری‌های است.

وی با بیان اینکه «ساخت‌وساز»، «جنگل‌داری»، «کشاورزی» و «ماهیگیری» جزو پرخطرترین مشاغل  هستند، افزود: ۶۳ درصد از آسیب‌های شغلی منجر به مرگ برای مشاغل «ساخت‌وساز»، «جنگل‌داری»، «کشاورزی» و «ماهیگیری» است. 

وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار در ایران

اصیلیان درباره وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار کشور اظهار کرد: وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار کشور نسبت به روزهای نخست انقلاب از وضعیت خوبی برخوردار است. بررسی وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار ایران در مقایسه با برخی از کشورهای منطقه  بیانگر این است که این مولفه، شرایط نسبتا خوبی دارد اما در مقایسه با کشورهای پیشرفته، با وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد.

لزوم به‌روزرسانی قوانین سلامت محیط کار

وی با بیان اینکه قوانینی در زمینه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار تدوین شده، افزود: اگرچه قوانین حوزه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار  کشور طی سال‌های گذشته بهبود یافته، اما با سطح مطلوب فاصله دارد. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نسبت به ابلاغ قوانین سلامت محیط کار اقدام کرده و علاوه بر قوانین ابلاغی وزارت بهداشت، «قانون کار» نیز تدوین شده است. اگرچه قوانین ابلاغی وزارت بهداشت و قانون کار در کشور اجرا می‌شود اما این قوانین باید به‌روزرسانی شوند. 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه فرهنگ‌سازی در حوزه بهداشت حرفه‌ای و سلامت کار یک موضوع ضروری قلمداد می‌شود، خاطرنشان کرد: به طور قطع، فرهنگ‌سازی سبب بهبود وضعیت بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار می‌شود. فرهنگ توجه به نکات ایمنی باید در وهله نخست در میان کارفرمایان جاری شود؛ پس از آن، کارگران باید به نکات ایمنی و بهداشتی خود توجه ویژه داشته باشند. فرهنگ‌سازی در زمینه توجه به نکات ایمنی باید در کانون توجه قرار گیرد و تلاش‌های فراوانی در این راستا محقق شود. 

اصیلیان گفت: سازمان بین‌المللی کار،  موضوع فرهنگ‌سازی توجه به سلامت را با توجه به میزان مرگ‌ومیر بیماری‌های و حوداث ناشی از کار در کانون توجه قرار داده و در این مسیر گام برمی‌دارد. سازمان بین‌المللی کار با توجه به ضرورت و اهمیت بهداشت حرفه‌ای و سلامت کار، ۲۷ آوریل را به عنوان روز جهانی «ایمنی و بهداشت حرفه‌ای» لحاظ کرده و هر ساله شعاری برای این روز تعیین می‌کند. سال گذشته، شعار «محیط کار سالم و ایمن، حق مسلم هر نیروی کار است» را انتخاب کرد.

تاثیر تغییرات اقلیمی بر محیط کار

وی درباره شعار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای نیز اظهار کرد:  «تغییرات آب و هوایی» در کانون توجه شعار سال جاری قرار گرفته است. دخل ‌و تصرف و توسعه فعالیت‌های انسانی در کره زمین سبب تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن کره زمین شده و سبب بروز سیلاب، طوفان، کولاک و سونامی در نقاط مختلف کره‌زمین شده است. افزایش دمای کره زمین، تغییرات اقلیمی، افزایش اشعه ماورای بنفش خورشید و همچنین افزایش حشرات که عامل بیماری به حساب می‌آیند، می‌تواند برخی از محیط‌های کاری را تحت تاثیر قرار دهد.  

رئیس انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران ادامه داد: کارگرانی که در مناطق رو باز فعالیت می‌کنند تحت تاثیر تغییرات اقلیمی قرار می‌گیرند. موضوع تاثیر تغییرات اقلیمی بر محیط‌های کار در کانون توجه سازمان بین‌المللی کار قرار گرفته است و با توجه به اهمیت این موضوع باید در داخل کشور نیز مهم قلمداد شود. سازمان محیط زیست، وزارتخانه‌های «بهداشت» و «کار» و انجمن بهداشت حرفه‌ای می‌توانند دست به دست یکدیگر دهند و در این زمینه اقداماتی انجام دهند. 

وی در پایان گفت: طرح جدید سازمان بین‌المللی کار، محیط کار سالم از سال جاری تا سال ۲۰۳۰ اجرا می‌شود و برای تحقق این منظور سه هدف در نظر گرفته است. نخستین راهبرد برای تحقق این موضوع، «بهبود چارچوب ایمنی و بهداشت کار» است. همچنین ۲ راهبرد «تقویت هماهنگ، مشارکت و سرمایه‌گذاری در زمینه ایمنی و بهداشت کار» "OSH" و "تقویت OSH"  نیز به عنوان دیگر راهبردهای سازمان بین‌المللی کار در زمینه ارتقای سلامت محیط کار به حساب می‌آید. اگر به سه راهبرد سازمان بین‌المللی کار توجه کنیم به حد مطلوبی در زمینه بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار نایل می‌آییم. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در اصفهان
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • ◄ جاده گردشگری هونجان اسفرجان به شهرضا؛ پرحادثه و پرتوریست
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی