Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری فارس گفت: برنامه «شب های شعر فردا» تریبون معرفی نسل نو شاعران فارس است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس، هاشم کرونی  که در نخستین نشست از سلسله برنامه های شب های شعر فردا سخن می گفت افزود: در واپسین سال های دهه هفتاد نسل نو شعر آن روزهای فارس تریبونی نداشتند و تریبون ها در اختیار نسل پیشین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:در آن ایام سیروس رومی پیشکسوت مطبوعات و ادبیات مسوولیت ادبیات فرهنگ و ارشاد اسلامی را برعهده داشت و نگاه زرف بینانه وی سبب شد تا طرحی تحت عنوان «شب های شعر فردا» طراحی کنیم.

کارشناس مسئول آفرینش های ادبی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت: حاصل 9 جلسه شب های شعر فردا معرفی نسل نو آن زمان شعر فارس از طریق تریبونی رسمی برای عموم بود که بسیاری از آنها هم اکنون نام آوران شعر فارس هستند.

وی گفت: پس از سال ها نسل نو امروز شعر فارس در گپ و گفتی دوستانه خواهان آن بودند که این فرصت به آنها نیز داده شود. به هر صورت همراهی رییس حوزه هنری فارس که پشتیبان صداهای تازه و نفس های در راه است سبب شد که دفتر این شب شعر پس از پانزده سال گشوده شود.پ

کرونی اظهار داشت: به این دوستان جوان هم گفته ام امثال احد ده بزرگی و سیروس رومی دست ما بچه های دهه پنجاه و شصتی را گرفتند، ما برای شما  بچه های دهه هفتادی فضا فراهم می کنیم و شما نیز قول بدهید که دو دهه بعد هوای بچه های نسل جوان آن روزها و نسل دهه نودی ها را داشته باشید.

وی تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم همانگونه که رییس حوزه هنری تاکید دارد به زودی بنیان های نقد ادبی را نیز تقویت کنیم تا آینه گی و نقادی جایگاه حقیقی خویش را در فضای ادبی فارس باز بیابد.

در ادامه این شب شعر جواد افرا و مرتضی رستمی از شیراز و نیلوفر حسینی از آباده به عنوان شاعران نخستین برنامه با اجرا و کارشناسی محمد رهام دبیر کارگاه ادبی شعر ترنج حوزه هنری فارس آثار خویش را قرائت کرده و به سوالات حاضران پاسخ گفتند.

هنر هفتم در شیراز اشراق را تجربه کرد

نشست های سینمایی ، اکران و نقد فیلم و مباحث پژوهشی سواد رسانه ای هفته اشراق با حضور مدرسان و اساتید میهمان برگزار شد تا هنر هفتم در شیراز، اشراق را نیز تجربه کند

بیژن کیا کارشناس مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری فارس گفت: نخستین نشست با عنوان اکران و نقد سینمای غرب به موضوع نقش سینمای غرب در واگرایی جهان اسلام بود که دکتر قهرمانی اداره آن را بر عهده داشت.

وی افزود: در دومین نشست که به موضوع سواد رسانه ای اختصاص داشت بنده پیرامون نقش فضای مجازی در جامعه جوان سخن گفتم و نشست سوم که دومین بخش از موضوع سواد رسانه ای بود به موضوع نشانه شناسی اختصاص داشت که در آن سیدمحمد برفر به عنوان مدرس حضور داشت.

کارشناس مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس گفت: آخرین نشست این سلسله برنامه ها به اکران فیلم های برگزیده جشنواره فیلم اشراق اختصاص داشت که این نشست نیز با نقد و بررسی مهدی بنکدار برگزار شد.

شایان ذکر است این نشست ها در قالب هفته فرهنگی هنری اشراق ویژه طلاب و فضلای هنرمند حوزه های علمیه سراسر کشور در شیراز برگزار شد.

نقش اشراق بر دیوارهای نگارخانه سوره

کارگاه های عملی هنرهای تجسمی اشراق در نگارخانه سوره حوزه هنری فارس برگزار شد و مورد استقبال هنرمندان قرار گرفت.

مریم اکبرزاده کارشناس تجسمی و مدیر اجرایی این کارگاه ها ضمن بیان این مطلب گفت: همزمان با برگزاری هفته فرهنگی هنری اشراق کارگاه های عملی و ورکشاپ هایی نیز طراحی گردید.

وی افزود: قرار شد به صورت همزمان هنرمندان در رشته های مختلف هنرهای تجسمی کارهای عملی خویش را اجرا و تولید کنند که به همین منظور فضای مناسب برای ده نفر هنرمند میهمان از قم تدارک دیده شد.

مدیر اجرایی این سلسله کارگاه ها گفت: همزمان با این رویداد ورکشاپ های گرافیک و خوشنویسی نیز برای هنرمندان جوان شیرازی برگزار شد تا طی آن زمینه ارتباط و تبادل نظر هنرمندان نیز فراهم گردد.

وی گفت: در طول این مراسم از همراهی برخی اساتید و نام آوران هنر شیراز و اساتیدی همچون مجید چیزفهم، رستگار، اثنی عشری، خاکپور و عباسی و... نیز بهره مند شدیم که جای تقدیر فراوان دارد.

شایان ذکر است این نشست ها در قالب هفته فرهنگی هنری اشراق ویژه طلاب و فضلای هنرمند حوزه های علمیه سراسر کشور در شیراز برگزار شد.

برگزاری مسابقه خوانش کتاب در حوزه هنری فارس

آیین پایانی مسابقه ی خوانش کتاب در تالار اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس برگزار شد.

بیژن کیا کارشناس مسوول هنرهای تصویری حوزه هنری فارس ضمن اعلام این مطلب گفت: یکی از بخش های زیر مجموعه هنرهای تصویری در حوزه هنری گروه سینما-رسانه است که این رقابت را راه اندازی کرده است.

وی افزود: این مسابقه با هدف احیای فرهنگ کتابخوانی در فضای مجازی شکل گرفت. نحوه ی شرکت در این مسابقه به این ترتیب بود که شرکت کنندگان می بایست صدایی ضبط شده به مدت 120 ثانیه، شامل خوانش بخشی از کتابی به انتخاب خودشان را ارسال می کردند.

کارشناس مسئول هنرهای تصویری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس  گفت: حدود 70 شرکت کننده در این مسابقه شرکت کردند که در نهایت آثار 60 نفر آنها مورد تایید ناظرین مسابقه قرار گرفت.

وی افزود: این افراد به 3 گروه20 نفره تقسیم و هر کدام در طی 24 ساعت فرصت جذب آرا از طریق فضای مجازی را یافتند و در نهایت از هر گروه 3 نفر با رای مردم به مرحله ی پایانی راه پیدا کردند.

کیا گفت: با توجه به این موارد کارگاهی در همین راستا با عنوان کارگاه فن و بیان و کتابخوانی بصورت رایگان برای تمامی شرکت کنندگان این مسابقه تشکیل شد تا همزمان با این کارگاه مرحله نهایی رقابت نیز انجام شود.

وی تصریح کرد: کارگاه آموزش فن بیان در سه بخش آموزشی برگزار شد و محمد کرم اللهی رییس حوزه هنری فارس و ابوالفضل بوستانی مدیر گروه دوبلاژ دابآن که همکار برگزاری این رویداد بود به عنوان مدرس در جلسات حضور داشتند.

کارشناس مسوول هنرهای تصویری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس  گفت: مرحله نهایی مسابقه با حضور ۵ نفر منتخب شیرازی و صدای ۳ شرکت کننده غیر حضوری و غایب برگزار شد و در نهایت فاطمه فرزانه به عنوان نفر منتخب اعضای حاضر در سالن انتخاب شد.

وی گفت: علاوه بر این انتخاب مردمی،گروه داوران متشکل از محمد کرم اللهی، ابوالفضل بوستانی و کوهپیما نیز پس از بررسی های خویش ناهید شیخ زاده، شرکت کننده غیر حضوری از یزد را به عنوان برگزیده ی هیئت داوران معرفی کردند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دبیرخانه جشنواره استانی هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری مازندران، راه یافتگان گروه‌های نمایشی به مرحله استانی جشنواره را معرفی کرد.

مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در سطح استان مازندران با شعار "این صحنه خانه‌ماست" در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده- عروسکی)، نمایش خلاق (نمایش کتابخانه‌ای، بازی نمایش) و نمایشنامه‌نویسی، ۲۰ اردیبهشت برای شرکت‌کنندگان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگسالان برگزار می‌شود.

داوری مرحله استانی این جشنواره را: سید رضا عمرانی نسب، مهیار هزار جریبی و فاطمه بزرگی از هنرمندان حوزه نمایش این استان بر عهده دارند.

بر اساس نظر هیات داوران، گروه‌های نمایشی: دختر بوته گوجه فرنگی به کارگردانی: ناهید دادخواه از ساری – نمایش من دیگه خوابم نمیاد به کارگردانی: محسن عظیمی پویا از مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ چالوس- نمایش چه حکمتی است در این مردن به کارگردانی: محمد جواد ملک محمودی از گلوگاه- نمایش جادوی سیاه به کارگردانی: سمانه غزاییان از مرکز فرهنگی هنری بهشهر و نمایش آبگیری برای زندگی به کارگردانی: رضا اسماعیل زاده از مرکز فرهنگی هنری رامسر به مرحله استانی راه یافتند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۵۰ شاعر و شاعره محله دستگرد در «گنج‌های پنهان»
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • ادامه بارش های رگباری در فارس تا عصر فردا
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد