Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@04:55:49 GMT

هندوانه شب یلدا از کجا می‌آید؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۴۲۷۴

مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای معاونت امور زراعت جهاد کشاورزی با بیان این که در حال حاضر قیمت عرضه هر کیلو هندوانه در میادین میوه و تره بار ۸۰۰ تا ۸۵۰ تومان است گفت: به لحاظ تولید محصول هندوانه هیچ گونه کمبودی در کشور وجود ندارد.

مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در مصاحبه با رادیو گفت: هرمزگان به ویژه شهرستان میناب از مهمترین تولیدکنندگان هندوانه پائیزه و شب یلدا در کشور محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسین اصغری افزود: امکان کشت هنداونه در مناطق مختلف ایران با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب طی چهارفصل سال وجود دارد.

وی همچنین اظهارداشت: تولید هندوانه در این فصل بیشتر مربوط به استان های بوشهر، هرمزگان، خوزستان و فارس است.

مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: در بین مناطق مزبور هرمزگان بالاخص شهرستان میناب از مهمترین تولیدکنندگان هندوانه پائیزه و شب یلدا در کشور محسوب می شوند.

وی در ادامه افزود: هرساله بخشی از هندوانه های تولیدی استان های فارس و خوزستان به سبب وجود امکانات انباری برای شب یلدا ذخیره سازی می شود.

اصغری بیان داشت: بیشترین هندوانه های مورد عرضه برای بازار شب یلدا محصول تازه و تنها ۱۰ هزار تن هندوانه انباری از استان های فارس و خوزستان به این بازار عرضه می شود.

وی ضمن اشاره به این جمله که نظام قیمت گذاری چنین محصولاتی تابع عرضه و تقاضاست، گفت: در حال حاضر قیمت عرضه هر کیلو هندوانه در میادین میوه و تره بار ۸۰۰ تا ۸۵۰ تومان است.

مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در مورد گرانی هندوانه در روزهای پایانی فصل پائیز نیز افزود: کشاورزی به نحوی برنامه ریزی می کنند که بیشترین تولید در زمان بیشترین تقاضا باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر به لحاظ تولید محصول هندوانه هیچ گونه کمبودی در کشور وجود ندارد.

اصغری اضافه کرد: گرانی هندوانه در روزهای پایانی فصل پائیز به سبب کمبود محصول در بازار نبوده بلکه بیشتر مربوط به چرخه های تامین و توزیع در کشور است.

وی یادآورشد:وزارت جهاد کشاورزی با برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های صورت گرفته به دنبال تولید حداکثری محصول هندوانه با کمترین میزان مصرف آب در مملکت است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند