Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز،مجتبی بیرانوند به علل گرایش به خرده فروشی مواد مخدر، اشاره و اظهار کرد: برخی ریشه این موضوع را در بیکاری می‌دانند در صورتی که درآمد بالای آن مهمترین دلیل گرایش به این قضیه است.

این مسئول، دسترسی آسان به مواد مخدر را یکی از نگرانی‌های عمده در بحث مبارزه با مواد مخدر دانست.

بیرانوند ادامه داد: خرده‌فروشان، تغذیه‌کنندگان مصرف‌کنندگان مواد مخدر هستند و برخورد قاطع با خرده‌فروشان مواد مخدر سطح استان به یک مطالبه مردمی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مسئول اضافه کرد: جرائمی که برای خرده‌فروشان در نظر گرفته شده بازدارنده نیست، در نتیجه برخورد قاطع با خرده‌فروشان از مطالبات به حق مردم است. انتظار می‌رود در مراکز شهرستان شاهد تشکیل شعبات رسیدگی به پرونده‌های مواد مخدر باشیم، همچنین حضور مستمر عوامل انتظامی در شهرستان‌ها می‌تواند در کاهش مشکلات این حوزه بسیار تأثیرگذار باشد.


استاندار لرستان گفت: سند مبارزه با خرده‌فروشان مواد مخدر در استان تدوین شود.

دکتر سید موسی خادمی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: طی این جلسه بحث مبارزه با خرده فروشان مطرح شد. در مصوبه جلسه قبل قرار شد از فعالیت مراکز ترک اعتیاد غیرمجاز جلوگیری شود. در همین راستا به این مراکز فرصت یک ماهه‌ای داده شد تا اگر توانستند مجوزهای لازم را اخذ کنند به فعالیت خود ادامه دهند و در غیر این‌صورت تعطیل خواهند شد.

خادمی از اتمام مهلت تعیین شده به این مراکز خبر داد و بیان کرد: قرار شد مراتب به دادستان شهرستان‌ها اعلام شود تا از فعالیت آنها جلوگیری شود.

استاندار لرستان در رابطه با معضل خرده‌فروشی گفت: قرار است محلات آلوده و مشکل‌دار در استان مشخص شوند؛ به طور قطع با توجه به محدودیتی که در منابع و امکانات داریم نمی‌توانیم برخورد متفاوتی در این رابطه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: به طور معمول تمامی دستگاه‌ها مبارزه با مواد مخدر را انجام می‌دهند اما می‌خواهیم تحت عنوان یک برنامه فوق‌العاده آن را تعریف کنیم که در این راستا قرار است مناطق آلوده معلوم و تمامی دستگاه‌ها یک حرکت فوق‌العاده در این مورد انجام دهند.

خادمی با بیان اینکه قرار است طرح مبارزه با مواد مخدر در استان تهیه و به تصویب برسد به مدارس واقع در مناطق آلوده اشاره کرد و ادامه داد: در این محله‌ها ممکن است سایر آسیب‌های اجتماعی نیز وجود داشته باشد.

استاندار لرستان از تشکیل کمیته‌ای در راستای مبارزه با خرده‌فروشان خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم ظرف چند روز آینده این مناطق مشخص و با همکاری نیروی انتظامی، دادستانی و سایر دستگاه‌ها اقدامات لازم برای برقراری آرامش و حفظ امنیت اجتماعی دانش‌آموزان انجام شود، هر چند تاکنون به لحاظ امنیت ظاهری برای آنان مشکلی پیش نیامده است. در بحث آسیب‌های اجتماعی باید بتوانیم مراقبت کنیم و برای همین در کمیسیون مصوبات آن امضاء خواهند شد.

وی همچنین راه‎اندازی آزمایشگاه مواد مخدر را برای مبارزه جدی با جرائم ناشی از خرید و فروش مواد مخدر ضروری خواند و گفت: این آزمایشگاه تا سال آینده با سرمایه گذاری مشترک نیروی انتظامی و استانداری لرستان راه‎اندازی شود.


سردار مهدیان‌نسب فرمانده انتظامی لرستان نیز در این جلسه شیوع پدیده اعتیاد در کشور را توطئه ریشه دار نظام سلطه خواند و گفت: غیرت‌زدایی و به دنبال آن عفت زدایی از مهمترین اهداف نظام سلطه در کشور هستند.

وی با اشاره به رشد 17 درصدی کشفیات مواد مخدر در هشت ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته ادامه داد: در این مدت شاهد رشد چهار درصدی خرده فروشان دستگیر شده نسبت به مدت مشابه پارسال هستیم.

مهدیان‌نسب از دستگیری 2771 خرده فروش در استان خبر داد و یادآور شد: 444 نقطه آلوده به موادمخدر استان به طور دائم در حال پاکسازی هستند.

فرمانده انتظامی لرستان افزود: 216 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مرتبط با حوزه توزیع مواد مخدر در هشت ماه نخست امسال کشف و توقیف شد.

وی با بیان اینکه در سه ماه گذشته کلانتری‌های لرستان ۲۶۷ کیلوگرم مواد مخدر کشفیات داشته‌اند که این آمار نشان از رشد ۱۹۴ درصدی کشفیات این حوزه دارد، بیان کرد: ۵۰ نقطه پر خطر قاچاق در سطح جاده‌های لرستان شناسایی شده و شاهد افزایش نیروهای پلیس در در این مناطق هستیم. در این مدت ۹۹ طرح عملیات مشترک انتظامی اجرا شده و ۵۵۷ طرح موضوعی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

فرمانده انتظامی لرستان اظهار کرد: در این مدت ۴۱ طرح موضوعی اجرایی شده که بر این اساس بیش از یک و نیم تن موادمخدر کشفیات مواد داشتیم.

دکتر فرید بهرامی معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش لرستان نیز گفت: ۳۹۶ مدرسه لرستان در مناطق پرخطر حوزه مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی قرار دارند. 4220 مدرسه در استان وجود داشته که از این تعداد 3370 مورد دولتی هستند.

این مسئول با بیان اینکه بر اساس نقشه خطرپذیری 1332 مدرسه در مناطق کم‌خطر و پرخطر قرار دارند، اضافه کرد: حدوداً ۳۹۶ آموزشگاه لرستان در مناطق پرخطر حوزه مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی قرار داشته و امیدواریم بتوان با حمایت دستگاه‌های مختلف شاهد نظارت بر این مناطق و کاهش خطرات احتمالی برای دانش آموزان بود. یکی از ارگان‌هایی که به جد در حوزه آموزش‌وپرورش حمایت‌های لازم را انجام داده نیروی انتظامی بوده است.

دکتر اسدالله حیدری مدیرکل بهزیستی لرستان نیز گفت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در حال حاضر ۳۱ مرکز ترک اعتیاد غیر مجاز در شهرستان‌های مختلف استان وجود دارد. از این تعداد ۱۲ مرکز غیر مجاز در شهرستان بروجرد قرار داشته و شهرستان‌های کوهدشت، رومشکان و پلدختر نیز فاقد مرکز غیرمجاز هستند.


وی با بیان اینکه در شهرستان خرم‌آباد پنج مرکز ترک اعتیاد دارای موافقت اصولی بوده و هفت مرکز نیز غیر مجاز هستند که باید اقدام به تعیین تکلیف آنها کرد، یادآور شد: پیگیری‌های لازم برای شناسایی مراکز ترک اعتیاد غیرمجاز توسط بهزیستی انجام شده و مراتب به فرمانداران و همچنین دادستان هر شهرستان اعلام شده است.

این مسئول عنوان کرد: باید در کارگروه مربوطه شهرستانی اقدامات لازم جهت تعیین تکلیف این مراکز ترک اعتیاد غیرمجاز انجام شود.

902

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان سرعت دسترسی به مواد مخدر ،مجتبی بیرانوند

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی

علی گلشن نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان معتقد است باید برای کتاب‌های الکترونیکی فرهنگ‌سازی مناسبی انجام شود و در کنار آن حق مولف نیز در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا، در آستانه برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی گلشن، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفت‌وگویی درباره وضعیت چاپ و نشر کتاب این حوزه اظهار کرد: کتاب‌ها چاپ می‌شوند، اما به دلیل هزینه‌های چاپ و گرانی کاغذ، ناشران زیر بار چاپ کتاب‌هایی که همراه با ریسک هستند و یا پیش‌بینی می‌شود که فروش خوبی نداشته باشند، نمی‌روند. بنابراین بیشتر آثار ترجمه را انتخاب می‌کنند یا کتاب‌هایی که در سطح بین‌المللی دیده شده‌اند و یا جوایزی را از آن خود کرده‌اند تا فروش آنها تضمین‌شده باشد.

او ادامه داد: تا جایی که اطلاع دارم کتاب‌های تالیفی کمتر مورد توجه واقع می‌شوند، چرا که کتاب‌ها چاپ اول خود را پشت سر می‌گذارند، ولی با توجه به قیمت بالای کتاب از فروش چندانی برخوردار نخواهند بود. در واقع باید گفت گرانی کاغذ و چاپ به تولید آثار صدمه زده است و از سوی دیگر این گرانی روی سبد فرهنگی خانواده نیز اثر گذاشته و به نوعی سهم کتاب برای بچه‌ها در خانواده‌های سطح متوسط به کمترین میزان ممکن در چندین سال گذشته رسیده است.

نویسنده کتاب «گوزن زرد ایرانی» همچنین با اشاره به اینکه این وضعیت در تهران به این‌گونه است و شهرهای دیگر وضعیت بدتری دارند، گفت: دسترسی به کتاب خوب بسیار کاهش یافته است. من حداقل درباره آثار خودم که چاپ کانون پرورش فکری هستند و قیمت مناسب‌تری دارند این را می‌دانم. کتاب‌های کانون به دلیل قیمت مناسبی که دارند بیشتر مورد توجه هستند، اما در تجدید چاپ کتاب‌ها نیز با توجه به قیمت‌های جدید و نسبت به تلاش کانون برای ارائه قیمت مناسب، اما شاهد تحمیل هزینه بالایی به خانواده هستیم.

گلشن بیان کرد: از سوی دیگر کتاب‌های کودک با توجه به قیمت‌هایشان امروز تبدیل به یک کالای لوکس شده‌اند و هر کسی به سمت آن نمی‌رود. در صورتی‌که همیشه شعار ما این بوده که کتاب برای همه است و همه باید توان خرید داشته باشند. در همه جا حتی روستاها، کودکان حق دارند که دسترسی به کتاب‌های خوب داشته باشند. اما الان این اتفاق به شکلی رقم خورده که کتاب‌های خوب به تعداد محدود و صرفا برای یک قشر خاص قابل خرید است و این بسیار دردناک بوده و باعث ناراحتی است.

این نویسنده اظهار کرد: با ناشران که صحبت می‌کنم آنها می‌گویند هزینه چاپ برای ناشران بالاست و چاره‌ای نیست اما در پایان ضرر این خروجی به کودکان وارد می‌شود. ای کاش راهکاری پیدا شود تا ناشران بتوانند با هزینه بهتری دست به چاپ بزنند و کتاب با قیمت مناسبی در اختیار عموم به‌ویژه کودک و نوجوان قرار گیرد.

او در ادامه به استقبال از کتاب‌های دیجیتال اشاره کرد و افزود: این روزها بسیاری به سمت تهیه نسخه پی‌دی‌اف یا الکترونیکی کتاب‌ها رفته‌اند که این هم راهکاری است، اما مگر می‌شود همه کتاب‌ها را به این شکل در اختیار مخاطب قرار داد؟ چرا که هم زمان‌بر است و هم این که همه افراد دسترسی به فضای مجازی و اینترنت ندارند که بخواهند این کار را انجام دهند. در پایان این آثار هم باید خریداری شوند، اما در مناطق روستایی و یا شهرهای دیگر اینترنت و دسترسی به ابزار دیجیتال محدود است و بچه‌ها باز هم امکان استفاده از آثار را ندارند. ضمن این‌که فرهنگ استفاده از کتاب‌های الکترونیک و دیجیتال در کشور ما وجود ندارد و بیشتر تمایل‌مان به سمت استفاده از کتاب‌های فیزیکی و تورق آن است.

گلشن در ارتباط با تاثیر کتاب‌های دیجیتال روی مطالعه نیز گفت: یک قشر خاص دسترسی به این امر دارند و به طور کلی نمی‌توان این را تایید کرد. استفاده از کتاب‌های دیجیتال صرفا در تهران و شهرهای بزرگ وجود دارد. اما در شهرهای کوچک‌تر این گونه نیست، چرا که دسترسی وجود ندارد. باید برای هر چیزی فرهنگ‌سازی شود. باید برای کتاب‌های الکترونیکی نیز این فرهنگ‌سازی انجام شود. من وقتی با بچه‌ها در مراکز کانون یا شهرهای مختلف صحبت می‌کنم، می‌گویند ترجیح ما این است که یا کتابی را نخوانیم یا اگر هم می‌خوانیم فیزیکی باشد، اگر قرار است پای رایانه باشیم علاقه‌مند به بازی هستیم تا این‌که کتاب بخوانیم. بنابراین هنوز این فرهنگ در جامعه ما ایجاد نشده است و خیلی از آن استقبال نمی‌کنند.

او در پایان سخنان خود اظهار کرد: چاپ کتاب برای نویسندگان به نوعی منبع درآمد است و برای هر چاپ کتاب ناشر باید به نویسنده مبلغی پرداخت کند. می‌توان گفت تجدید چاپ کتاب برای نویسنده مانند بیمه عمر است که در طول سال این درآمد از آثار حاصل می‌شود. وقتی این آثار الکترونیکی هستند و در فضای مجازی منتشر می‌شوند دیگر این اتفاق رخ نمی‌دهد و یا خیلی کم پیش می‌آید. در نتیجه نویسنده از دریافت حق چاپ محروم می‌شود و همین امر نیز موجب شده تا نویسندگان با دیجیتالی شدن کتاب موافق نباشند. از جمله خود من، چرا که این نویسنده است که متضرر می‌شود و این اتفاق خوبی نیست.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • کشف ۸۰۰ گرم هروئین از مخفیگاه خرده‌فروشان مواد مخدر
  • دستگیری هجده خرده فروش مواد مخدر در کیش
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • ۴۷ قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا