Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد گفت: در مجموع میزان طلاق از سال 91 تا سال 95 سیر صعودی داشته است بطوری که استان کهگیلویه و بویراحمد در سال 91 رتبه 28 کشوری را از نظر واقعه طلاق داشت و در سال 95 چهارمین استان در میان دیگر استان ها از نظر واقعه طلاق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح زاگرس ،سعید محوری  ظهر امروز در گفت و گویی تفصیلی با خبرنگار صبح زاگرس به سولاتی درباره موضوع ازدواج و طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد پاسخ داد که در زیر می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محوری در پاسخ با این سوال که وضعیت ازدواج و طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد از ابتدای امسال تاکنون چگونه بوده است و نسبت به سال گذشته افزایش داشته ایم یا کاهش؟ گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک وابسته به قوه قضائیه بنا به وظایف قانونی، دستگاه متولی آمار مربوط به ازدواج و طلاق در کشور محسوب می‌شود و دفاتر ازدواج و طلاق نیز زیر نظر این سازمان کار می‌کنند و نظارت مستمر بر انها صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد:بر اساس قانون، همه ازدواج‌ها و طلاق‌های رسمی اتباع کشور در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق به عنوان واحدهایی زیر نظر سازمان ثبت اسناد و املاک ثبت می‌گردد و در حال حاضر همه فعالیت‌های دفترخانه‌های ازدواج و طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد به شکل الکترونیکی انجام و در سامانه متمرکز سازمان ثبت ذخیره می شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: طبق گزارش استخراج شده از سامانه ثبت و قایع ازدواج و طلاق، در هشت ماهه امسال تعداد 4 هزار و 789 واقعه ازدواج در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است، که این آمار در مدت زمان مشابه سال 95 تعداد 5 هزار و 229 مورد بود که کاهش هشت صدم درصدی را نشان میدهد.

وی ادامه داد: همچنین در هشت ماهه امسال تعداد 10هزار و 38 واقعه طلاق در سطح استان در دفاتر رسمی طلاق به ثبت رسیده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل که 11 هزار و 15 واقعه طلاق بوده است که کاهش هفت صدم درصدی را نشان می‌دهد.

محوری در پاسخ به این سوال که وضعیت ازدواج و طلاق به تفکیک در هر شهرستان چگونه بوده است؟، نیز گفت: طبق گزارش استخراج شده از سامانه ثبت وقایع ازدواج استان در شهرستان‌های کهگیلویه یکهزارو 659، گچساران 693، بویراحمد 2 هزارو 138 و در شهرستان دنا 292 واقعه ازدواج به ثبت رسیده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد افزود: همچنین مقایسه شهرستان‌ها نشان می‌دهد در شهرستان‌های کهگیلویه 404، گچساران 196 ، بویراحمد 417 و  در شهرستان دنا 21 واقعه طلاق به ثبت رسیده است.

میزان طلاق در استان از سال 91 تا سال 95 سیر صعودی داشته است

وی بیان کرد: باوجود اینکه آمار طلاق در هشت ماهه امسال نسبت به سال گذشته کاهش داشته است ولی در مجموع میزان طلاق از سال 91 تا سال 95 سیر صعودی داشته است بطوری که استان کهگیلویه و بویراحمد در سال 91 رتبه 28 کشوری را از نظر واقعه طلاق داشت که در سال 95 چهارمین استان در میان دیگر استان ها از نظر واقعه طلاق است.

محوری ابراز داشت: در بررسی‌های به عمل آمده اغلب طلاق‌های ثبت شده در استان در 5 سال اول زندگی زوجین رقم خورده که آماری نگران کننده است.

وی در پاسخ به این سوال که بیشترین و کمترین طلاق و ازدواج در کدام شهرستانهای استان رخ داده است؟ نیز گفت: مقایسه تعداد ازدواج های ثبت در هشت ماهه سالجاری نسبت به سال قبل حاکی از آنست که از میان شهرستانهای استان بیشترین ازدواج ثبت شده نسبت به جمعیت به ترتیب متعلق به شهرستانهای بویراحمد و کهگیلویه و کمترین ازدواج مربوط به شهرستانهای دنا و دوگنبدان است.

بیشترین طلاق ها در شهرستان‌های بویراحمد و کهگیلویه/ بازرترین دلایل طلاق در استان

محوری افزود:همچنین شهرستان‌های بویراحمد و کهگیلویه به ترتیب بیشترین و شهرستان دنا و دوگنبدان به ترتیب کمترین نرخ ثبت طلاق را در استان به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سوال که بیشترین دلایل طلاق در استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط به چه موضوعی است؟ نیز بیان کرد: بارزترین علل طلاق در کهگیلویه و بویراحمد مربوط به مسائلی همچون عدم تفاهم و امکان سازش، دخالت خانواده ها، ترک زندگی ، محقق نشدن شروط ضمن عقد و اعتیاد به مواد مخدر و فقر مالی است.

وی افزود: ریشه بسیاری از طلاق ها نداشتن درک مناسب از روابط زناشویی است که ضروری است پیش از تشکیل زندگی مشترک، آموزشهای لازم  شفاف و صریح به جوانان و نوجوانان انتقال داده شود تا آنها مهارت های لازم را بیاموزند.

افزایش آمار طلاق در کهگیلویه و بویراحمد نگران کننده است

محوری در پاسخ به این سوال که روند آموزش به زوجین و ارایه برنامه های پیشگیرانه و همچنین استحکام خانواده توسط دستگاههای متولی در استان را چگونه ارزیابی می کنید؟ نیز گفت:در استان کهگیلویه و بویراحمد که از بافت سنتی و قومی وقبیله ای برخوردار است افزایش آمار طلاق نگران کننده بوده و باید با آسیب شناسی  و ارایه راهکارهای اصولی و کارامد از روند رو به رشد این پدیده پیشگیری کرد و در همین راستا کارهای بسیار خوبی در استان انجام شده است، اما باید اینگونه کارها صورت عملی و اجرایی پیدا کنند.

وی ابراز داشت: اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون در راستای کاهش طلاق در استان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ناشی از این مهم اقدامات مختلفی را انجام داده است که از مهمترین این اقدامات ، امضاء تفاهم نامه با سازمان بهزیستی استان و صدور گواهی مربوط به گذراندن دوره های اموزشی مهارتهای زندگی توسط زوجین قبل از ثبت ازدواج در دفترخانه های ازدواج، انجام مصاحبه با رسانه های گروهی، تهیه بروشورهای آموزشی جهت پیشگیری از طلاق و اثرات و پیامدهای طلاق و توزیع آن میان مراجعین دستگاه ثبت اسناد استان و توزیع آن بین قشرهای مختلف مردم است. 

محوری هدف از تهیه و انتشار این بروشورها را ارائه آموزش مهارتهای زندگی ، توانایی تصمیم گیری ، توانایی حل مسئله ، اثرات و پیامدهای طلاق و توانایی ایجاد ارتباط برای زوجین برشمرد.

سند کنترل و کاهش طلاق  استان را تدوین کنند و با نظارت اصولی اجرائی شود

مدیرکل ثبت اسناد و املاک کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: دستگاه‌های آموزشی و فرهنگی باید در زمینه آموزش ازدواج درست و منطقی و نهادینه شدن گفت وگو در بین زوجین برای حل مسائل و مشکلات زندگی و آگاهی بخشی به خانواده‌ها برای پیامدها و اثراث زیان بار طلاق فرهنگ سازی کنند.

محوری افزود: تحقیق و پژوهش درست برای آسیب شناسی امر طلاق و ازدواج ضروری است و متولی این امر ، امور اجتماعی استانداری استان است که در راستای کاهش طلاق و در زمینه تحکیم خانواده باید گامهای مهم و اساسی بردارند و در راستای کاهش آمار طلاق و افزایش سنت ازدواج کم هزینه کارگاهها و کلاسهای آموزشی برگزارکنند و  سازمان برنامه و بودجه استان نیز باید برای این کار بودجه و اعتبار خاصی اختصاص دهد و باید سند کنترل و کاهش طلاق  استان را تدوین کنند و با نظارت اصولی اجرائی شود.

وی در پایان گفت: همچنین مشاوره قبل از ازدواج در زمینه‌های انتخاب همسر، شیوه‌های همسرداری و فرزندپروری ازجمله مواردی است که می‌تواند آگاهی را برای زوجین و کاهش میزان طلاق در پی داشته باشد.

  انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت