Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید محمد موسوی یکشنبه در نشستی خبری با محوریت برگزاری آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر آثار داوری شده این جشنواره را 504 اثر عنوان کرد و گفت: این آثار در 2 بخش ادبیات شامل شعر و داستان و بخش هنر در رشته های عکس، نقاشی، طراحی پوستر، نمایش خیابانی ، فیلم کوتاه و موسیقی به دبیرخانه دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت در خرمشهر ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آثار داوری شده از مجموع 600 اثر ارسال شده به جشنواره ملی هنرو ادبیات مقاومت خرمشهر، افزود: در بخش عکس 135 اثر، در بخش فیلم کوتاه 13 اثر، موسیقی چهار اثر، طراحی پوستر 17 اثر و در بخش نمایش خیابانی 11 اثر به مرحله داوری راه یافتند.
وی با بیان اینکه در بخش ادبیات نیز 257 اثر شعر و 67 اثر داستان داوری شدند،گفت: جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت برای دومین سال متوالی از سوی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار می شود که فراخوان دومین جشنواره آبان 95 داده شد و مهلت ارسال آثار به دبیرخانه 17 آبان امسال بود.
وی شهدای گمنام، شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم،شهدای غواص، شهدای رسانه دفاع مقدس، آزادی خرمشهر و راهیان نور محورهای این جشنواره عنوان کرد و افزود: مخاطبان این جشنواره دانشجویان و کارمندان و هیات علمی دانشگاه های زیر پوشش وزارت علوم که شامل تمام دانشگاه های دولتی،پیام نور، آزاد و مراکز غیر دولتی است، هستند.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با بیان اینکه 90 درصد آثار ارسالی به دومین جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت متعلق به دانشجویان بوده و 10 درصد آن را پرسنل و اعضای هیات علمی دانشگاه ها تشکیل داده ، افزود: بخش بیشتر آثار ارسالی مربوط به دانشجویان و جوانان20 ساله از شهرهای مختلف کشور بوده که دفاع مقدس را تجربه نکرده و شهرهای آنها شاهد جنگ تحمیلی نبوده و این امر نشان از نهادینه شدن جلوه های ایثار و مقاومت در این قشر بوده است.
موسوی اظهارکرد: 21 و 22 آذر آیین اختتامیه جشنواره برگزار می شود که در روز 21 برخی برنامه ها همچون اجرای نمایش های خیابانی ، برگزاری شب شعر و دیگر برنامه های جانبی همچون بازدید از موزه و یادمان شهدای شلمچه پیش بینی شده و در روز چهارشنبه 22 آذر نیز آیین اصلی اختتامیه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: آیین اختتامیه با حضور برخی مقامات و مسئولان کشوری و لشکری برگزار ، و برنامه های مختلفی همچون معرفی برگزیدگان، تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم شهرستان اجرا می شود.
وی گفت: از همسر شهید طاهری جانباز دوران دفاع مقدس و شهید مدافع حرم به عنوان شهید شاخص در آیین اختتامیه تجلیل می شود.
موسوی، افتتاح نمایشگاه جلوه های مقاومت و رو نمایی از مجموعه داستانی که توسط موسسه مطالعات اجتماعی فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردآوری شده را از دیگر برنامه های این جشنواره اعلام کرد.
7100/7165 / 6037
خبرنگار: کمیله حجازی ** تنظیم: حمید رضا ترابی فرد **انتشاردهنده:عبدالحمید راجی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه