Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:43:19 GMT

لزوم ایجاد مراکز مشاوره کارآفرینی ویژه بانوان

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۹۳۵۰

لزوم ایجاد مراکز مشاوره کارآفرینی ویژه بانوان

مدیر کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی مازندران بر لزوم ایجاد مراکز مشاوره کارآفرینی ویژه بانوان در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ، کامران اصغری صبح امروز در  پنجمین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استانداری با محوریت ایجاد فرصت های شغلی در حوزه بانوان و بررسی ایجاد توسعه مراکز مشاوره و خدمات آفرینی ویژه بانوان با اشاره به خدمات مراکز مشاوره در حوزه اشتغال و کارآفرینی اظهار داشت: 4 مراکز مشاوره  کارآفرینی در شهرهای ساری،بابل و قائمشهر فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اصلی ترین دغدغه های استان را حل مشکل بیکاری برشمرد و افزود: این مراکز با ارائه خدماتی که خواهند داشت تا حد مطلوبی در رفع معضل اشتغال موثر خواهند بود.

مدیر کل کار،تعاون و رفاه اجتماعی مازندران  با تاکیدبر اینکه وظیفه این مراکز مشاوره در سطح استان ارزیابی طرح های کارآفرینی نوآورانه، ارائه مشاوره های تخصصی همچنین هدایت صاحبان ایده است ،گفت: مراکز مشاوره در جهت کمک به فارغ التحصیلان و جویای کار شرایط خوبی را فراهم می کند.

اصغری با اشاره به اینکه مازندران در سه حوزه کشاورزی،صنعت و گردشگری از پتانسیل های خوبی برخوردار است به ایجاد مراکز در تمامی شهرهای استان تاکید کرد.

وی گفت: ایجاد مراکز مشاوره کارآفرینی ویژه بانوان در استان امری ضروری است، تا بستر برای ایجاد شغل و مهارت آفرینی برای این قشر از جامعه به خوبی فراهم شود.

اصغری افزود: در سال 95 ،بیش از 15 هزار جویای کار به کارگاه های استان معرفی شدند این در حالی است که امسال این تعداد تاکنون به 4 هزار نفر هم نرسید.

وی به طرح روستا تعاون با هدف ایجاد اشتغال در روستاهای مازندران خبر داد و گفت: اجرای این طرح با هدف اشتغالزایی فارغ اتحصیلان از مهاجرت روستاییان به شهر نیز جلوگیری می کند.

مدیر کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه باید قدرت ریسک پذیری در جهت ایجاد اشتغال ارتقاء یابد،افزود: بیش از 85 تا 90 درصد از افراد جویای کار به این مراکز مراجعه می کنند.

اصغری ادامه داد: ظرفیت کاریابی در مراکز دولتی محدود است بنابراین لازم است فارغ التحصیلان و افراد جویای کار را با مشاوره این مراکز به سمت بازار کسب و کار سوق دهیم.

وی با بیان اینکه  بیش از 80 درصد از اشتغال کشور بر دوش بخش خصوصی است ،گفت: ما به دنبال این هستیم تا مراکز مشاوره کارآفرینی تفاهم نامه با بخش های گردشگری،صنعت و کشاورزی منعقد کنند.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۹۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام نظری بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای هیات رییسه ورزش کارگری استان مرکزی اظهار کرد: ورزش کارگری استان باید در ۳ عرصه ورزش قهرمانی، ورزش آماتور و ورزش همگانی فعال باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: شادابی و طراوت در حوزه کارگری باید در این ۳ عرصه لحاظ شود و این مهم نیازمند برنامه ریزی مدون است.

نظری بیان کرد: ورزش بانوان نیز در حوزه کارگری باید همانند ورزش کارگری آقایان مورد توجه قرار گیرد و در جنگ ترکیبی امروز سلامت بانوان و مادران خانواده باید تامین شود که یکی از موارد گرایش به ورزش است.

ورزش کارگری از سال ۹۱ در استان مرکزی تاسیس شده است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: بیش از ۶۰ درصد شاغلان استان مرکزی در بخش کارگری فعال هستند از این رو جزو استان های کارگری محسوب می شود.

جمشید امیدی افزود: ورزش کارگری از سال ۹۱ تاسیس شده و پا به پای ورزش استان کار را به پیش می فرد و عملکرد مناسبی نیز داشته و خدمات خوبی ارائه می کند.

۴۵ انجمن فعال ورزشی در استان وجود دارد

رییس هیات ورزش کارگری استان مرکزی نیز گفت: از سال ۹۱ با افتتاح هیات ورزش های کارگری، هیات های استانی نیز تشکیل شدند اما در بحث بودجه ای مشکلاتی وجود داشت.

مجید اسدی افزود: با تعامل و همکاری مدیران تعاون کار و رفاه اجتماعی، ورزش کارگری را پا به پای ورزش جوانان پیش ببریم.

وی عنوان کرد: ۴۵ انجمن فعال ورزشی متشکل از ۳۰ انجمن آقایان و ۱۵ انجمن بانوان فعال وجود دارد.

وی تاکید کرد: در سال در حوزه کارگری، مسابقات شهرستانی و استانی و کشوری نیز برگزار می شود که مسابقات والیبال واحد تولیدی شرکت واگن پارس حائز مقام جهانی شد.

کد خبر 6092416

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد