Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان گفت: فرآیند صدور پروانه در شهرداری ‌های استان زنجان باید الکترونیکی شود.

 به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان؛ جواد رحمتی در کارگروه مسکن و ساختمان استان، با بیان اینکه الکترونیکی شدن فرآیند صدور پروانه می تواند موجب تسهیل در روند امور و رونق در بخش مسکن استان شود، اظهار کرد: با تشکیل دفاتر خدمات الکترونیک در این بخش، می توان شفاف ‌سازی در انجام امور و برطرف شدن زمینه بروز هر نوع فساد اداری را موجب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای الکترونیکی کردن فرآیند صدور پروانه در شهرداری های استان، گفت: فرآیند صدور پروانه در شهرداری‌ های استان به دلیل مزیت های بالا و کاهش مشکلات در این حوزه، باید الکترونیکی شود.

رحمتی با بیان اینکه این رویکرد می تواند دامنه اختیار کارفرما برای انتخاب مهندسان ناظر، طراح و دفاتر فنی و مهندسی را افزایش دهد، افزود: دستگاه های متولی می توانند برای افزایش مشارکت جمعی، این مهم را در شهرداری های استان عملیاتی کرده و بروکراسی اداری فعلی را برطرف کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان همچنین خواستار تشکیل کمیته‌ای برای تحقق و تسهیل این فرآیند شد و تاکید کرد: ضروری است کمیته‌ای با حضور دفتر فنی استانداری زنجان، اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان برای این منظور تشکیل شود.

رحمتی همچنین به آمار رشد صدور پروانه‌های ساختمانی و افزایش میزان مساحت ساخت مسکن در استان نسبت به سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: برخی شاخص‌های موجود، نشان از افزایش انبوه سازی در استان دارد؛ به گونه‌ای که در ۶ ماهه نخست سالجاری، رشد ۳۰ درصدی در میزان متراژ ساخت مسکن نسبت به مدت مشابه سال گذشته وجود دارد.

وی خواستار توجه در گردآوری اطلاعات مربوط به میزان صدور پروانه‌های ساختمانی در شهرداری‌های استان شد و تاکید کرد: باید مشخص شود پروانه‌های تغییر کاربری داده شده در استان، به چه میزان منجر به صدور پروانه ساخت شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان همچنین به پیشنهادات نماینده شرکت توسعه مسکن ایرانیان برای ورود به ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده شهر زنجان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه درون بافت‌های فرسوده زنجان، بافت تاریخی وجود دارد، لذا ضروری است مسائل اجتماعی به منظور ساماندهی این بافت‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی از صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب کاغذی و قدیمی در استان خبر داد.

محمد رحمانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از آبان ماه ۱۴۰۱ صدور شناسه های یکتا در درگاه ملی مجوزها آغاز شد و از آن زمان تا کنون برای همه کسب و کارها شناسه یکتا صادر می شود تا مجوزهای کاغذی و قدیمی حذف شود.

وی با تاکید بر اینکه طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، همه فعالیت‌های اقتصادی که به هر نحو کسب درآمد دارند، باید شناسه یکتا داشته باشند، تاکید کرد: بسیاری از خدمات دولت، الکترونیکی شده و به همین دلیل مجوزهای کسب و کار و فعالیت های اقتصادی نیز باید الکترونیکی شود تا بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.

وی بیان کرد: با حذف مجوزهای قدیمی و کاغذی، مشخصات همه فعالان اقتصادی برای دولت شفاف می شود و از مزایای آن ها برای اخذ تسهیلات و... همانند قبل اما به صورت الکترونیکی بهره مند خواهند بود.

رحمانی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در حال حاضر رتبه ۱۵ کشور را در حذف پروانه های کسب قدیمی و کاغذی دارد، گفت: حدود ۳۰ هزار واحد صنفی در این استان فعال است که حدود ۱۵ درصد از آن ها برای تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اقدام کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه اصناف و فعالان اقتصادی براساس قانون باید برای دریافت خدمات مختلف شناسه یکتا داشته باشند، ادامه داد: اصناف و فعالان اقتصادی تا ۲۶ اردیبهشت ماه جاری برای دریافت شناسه یکتا مهلت دارند تا اقدام کنند. پس از این تاریخ نیز مجوزهای کاغذی بی اعتبار خواهد بود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی افزود: در راستای تسهیل این فرآیند برای کسبه، روز گذشته میز خدمت تبدیل رایگان مجوزها و پروانه کسب های قدیمی به مجوزهای الکترونیک به این محل واقع در میدان کارگر بجنورد دایر شد.

وی تصریح کرد: صاحبان مشاغل همچنین می توانند برای دریافت شناسه یکتا علاوه بر امکان مراجعه به اتاق اصناف شهرستان ها، از طریق موبایل یا رایانه به درگاه ملی مجوزها به آدرس www.mojavez.ir مراجعه کنند و به صورت رایگان برای مجوزهای قدیمی خود شناسه یکتا دریافت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • انجام فرآیند جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین شهر زنجان
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • بدمستی در برابر مست عشق