Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن هاشمی (رئیس شورای شهر تهران، ری و تجریش) در همایش در همایش چشم‌انداز شهر تهران در افق برنامه پنج ساله که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، گفت: بحرانی‌ بودن وضعیت شهر مانند وضعیت ترافیک، آلودگی هوا و آسیب‌های اجتماعی، ایمنی و تاب‌آوری، ادامه فعالیت چرخه‌های مخرب و تشدیدکننده ناپایداری و شروع بحران‌های از چالش‌های فعلی شهر تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری تهران یک سازمان عظیم‌الجثه و پرهزینه است عدم موفقیت در مشارکت و بهره‌گیری از بخش خصوصی، باعث گران اداره شدن شهر تهران نمی‌شود بلکه در اداره آن فساد و رانت وجود دارد.

هاشمی در ادامه گفت: بدهی‌های شهرداری بسیار زیاد است و توجه به قوانین موضوعه و اسناد فرادستی توجه به پایتخت بودن و تمرکز فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی، ایجاد زمینه هم‌افزایی و ارائه راهکار برای حل تعارضات با دستگاه‌ها، حرکت در جهت مدیریت هماهنگ و واحد شهری و توجه به لوایح و طرح‌‌های مرتبط و موثر در مدیریت الزامات برنامه جدید است.

هاشمی در ادامه گفت: شهر یک موجود زنده و پویا است. توجه به پیچیده‌گی و روابط درهم تنیده عوامل مختلف و توجه به پیامدهای تصمیمات و احکام برنامه مدون همچنین ایجاد تعادل پایدار بین منافع شهروندان و ذینفعان مختلف در شهر حائز اهمیت است. حفاظت از منافع عمومی شهر و نگاه واقع‌بینانه و توجه به چالش‌ها و فرصت‌های شهر توجه به نظر شهروندان و استفاده حداکثری از دانش و نهادینه کردن نظام برنامه‌ریزی در شهرداری نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

هاشمی در ادامه گفت: مشارکت حداکثری بدنه شهرداری در تدوین این برنامه، نگاه واقع‌بینانه و توجه به ظرفیت‌های سازمانی شهرداری، توجه به توانمند‌سازی و حرکت آن در جهت سازمان یاد گیرنده چابک و بدون فساد، توجه به نقش‌های حاکمیتی شهرداری از دیگر الزامات برنامه جدید است.

رئیس شورای شهر تهران، ری و تجریش در رابطه با چشم‌انداز برنامه سوم، بیان داشت: جایگاه شهرداری در نظام سیاست‌گذاری ملی برای تهران باید در حد مطلوبی ارتقا یافته باشد. بخش قابل توجهی از وظایف و خدمات دستگاه‌های محلی واگذار شده باشد و مدیریت هماهنگ شهری محقق شده و تعارضات با دستگاه‌های دولتی به حداقل رسیده باشد.

وی افزود: در این چشم‌انداز تهران باید در تمامی حوزه‌ها از بحران خارج شده باشد. چرخه‌های مطلوب و توسعه دهنده نظیر چرخه‌های اقتصاد، دانش بنیان در تهران به صورت پایدار فعال شده باشد و تهران باید هوشمندترین شهر خاورمیانه شده باشد.

هاشمی افزود: در این چشم‌انداز مردم باید به مدیریت شهری اعتماد داشته و مشارکت معنادار و و اقعی در اداره شهر داشته باشند. همچنین سرمایه‌گذاری‌های کلان و بین‌المللی در تهران صورت گرفته باشد.

رئیس شورای شهر تهران، ری و تجریش در پایان گفت: براساس چشم‌انداز برنامه سوم فساد شبکه‌ای و سیستماتیک در شهرداری باید از بین رفته باشد، شهرداری تبدیل به یک سازمان شیشه‌ای با منابع انسانی توانمند ساختار چابک و به صورت کاملا هماهنگ و براساس برنامه اداره شود و بخش عمده‌‌ای از بدهی‌های معوقه خود را پرداخت کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری

به گزارش خبرگزار، مهر، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقا سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقا سلامت اداری، خصوصاً ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضائی، مدیریت اخلاق حرفه‌ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و در اسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 6089965 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نادری با جدایی ری از تهران مخالفت کرد
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است