Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز ، داود عزیزی مدیرکل دفتر امور مجلس در گفت وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: اعتبارات ورزش در بودجه سال 1397 در اعتبارات هزینه ای، ملک، دارایی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی،کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک تقسیم شده است.

وی اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: ردیف اصلی اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان از 328 میلیارد تومان به 410 میلیارد تومان رسیده که رشد 25 درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی ادامه داد: در ردیف های متفرقه، اعتبارات هزینه ای از 451 میلیارد تومان به 410 میلیارد تومان در سال 97 رسیده است که با رشد منهای 9 درصد همراه بوده است.اعتبارات موضوع 27 صدم درصد در راستای ماده 94 قانون برنامه ششم توسعه کشور هم از 317 میلیارد تومان به 328 میلیارد در سال 97 رسیده که رشد 4 درصد را نشان می دهد. جمع اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان از 690 میلیارد تومان به 779 میلیارد تومان در بودجه 97 رسیده که دارای رشد 13 درصد است.

مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان پیرامون اعتبارات تملک دارایی توضیح داد: طرح های تملک دارایی اصلی از 266 میلیارد تومان به 138 میلیارد تومان رسیده و کاهش 48 درصدی داشته است. اعتبارات ردیف های متفرقه تملک دارایی از 856 میلیارد تومان به 689 میلیارد تومان رسیده و با رشد منفی 19 درصدی مواجه شده است. اعتبارات موضوع 27 صدم درصد از تعرفه مالیات بر ارزش افزوده ماده 94 برنامه ششم توسعه هم 285 میلیارد تومان در سال 96 به 328 میلیارد تومان افزایش داشته که رشد 15 درصدی داشته است. جمع اعتبارات سرمایه ای تملک دارایی از 637 میلیارد تومان به 535 میلیارد تومان کاهش داشته و بیانگر رشد منفی 16 درصدی است.
جمع کل اعتبارات هزینه ای و سرمایه ای تملک دارایی وزارت ورزش و جوانان نیز یک هزار و 328 میلیارد تومان سال 96 به یک هزار و 315 میلیارد تومانی سال 97 با رشد منفی یک درصد همراه شده است.

مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه اعتبارات تملک دارایی در همه دستگاه های اجرایی کاهش داشته است اظهار داشت: واقعیت این است که در اعتبارات تملک دارایی به عدد واقعی که از خزانه می خواهیم دریافت کنیم رسیدیم و این اعتبار نزدیک به واقعیت است چرا که اگر اعتباری مصوب شود و به آن میزان تخصیص پیدا نکند ضمن ایجاد یک حباب، انتظاراتی را بوجود می آورد که منطقی نیست بنابراین هرچه عدد واقعی تر باشد بهتر است.

داوود عزیزی ادامه داد: اعتبارات شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از 364 میلیارد تومان به 206 میلیارد تومان رسیده و رشد منفی 43 درصدی داشته است.

وی اعتبارات کمیته ملی المپیک را از 46 میلیارد تومان به 51 میلیارد تومان و با رشد مثبت 11 درصد عنوان کرد. داود عزیزی اعتبارات کمیته ملی پارالمپیک را نیز از 23 به 22 میلیارد با کاهش منفی 4 درصد بیان کرد.

مدیرکل امور مجلس توضیح داد: جمع اعتبارات وزارت ورزش و جوانان، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی،کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک اعم از هزینه ای و تملک دارایی از یک هزار و 761 میلیارد تومان به یک هزار و 595 میلیارد تومان رسیده است که کاهش 9 درصد را نشان می دهد.

داود عزیزی درباره اعتبارات 27 صدم درصد سهم استانی نیز توضیح داد: اعتبارات 27 صدم درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده سال 1396 که اعتباری معادل 756 میلیارد تومان بود در سال 97 به 867 میلیارد تومان رسیده که رشد 15 درصدی داشته است.

مدیرکل دفتر امور مجلس در پایان تاکید کرد: اعتبارات فدراسیون ها و آنچه برای ورزش قهرمانی و همگانی مدنظر است افزایش و رشد خوبی در بودجه 97 داشته و جای نگرانی وجود ندارد.

602

وزارت ورزش ایران امور مجلس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، سهم اعتبارات دستگاه‌های اصلی بخش فرهنگ و هنر نسبت به مصارف بودجه عمومی دولت در حدود هشت‌دهم درصد است. بیشترین افزایش اعتبار دستگاه‌های اصلی بخش فرهنگ و هنر، مربوط به «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» است که حدود ۲۶۶ درصد نسبت به مصوب سال ۱۴۰۲، در مجموع اعتبارات رشد داشته است.

 این گزارش به تحلیل و توصیف داده های لایحه بودجه، اعتبارات هزینه ای، تملک دارایی های سرمایه‌ای و اختصاصی دستگاه‌های اصلی مربوط به بخش فرهنگ و هنر در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ و مقایسه آن با اعتبارات مصوب سال ۱۴۰۲ و اعتبارات ردیف‌های متفرقه لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ و همچنین بررسی سنجه‌های عملکرد خروجی‌های اصلی دستگاه‌های سیاستگذار در بخش فرهنگ و هنر می‌پردازد.

* بررسی بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر

 دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۱۴): بخش فرهنگ و هنر» بیان می‌کند که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ طبق اصلاحات انجام شده در ماده (۱۸۲) آیین‌نامه داخلی، در دو بخش به مجلس تقدیم شد؛ بخش اول شامل ماده واحده مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور، سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمد‌ها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی و اجزای اصلی آنها، تراز‌های عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت و فروض برآورد منابع و مصارف بودجه بود که دولت به‌صورت رسمی در اوایل سال ۱۴۰۲ تقدیم مجلس کرد، اما بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ درباره جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه در ابتدای سال ۱۴۰۳ اعلام وصول شد و لازم است بررسی این بخش به‌همراه جداول و پیوست‌های منتشر شده، صورت گیرد. 

این گزارش مطرح می‌کند که موضوع هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در راستای بند الحاقی مشابه در برنامه هفتم توسعه، استفاده از ظرفیتی است که دولت از آن به‌منظور اجرای احکام حوزه فرهنگ در برنامه هفتم، بهره برده است و تلاش کرده تا با درج حکم مربوطه و برآورد اعتبارات آن در لایحه بودجه سالیانه، حکم مذکور در برنامه هفتم را اجرا کند.

در این گزارش آمده است که جدول برآورد هزینه‌کرد ۱ درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری برای اولین بار به‌منظور تفصیل بند «ب» تبصره «۱۳» قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش دوم لایحه درج شده است که به‌نظر می‌رسد طراحی چنین جدولی به‌منظور طراحی هزینه‌کرد این بند و همچنین استناد هر ردیف به مواد برنامه هفتم توسعه، اقدام مطلوبی، خصوصاً در این بند باشد. 

* حذف مکان مقایسه وضعیت اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای 

این گزارش ادامه می‌دهد که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، برخلاف لوایح سال‌های گذشته، جدول وضعیت اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در لایحه بودجه به‌کلی حذف شده است و امکان مقایسه وضعیت اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای و مجموع آنها از بین رفته است؛ همچنین این امر باعث شده امکان مقایسه سهم هر فصل از امور نیز از بین برود و نیز نتوان سهم امور مختلف ازجمله امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری را نسبت به سایر امور ده‌گانه ارزیابی کرد. همچنین در ردیف‌های متفرقه درخصوص اعتبارات در نظر گرفته شده، بعضاً ابهامی که در نحوه هزینه‌کرد وجود دارد باید برطرف شود. ازاین‌رو، باید دستگاه یا دستگاه‌های مرتبط و ابعاد اجرایی آن تا حد لازم شفاف شود.

* کلی و مبهم بودن سنجه‌های عملکرد خروجی‌های اصلی دستگاه‌های سیاستگذار در بخش فرهنگ و هنر 

در این گزارش مطرح می‌شود که درخصوص سنجه‌های عملکرد خروجی‌های اصلی دستگاه‌های سیاستگذار در بخش فرهنگ و هنر که بعضاً اقدامات و سنجه‌ها بسیار کلی و مبهم است و در عمل سنجش و ارزیابی مشخص و شفاف از عملکرد دستگاه را امکان‌ناپذیر می‌کند که به تدقیق و جزئی‌تر شدن و در مواردی جهت‌گیری کیفی نیاز است. از‌سوی‌دیگر، با توجه به اینکه لایحه بودجه باید با هدف تحقق سالیانه بخشی از برنامه توسعه باشد، اما در اقدام‌ها و سنجه‌های تعیین شده در لایحه بودجه برای دستگاه‌های سیاستگذار، کمتر رد مشخص و واضحی از احکام برنامه هفتم توسعه (به‌ویژه جدول اهداف کمی ذیل ماده (۷۴) برنامه) وجود دارد و باید تا این موضوع نیز اصلاح شود.

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش بیان می‌کند که مجموع اعتبارات دستگاه‌های اصلی بخش فرهنگ و هنر در قانون بودجه ۱۴۰۲ مبلغ ۷۷.۳۲۰.۰۱۸ میلیون ریال بوده که در برآورد سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۲۱۸.۹۸۲.۳۳۶ میلیون ریال افزایش یافته و حدود ۱۸۳ درصد رشد پیدا کرده است. 

این گزارش توضیح می‌دهد که دلیل عمده افزایش مجموع اعتبارات بخش فرهنگ و هنر به افزایش اعتبارات اختصاصی دستگاه‌های «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی»، «سازمان امور سینمایی و سمعی-بصری» و «حوزه هنری انقلاب اسلامی» موضوع یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی بر می‌گردد. در لایحه بودجه سهم اعتبارات دستگاه‌های اصلی این بخش نسبت به مصارف بودجه عمومی دولت در حدود هشت‌دهم (۰.۷۷) درصد است. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر