Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود گذشت بیش از دو هفته از وقوع زلزله در غرب کشور، همچنان کمبودهای بسیاری در مناطق گوناگون این شهرستان به چشم می خورد و خانواده‌های کرمانشاهی، از کمبود چادر، غذا، وسایل گرمایشی و... رنج می برند.

به گزارش «تابناک»؛ برخی از زلزله زدگان در شهرستان سرپل ذهاب و برخی روستاهای استان کرمانشاه ـ که موفق به دریافت چادر شده اند ـ با سرمای شدید دست و پنجه نرم می کنند و نیازمند وسایل گرمایشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، نبود وسایل بهداشتی از قبیل حمام و سرویس بهداشتی، مشکلات جدی برای این مناطق ایجاد کرده است.

فرهاد تجری در گفت و گو با تابناک، از مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود این گونه می گوید: کار به آرامی در حال پیشرفت است و تا کنون نیز اقداماتی انجام گرفته است. دولت از نظر بهداشتی و درمانی، خدمات خوبی ارائه می دهد، به گونه ای که شخص وزیر و برخی معاونان وزیر بهداشت هم گاهی به منطقه می آیند.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: اما متأسفانه جهاد کشاورزی و وزیر جهاد، هیچ اقدام درخور توجهی نکرده اند و با وجود رایزنی ها با معاون اول رئیس جمهور و به دنبال آن، قول مساعدت هایی در خصوص حوزه دامی، چون وزارت خانه خودش وارد نشده ـ به رغم وعده های داده شده در خصوص بذر و علوفه ـ هیچ توفقی نداشتیم و می شود گفت، این وزارت خانه تقریبا از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده است.

تجری با بیان اینکه بسیاری از خودروهای مردم در این زلزله آسیب دیده اند، گفت: قرار بود کمک هایی از سوی خودرو سازی ها و وزارت صنعت در خصوص این موضوع صورت گیرد، ولی باز هم با کمبود شدید قطعات مواجه هستیم. در روزهای اول، خودروسازی ها با نشان دادن در باغ سبز وارد شدند و اعلام کردند، همکاری های لازم را انجام خواهند داد؛ اما عملا پس از گذشت زمان، هیچ کاری برای مردم انجام نداده اند. برخی از خودروها گارانتی داشتند و فقط دو یا سه روز از زمان خرید آنها گذشته بود، ولی اکنون هم شرکت های بیمه گر و هم صنایع خودروسازی ها زیر بار تأمین خسارت نمی روند.

وی در ادامه گفت: البته در حوزه های مختلف وضعیت به همین شکل است؛ وزارت علوم پای کار نیامده و جا دارد، رئیس جمهور با آنها برخورد کند؛ در حوزه های دانشگاهی و به خصوص در حوزه تحصیلات تکمیلی مشکلات بسیاری داریم. ثبت نام آزمون دکترا در شرایطی انجام شد که شهروندان ما به دلیل نبود برق و امکانات، نتوانستند نام نویسی کنند.

این نماینده مجلس در خصوص بی کیفیت بودن برخی خدمات و برخی کانکس ها نیز گفت: برخی نهادها این کانکس ها را ساخته بودند و البته کیفیت خیلی خوب و استانداردهای لازم را دارند، حال آنکه برخی کانکس ها که توسط بخش خصوصی ساخته شده یا اهدایی بودند، کیفیت لازم را نداشت. برخی از این کانکس ها، ایراداتی داشتند، ولی کلی و فراگیر نبود. مشکل بعدی که ما آنجا داشتیم، هلال احمر بود که خیلی پای کار نیامد و در اوایل هم فضا را ملتهب کرد و کار به جایی کشید که در زمان واگذاری چادرها با تعلل در کار، متأسفانه باعث شد مردم چند روز بیشتر در سرما بمانند.

وی ادامه داد: زیرساخت های آب شرب به دلیل آنکه از بین رفته، هنوز با مشکلاتی مواجه است و بسیاری از چادرها بدون آب شرب هستند و ناگفته نماند که وسایل بهداشتی و سرویس بهداشتی و حمام هم هنوز مورد نیاز است. در برخی مناطق سرویس های بهداشتی و حمام پیش ساخته مستقر شده است اما فقط کانکس آن گذاشته شده و هنوز سیستم آب آنها وصل نشده و عملا بی استفاده هستند. در برخی از جاها هم دوری فاصله و تراکم جمعیت باعث شده تا نتوان از آنها بهره لازم را برد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز سه‌شنبه در نخستین نشست کارگروه همکاری‌های مشترک کشاورزی میان ایران و تاجیکستان که به صورت آنلاین برگزار شد، معاون آب و خاک وزارتخانه بر گسترش همکاری‌های کشاورزی با تاجیکستان و اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه تاکید کرد.

صفدر نیازی شهرکی در همین حال خواست در راستای اجرای تفاهم‌نامه‌هایی که میان دو کشور منعقد شده، برنامه عمل تدوین شود.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه‌ها باید منجر به اقدام شود و بتوانیم خروجی مناسبی از آنها داشته باشیم.

نیازی شهرکی در زمینه همکاری‌های متقابل در زمینه بذر، واکسن و آموزش‌های کشاورزی اعلام آمادگی کرد و اظهار کرد: ما آماده‌ایم دوره‌های آموزشی نیز در بخش‌های مختلف اعم از آب و خاک، شیلات، دام و طیور، گلخانه و تحقیقات برای کارشناسان، محققان و بهره‌برداران تاجیکستانی برگزار کنیم.

وی همچنین در مورد پذیرش هیأت‌های تجاری، علمی و اقتصادی در حوزه‌های کشاورزی اعم از بخش دولتی و خصوصی تاجیکستان اعلام آمادگی کرد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که بیش از ۱۰۰۰ شرکت تولیدکننده و مشاور در حوزه بهره‌وری آبیاری و ارتقای راندمان آبیاری در ایران فعالیت می‌کنند، گفت: ایران می‌تواند نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش کشاورزی با کشور تاجیکستان همکاری داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ایران به ۱۹ کشور، خدمات فنی و مهندسی کشاورزی صادر می‌کند.

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون

در این نشست، مشاکر نظرزاده فاضل، معاون وزارت کشاورزی تاجیکستان نیز گفت: نیازهای ما برای این همکاری از نظر تجهیزات و فناوری در حوزه‌هایی مانند آب و خاک، مرغداری، پرورش ماهی و صنایع فرآوری غذایی است.

وی در همین حال از سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش مکانیزاسیون، آب و خاک و بسته‌بندی محصولات برای صادرات استقبال کرد.

بنابراین گزارش، در دولت سیزدهم، ایران و تاجیکستان دو یادداشت تفاهم همکاری امضا و یک یادداشت تفاهم همکاری در زمینه بهداشت دام و دامپزشکی تبادل کردند و این یادداشت تفاهم در حال نهایی‌سازی برای امضا است.

در سال ۱۴۰۲ در سفر رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان، یادداشت تفاهم شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی، فنی، علمی و فرهنگی امضا شد و یادداشت تفاهم همکاری‌های کشاورزی نیز در همین سال به امضای وزارتخانه‌های کشاورزی دو کشور رسید.

کد خبر 6099733

دیگر خبرها

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو