Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، محسن احمدی در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه و مطبوعات شهرستان شاهرود در سالن اجتماعات شورای اسلامی این شهر در سخنانی با بیان اینکه خبرنگاران با تلاش و همت خویش و با روایت حقیقت، آگاهی بخشی بی ادعا، حقیقت را چراغ راه جامعه کرده اند، اظهار کرد: امروزه با مشکلات و معضلاتی که در حوزه شهری مطرح است و دفع بعضی از آن‌ها متضمن ارتقای فرهنگ شهروندی است، رسانه به عنوان پرنفوذ‌ترین و موثرین عامل می‌تواند با دگرگونی در فرهنگ عمومی به ترویج فرهنگ درست و الگو سازی رفتار‌های صحیح شهروندی در زمینه گسترش فرهنگ استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، به حداقل رساندن تولید زباله، آموزش حفظ محیط زیست و مسائلی از این دست، گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رسانه‌ها را همچون بازوی دیگر مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: رسانه‌ها به نهادینه سازی فرهنگ و ساختن شهر خوب می‌توانند مدیریت شهری را در ایفای این رسالت مهم یاری رسانند.
شهردار شاهرود با اشاره به اینکه ارتقای کیفیت محیط شهری از برنامه‌های کوتاه مدت در شاهرود است، خاطر نشان کرد: ساختن محیط و زیر ساخت‌های مناسب شهری با ایجاد نظام برنامه ریزی موثر محقق خواهد شد.
احمدی با بیان اینکه نظافت عمومی و فرسودگی سطح شهر از مطالبات به جا و به حق شهروندان است تصریح کرد: با آماده سازی چندین اکیپ نظافت و مرمت از حاشیه شهر و شهرک‌ها به سمت هسته مرکزی کار اجرایی را آغاز کرده ایم.
وی از بکارگیری ۱۲۰ تا ۱۵۰ نفر نیرو‌های پاکبان در حوزه خدمات شهری از طریق بخش خصوصی خبر داد و بیان داشت: روند نظافت و پاکسازی سطح شهر باید به مرحله‌ای برسد که از صدای جاروی پاکبانان از خواب بیدار شویم.
شهردار شاهرود از توسعه زیر ساخت‌های حمل و نقل در این شهر خبر داد و گفت: با برنامه ریزی و مطالعات دقیق نسبت به روان سازی ترافیک، ایمن سازی تقاطع ها، مبلمان ترافیکی، اصلاح هندسی میادین، تعریض پیاده رو‌ها و احداث پیاده راه اقدام خواهیم کرد.
احمدی با اشاره به اینکه بهبود وضعیت عبور و مرور در دو بخش فیزیکی و نرم افزاری تقسیم بندی می‌شود، افزود: مدیریت پایدار حمل و نقل اثرات توسعه این حوزه را برای کارایی اقتصادی، موضوعات زیست محیطی، مصرف منابع و عدالت اجتماعی مورد توجه قرار می‌دهد چرا که در کنار تمام این موضوعات توجه به انسان محوری و نقش پیاده راه‌ها در زندگی شهری بسیار با اهمیت بوده و مدیریت جدید این طرح را در یکی از خیابان‌های پرترافیک شاهرود در دستور کار دارد.
وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل و ترافیک با مطالعه و بسیار تخصصی گام خواهیم برداشت، عنوان داشت: چهار نقطه ظرفیت غیر همسطح سازی در شاهرود را داریم که در راستای رفع گره‌های ترافیکی و عدم ایمنی کافی در تقاطع‌ها اولین کلنگ زنی آن در پایان بهار ۹۷ با حضور مسئولان شهرستانی و شهروندان رقم خواهد خورد.
احمدی با اشاره به اینکه حفظ زیبایی منظر شهری نکته اصلی در راستای حفاری‌های شهر باید باشد، عنوان داشت: ایمنی شهروندان در عبور و مرور و حفظ زیبایی منظر شهری از نکات اصلی و اساسی است که پیمانکاران دستگاه‌های حفار هنگام هر گونه اقدام باید رعایت و آن را مد نظر داشته باشند.
وی با بیان اینکه پیمانکاران مجاب به رعایت و نصب علائم هشدار دهنده، چون چراغ چشمک زن و حصاربندی‌های مناسب باشند، اعلام داشت: پیمانکاران موظف به اجرای نظام نامه و ضوابط تعیین شده در شهرداری هستند چرا که رضایتمندی شهروندان در اولویت کار‌های شهرداری قرار دارد.
شهردار شاهرود با اشاره به اینکه شاهرود باید امکان دیده شدن آثار هنرمندانش را داشته باشد، گفت: شهر را گالری آثار هنرمندان خواهم کرد.
احمدی ضمن این مطلب که تلاش برای زیبا شدن، کار آمد بودن و ارائه هویتی با ارزش آثار برگزیده در سطح شهر باید بر مبنای محتوا صورت گیرد، ابراز داشت: مشکل فضا‌های شهری امروز شاهرود عدم روابط حسی مطلوب و دلپذیر در عرصه‌های زیبا سازی است.
وی با بیان اینکه شروع تحولات در روند زیبا سازی سطح شهر باید با ظرافت‌ها و ریزه کاری‌ها دنبال شود، اعلام داشت: ارائه کاری هدفمند و با کالبد درونی محیط و همچنین حفظ ارزش فضایی زیبایی را برای شهروندان تداعی می‌کند و از آن حس نشاط، پویایی و زندگی را بدست می‌آورند.
شهردار شاهرود با اشاره به اینکه امروز باید قدر دان پیشینه گان باشیم چرا که با کاشت درختان در جای جای این شهر جلوه‌ای از طراوت و شادابی را به نمایش گذاشته اند، گفت: ساخت پارک‌های موضوعی، چون بانوان، کوهستان، مشاهیر، ورزشی و جنگلی از برنامه‌های بلند مدت مدیریت شهری است که امیدواریم با ساخت این پارک‌ها رضایت را در چشمان شهروندان به نظاره بنشینیم.
احمدی با بیان اینکه توسعه فضای سبز پایدار یکی از مباحث اساسی در برنامه ریزی مدیریت شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهری است، افزود: نهضت کاشت درخت، رفع آفات درختان بویژه چنار، گل کاری، نصب آبنما‌های موزیکال و ریتمیک در آبشار، میدان آزادی و میدان امام، رفع کمبود روشنایی محیط‌های شهری و معابر و فضای سبز برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، مناسب سازی سکو‌های نشیمن در پارک‌ها و مبلمان مدرن شهری از جمله کاراییست که در دستور کار و در دست اجرا است.
وی در پایان از ساماندهی رودخانه شاهرود موسوم به کال نیز خبر داد و ابراز داشت: تمامی نخاله‌های شهری از بستر این رودخانه جمع آوری شده اند و در آینده نزدیک و با در نظر گرفتن امکانات کابردی در خصوص سیل بند‌ها در بالا دست این رودخانه، این مکان به جایی مفرح و زیبا در راستای پیاده روی و تفریح بدل خواهد شد.
شهردار شاهرود با اشاره به البرز شرقی گفت: رویکرد ما با توجه به اینکه تملک البرز شرقی برای شهرداری وجود دارد این است که مسئولین با نیت و خرد جمعی و مصالح و در نظر گرفتن همه جوانب و نظر شورای اسلامی شهر موضوع پیگیری و انجام شود.
وی افزود: ما به دو طریق می‌توانیم بازپرداخت تملک اراضی را پرداخت کنیم که یکی از طریق فروش اراضی و تملک شهرداری است و دیگری از طریق ورود سرمایه گذار به داخل مجموعه است و ما اکنون تلاش داریم با رعایت حال کارگران مشغول و حفظ برند البرز شرقی و به عنوان یک فرصت این موضوع را حل و فصل نماییم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید

فرانسوا دو لا روشفوکو، نویسنده، اخلاق‌شناس و فیلسوف فرانسوی قرن هفدهم، در مورد کمیاب بودن افراد اصیل و صادق صحبت کرده است.

صداقت به معنای باز بودن قلب است. ما آن را در افراد بسیار کمی پیدا می کنیم. آنچه که معمولاً در افراد دیگر می بینیم، تنها یک تظاهر هنرمندانه برای جلب اعتماد دیگران است.

به همه افرادی که در طول زندگی خود با آنها برخورد داشته اید، فکر کنید. واقعاً چند نفر از آنها این حال و هوا را داشتند که لا روشفوکو از آن صحبت کرده است؟

احتمالاً تعداد آنها زیاد نیست. در واقع صداقت و واقعی بودن چیزی کمیاب است.

اما چرا این‌گونه است؟ زیرا آنچه که اغلب به عنوان صداقت برداشت می شود، در واقع تنها یک ترفند برای جلب رضایت و اعتماد دیگران است.

پس ما باید در تشخیص صداقت واقعی از تقلبی هوشیار باشیم.

در دنیای تظاهر و عدم صداقت، اصیل و واقعی بودن به ما کمک می‌کند تا همانی باشیم که واقعاً در عمق وجودمان هستیم.

در ادامه، به بررسی ۶ جمله می پردازیم که آن ها را تنها از افراد صادق و واقعی می شنوید.

۱) «چگونه می توانم به تو کمک کنم تا احساس بهتری داشته باشی؟»

به گزارش روزیاتو، مطالعه‌ای که اخیراً در مجله روان‌شناسی میان‌فرهنگی منتشر شده، «فضیلت انسانیت، از جمله مهربانی و عشق» را ویژگی اصلی یک فرد واقعی و صادق دانسته است.

به این ترتیب، سوال «چگونه می توانم به تو کمک کنم تا احساس بهتری داشته باشی؟» را ممکن است از یک دوست واقعی بشنوید.

وقتی کسی با این نوع از صمیمیت با شما ارتباط برقرار می کند، در زمانی که اوضاع وفق مراد نیست، می تواند مانند یک کورسوی امید باشد.

آیا می توانید آخرین باری که کسی به شما چنین حمایتی ارائه کرد را به خاطر بیاورید؟ شاید چنین حمایتی را از سوی یک دوست، یکی از اعضای خانواده یا حتی یک غریبه دریافت کرده باشید.

و چه حسی به شما دست داد؟ آیا ایمان شما به انسانیت را کمی تقویت کرد؟ این یکی از نشانه های بارز انسانیت و صداقت است.

۲) «باید در این مورد کاملاً صادق باشم.»

ممکن است شنیدن چنین جمله ای در گفتگوهای روزمره کمی غافلگیرکننده باشد. در واقع، هم جدی و هم صریح به نظر می رسد. اما باید عمیق تر به این موضوع نگاه کنید.

ما در عصر سطحی‌نگری و عدم صداقت زندگی می کنیم، درست است؟

با توجه به این موضوع، وقتی کسی مایل است در مورد چیزی با ما کاملاً صادق باشد، به این معنی است که باید چیز مهمی برای گفتن داشته باشد.

در این لحظه، شما شاهد اصالت و صداقت واقعی هستید!

یک فرد واقعی و صادق به دنبال پنهان کردن حقیقت یا اجتناب کردن از موضوعات دشوار نیست. در عوض، صداقت و روراست بودن را ترجیح می دهد.

درست است، گاهی کاملاً صادق و شفاف بودن بهایی دارد.

با این حال، یک فرد واقعی صداقت را مهم تر از هر چیز دیگری می داند و مایل است که با شما روراست باشد.

بسیاری از افراد به این موضوع توجه نمی کنند که صادق و واقعی بودن فقط به معنای رک بودن با اطرافیان نیست، بلکه به معنای رک و صادق بودن با خودتان هم هست. یعنی با معایب خود روبرو شوید، اشتباهاتتان را به زبان بیاورید و به شخصیت واقعی خود احترام بگذارید.

۳) «با این موضوع موافق نیستم.»

افراد واقعی و صادق فقط اهل حرف زدن نیستند، بلکه اهل عملند! آن‌ها کاملاً صادق هستند و از اعتقادات خود دفاع می‌کنند، حتی اگر هر از گاهی با انتقاد مواجه شوند.

به گفته دکتر رونالد ای. ریجیو، استاد روان‌شناسی سازمانی، افراد خوب یا افراد واقعی حتی در مواقع دشوار «شجاعت» دارند.

شجاعت را به عنوان نشانه ای از صداقت در نظر بگیرید. به گفته دکتر ریجو، شجاعت می تواند به معنی «دفاع از آنچه که به آن اعتقاد دارید» و دانستن اینکه چه زمانی باید «کار درست را انجام دهید» باشد.

فرض کنید با گروهی از همکارانتان برای ناهار بیرون رفته اید و یکی از آنها شروع به صحبت درباره مدیرتان می کند.

ناگهان صحبت به سمت شایعاتی می رود که خیلی تند و تیز است و شما احساس بدی پیدا می کنید.

آیا ساکت می مانید و با گروه همراه می شوید؟ یا شجاعت این را پیدا می کنید که موضع خود را اعلام کنید؟

انتخاب دوم یک نمایش قدرتمند از اصالت و صداقت است. زیرا شنیده شدن نظر شما، به خصوص زمانی که به معنای مخالفت با نظر افراد دیگر است، شجاعت زیادی می طلبد.

این کار ارزش هایتان را نشان می دهد. هنگامی که به صورت آشکارا و واضح می گویید که چیزی را تایید نمی کنید، به وضوح نشان می دهید که در مورد موضوع مورد نظر چه موضعی دارید.

۴) «اگر این روش را امتحان کنیم، چه اتفاقی می افتد؟»

آخرین باری که با شخصی مواجه شدید که واقعاً شیفته «چرا» و «چگونگی» دنیای اطرافش است، کی بوده؟

دکتر رهام آل طاهر، روانشناس بالینی، در مقاله ای در مورد فضیلت های انسانی، کنجکاوی را به عنوان نشانه ای از یک فرد واقعی و صادق معرفی کرده است.

هر چه به خودمان اجازه دهیم که کنجکاوتر و خلاق تر باشیم، خرد بیشتری به دست می آوریم و به نوبه خود، آنچه که یاد می گیریم را دوست خواهیم داشت. به گفته دکتر آل طاهر، این امر باعث رشد فضیلت خرد و دانش است.

بیان کردن سوال «اگر این روش را امتحان کنیم، چه اتفاقی می افتد؟» نشان می دهد که یک شخص فکر نمی کند که جواب همه چیز را می داند و به دنبال امتحان کردن راه های جدید است.

در قلب این جمله ساده، گنجینه ای از اصالت و صداقت وجود دارد.

به علاوه، این فقط یک سوال ساده نیست. در واقع، یک دعوت آشکار برای گسترش افق دید است.

کنجکاوی در این پرسش قابل لمس بوده و شما را به قلمرویی از احتمالات و فضایی برای پذیرش دیدگاه ها و ایده های جدید و شاید هیجان‌انگیز می کشاند.

واقعی ترین و صادق ترین افراد، از مخالفت با باورهای از پیش تعیین‌شده و شک و تردید به آن ها نمی ترسند.

آنها به خوبی می دانند که کنجکاوی مثل  یک GPS است که ما را به سوی دیدگاه های عمیق تر راهنمایی می کند.

۵) «می خواهم مطمئن شوم که چیزی از قلم نیفتاده است.»

اصالت و صداقت نقش مهمی در خرد و آگاهی دارد.

هنگامی که فردی با خود صادق بوده و پذیرای یادگیری از دیگران است، احتمال بیشتری دارد که تصمیماتی مطابق با ارزش های خود بگیرد.

این نشانه ای از صداقت و واقعی بودن است.

افراد عاقل فقط حدس‌ و گمان نمی زنند، بلکه استراتژیک‌ترین متفکرانی هستند که می‌شناسید.

آنها می دانند که عجله کردن در تصمیم‌گیری ها بدون بررسی همه گزینه ها می تواند به نتایج نامطلوبی منجر شود.

این افراد زمان و انرژی خود را صرف جمع‌آوری اطلاعات، گوش دادن به دیدگاه های مختلف و ارزیابی پیامدهای احتمالی می کنند.

۶) «می خواهم بیشتر بیشتر بدانم!»

افراد واقعی و صادق بسیار مشتاق هستند که بیشتر بیاموزند.

یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ در مورد قدرت شخصیت نشان داد که «علاقه به یادگیری» با احساسات مثبت ارتباط زیادی دارد.

«می خواهم بیشتر بدانم» عبارتی است که مظهر عشق و علاقه به یادگیری است. افراد واقعی به آنچه که از قبل می دانند، راضی نمی شوند.

در واقع، آن ها همیشه تشنه تجربیات جدید، دیدگاه‌های تازه و هیجان کشف کردن هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان