Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،دکتر سید حسین داودی با حضور در مرکز بهداشتی درمانی شهر کوشکنار پارسیان تصریح کرد: از یک سو نگرش اجتماعی و نگاه مدیریتی سلامت محور پزشکان و بهورزان در مراکز بهداشتی درمانی و از طرفی دیگر ایجاد ارتباط با شوراهای اسلامی و ائمه جمعه در مناطق، بستر مناسبی را برای آگاه سازی مردم در شناخت سبک زندگی سالم و دوری از عواملی که باعث بروز بیماری های غیر واگیر می شود را فراهم می سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی علت مؤثر این ارتباطات را اعتماد جامعه به لحاظ مردمی بودن شوراها و وجود اعتماد و ایمان به ائمه جمعه دانست.

دکتر داودی رکن اصلی خدمات رسانی به لحاظ تأثیرگذارترین عنصر در جامعه را خانواده عنوان کرد و افزود: نظام سلامت با نگاه پیشگیرانه در بیماری های غیر واگیر، به دنبال بررسی شناسایی افرادی است که نیازمند آموزش و خود مراقبتی هستند.

این مقام مسئول ارتقاء سطح سواد سلامت در جامعه را زمینه مطالبه خواهی منطقی در مردم دانست و اذعان کرد: با انجام کار تحقیقاتی و مداخله اجتماعی در زندگی مردم و ارائه مشورت می توان سبک زندگی آنها را تغییر داد که این موجب افزایش امید به زندگی در مردم و سپری کردن عمری بدون عارضه برای آنها می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ابراز خرسندی از میزان مشارکت مردم غرب استان در فعالیت های عمرانی منطقه تصریح کرد: باید تلاش کرد با تفکر سنجی در منطقه و مشورت با مردم و ارائه راهکارهای مناسب از روحیه جهادگری و مشارکت طلبی مردم شریف منطقه برای ارائه خدمات سلامت استفاده کنیم.

دکتر داودی پیشگیری را مهمترین موضوع در کنترل و مدیریت بیماری ها عنوان کرد و گفت: ضروری است با تشکیل کلاس های آموزشی، ارتباط با افراد و خانواده ها و ورود به مراکز پر تجمع مثل مدارس، پارک ها و مساجد جامعه را به سمت خود مراقبتی سوق داد تا مردم، تنها راه سلامتی را پیشگیری بدانند.

این مقام مسئول با اشاره به موقعیت منطقه و تراکم جمعیت شناوری که وارد پارسیان می شوند، تصریح کرد: یکی از مسائلی که در ارائه خدمات بهداشتی درمانی شهرستان پارسیان باید مورد توجه قرار گیرد، هموطنانی هستند که از مناطق شمالی و غرب این شهرستان مراجعه می کنند که در برنامه ریزی ها و سنجش ها تأثیر دارد و در کنار آن، صنعتی شدن منطقه پارسیان نیز هست که می توان در چشم انداز 2014 افزایش جمعیت 20 هزار نفری را پیش بینی کرد.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گسترش بخش خصوصی در شهرستان پارسیان را از راهکارهای اصولی توسعه منطقه پارسیان دانست و از خیرین منطقه به عنوان بازوان توانمند و شرکای توسعه سلامت یاد کرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس، تأکید و درخواست دانشگاه علوم پزشکی از مسئولین شهرستان و استانی این است که تمامی پروژه های صنعتی منطقه، پیوست سلامت داشته باشند و صنعت و سلامت باید در یک راستا توسعه پیدا کند تا در آینده در این منطقه شاهد فقر سلامتی نباشیم .

شهرستان کوشکنار با جمعیت 5 هزار و 384 نفر در 24 کیلومتری شهرستان پارسیان قرار دارد .

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها