Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جواد ظریف، که برای شرکت در نشست سه جانبه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان به باکو سفر کرده است با حضور در جمع هموطنان مقیم باکو، از ایرانیان به عنوان موفق ترین، فرهیخته ترین و با فرهنگ ترین افراد در جهان یاد کرد.

وی با اشاره به سالگرد اعلام منشور حقوق شهروندی در کشورمان گفت: با نگاه به کشورهای منطقه اهمیت حقوق شهروندی با در نظر گرفتن امنیت و پیشتاز بودن کشور در تولید و فناوری بیش از پیش مشخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر امور خارجه افزود: پاسداری از حقوق شهروندی به معنای شعارزدگی و تقلید از غرب نیست بلکه نیازی برای جامعه و ضامن حقوق مردم و امنیت کشور است.

در این مراسم که حجت الاسلام والمسلمین «سید علی اکبر اجاق نژاد» نماینده ولی فقیه در جمهوری آذربایجان هم حضور داشت «جواد جهانگیر زاده» سفیر ایران در جمهوری آذربایجان و یکی از تجار موفق ایرانی در باکو درخصوص روابط خوب دو جانبه و شرایط فراهم شده برای توسعه همکاری ها سخنرانی کردند.

در پایان این مراسم از فعالان مرمت و توسعه ساختمان قدیمی سفارت کشورمان در باکو هم تجلیل شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه سه شنبه برای شرکت در نشست سه جانبه جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان به باکو سفر کرده است.

ظریف هدف اصلی سفر خود به جمهوری آذربایجان را شرکت در نشست سه جانبه وزرای امور خارجه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان اعلام کرد و گفت این نشست یک ابتکار جالبی است که این سه کشور در حوزه های مختلف سیاسی و مقابله با تروریسم و همکاری های اقتصادی پیگیری می کنند.

وی افزود: زمینه های مختلف همکاری مانند صنعتی، بانکی و تجاری وجود دارد و در نشست سه جانبه چهارشنبه این موضوعات بررسی می شوند.

وی در نخستین ساعات سفر خود به باکو با «الهام علی اف» رئیس جمهور آذربایجان دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه گفتگو کرد.

ظریف با اشاره به زمینه های همکاری بسیار بین دو کشور، ایجاد خط آهن و اجرای کریدور ریلی شمال-جنوب را از جمله این همکاری ها برشمرد و اضافه کرد: در کمیسیون مشترک آینده دو کشور برای تامین مالی این طرح اقدام نهایی خواهد شد.

وی همکاری در زمینه دریای خزر را نیز از دیگر محورهای همکاری بین دو کشور دانست و افزود: بحث های خوبی در دیدار با رییس جمهور آذربایجان داشتیم که امیدوارم بزودی نهایی بشوند.

وی با اشاره به یازده باردیدار روسای جمهور دو کشور طی سال های اخیر، این دیدارها را نشان دهنده گسترش بی سابقه روابط دو کشور دوست، برادر و دارای مشترکات دینی و فرهنگی دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان در نخستین روز از سفر خود به باکو از ساختمان مرمت شده و توسعه یافته سفارت کشورمان در باکو که بیش از یکصد سال قدمت دارد بازدید و این ساختمان را بازگشایی کرد.

ظریف امروز چهارشنبه هم ضمن دیدار با رئیس جمهور آذربایجان پس از دیدار های دوجانبه با وزرای خارجه ترکیه و جمهوری آذربایجان؛ در پنجمین نشست سه جانبه وزرای سه کشور شرکت می کند.

این سفر دو روزه ظهر امروز چهارشنبه با برگزاری نشست مطبوعاتی وزرای امورخارجه سه کشور پایان می یابد و وزیر امورخارجه کشورمان بعدازظهر فردا، باکو را به مقصد تهران ترک می کند.

بررسی زمینه های مختلف همکاری های اقتصادی از جمله ترانزیت، حمل و نقل، انرژی، گمرک و دیگر مسائل مورد علاقه طرفین در بخش های فنی، تجاری از جمله موضوعات مطرح در این نشست سه جانبه خواهد بود.

موضوعات مرتبط با همکاری های سیاسی و منطقه ای به ویژه راه های کمک به صلح و ثبات هرچه بیشتر در منطقه از دیگر مباحثی است که در این نشست بررسی می شود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه