Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه تاریخ و اسناد تاریخ سازمان انتقال خون با حضور دکتر علی اکبر پورفتح‌الله، رئیس سازمان انتقال خون در محل این سازمان افتتاح شد.

ایران آنلاین / دکتر علی اکبر پورفتح‌الله در مراسم افتتاح موزه اسناد تاریخی سازمان انتقال خون که با حضور دکتر اعلاء بنیانگذار این سازمان برگزار شد، گفت: امروز برای سازمان انتقال خون روز ویژه‌ای است و خوشحالیم که موزه اسناد و تاریخ این سازمان را افتتاح می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین خوشحالیم که این اتفاق توسط دکتر اعلا بنیانگذار و اولین مدیرعامل این سازمان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه قطعا اگر دکتر اعلا سازمان انتقال خون را تاسیس نمی‌کرد، ما در کشورمان سازمان انتقال خون ملی را نداشتیم، افزود: در این صورت سرنوشت‌مان مشابه بسیاری از کشورهای در حال توسعه منطقه بود که هنوز انتقال خون‌شان مبتنی بر بیمارستان است و اهدای داوطلبانه ندارند و با چالش‌ها و مشکلات زیادی در حوزه انتقال خون مواجه هستند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه در سال ۲۰۱۵  سازمان بهداشت جهانی برنامه ارسال پلاسمای ایرانی برای دریافت داروهای مشتق از پلاسمای ایران را به عنوان یک دستاورد بزرگ مطرح کرده، ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که اگر کشورهای منطقه الگوی ایران را در این زمینه پیش گیرند و پلاسمای مازادشان را دور نریخته و آن را برای پالایش و تبدیل به داروهای مشتق از پلاسما ارسال کنند، بسیار مناسب است و اگر این مدل ایران در کشورهای مختلف انجام شود، در دنیا ۹.۵ میلیون لیتر پلاسما تولید می‌شود و می‌تواند نیاز بیماران را به داروهای مشتق از پلاسما تامین کند.

پورفتح‌الله با بیان اینکه خوشبختانه در آرشیو سازمان انتقال خون همه نشریات بین‌المللی در حوزه خون از زمان تاسیس‌شان حضور دارند، گفت: همچنین آرشیوی قوی از اسناد تاریخی سازمان انتقال خون در اختیار داریم که می‌تواند روندها، موفقیت‌ها و شکست‌های انتقال خون را نشان داده و از آنها درس گرفت. بسیاری از این اسناد می‌تواند برای ما قابل استفاده باشد. البته در حال حاضر برای موزه انتقال خون از فضاهای مرده و راهروهای سازمان استفاده کرده‌ایم اما امیدوارم در آینده فضای مناسبی در اختیارمان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نسخه الکترونیک این اسناد هم تهیه شده و در حال طراحی وب‌سایتی برای آن هستیم، گفت: این اقدام بستری را فراهم می‌کند تا همکاران ما و اهداکنندگان خون بتوانند به موزه مجازی دسترسی داشته باشند. در این موزه ابداعات و اسناد زیادی هم از همکاران‌مان در زمان جنگ وجود دارد که برای مطالعه تاریخی روندهای انتقال خون به کار می‌رود.

وی با بیان اینکه ایران یک سال بعد از قطعنامه سازمان بهداشت جهانی مبنی بر توصیه به کشورها برای ایجاد انتقال خون ملی توانست سازمان انتقال خون را تاسیس کند، گفت: اسناد ما در این حوزه می‌تواند نگاه کشورهای منطقه به انتقال خون را تغییر دهد. باید توجه کرد که ما در یک شرایط اجتماعی خاص، انتقال خون را تاسیس کردیم. در آن زمان فیلمی با عنوان دایره مینا ساخته شد و سیستم و نظام را وادار کرد که انتقال خون را تاسیس کند. حال امیدوارم مجموعه ما هم چراغ راهی برای آینده باشد.

پورفتح‌الله با بیان اینکه بخش اصلی تصاویر موزه انتقال خون و اسناد آن را آرشیو خبرگزاری ایرنا و روزنامه اطلاعات تامین کردند که از آنها تشکر می‌کنیم، گفت: برای افتتاح این موزه هزینه چندانی صورت نگرفته است؛ چراکه ما از فضای خود این سازمان برای این کار استفاده کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، در ادامه این مراسم دکتر اعلا بنیانگذار سازمان انتقال خون گفت: یکی از علت‌های عدم موفقیت سایر کشورهای منطقه در داشتن انتقال خونی پویا این است که آنها تصور می‌کنند انتقال خون صرفا بحثی علمی فنی و مالی است. در حالی که اصلا اینطور نیست بلکه انتقال خون مساله‌ای اجتماعی و فرهنگی است و فقط به تجهیزات گران‌قیمت بستگی ندارد.

بنیانگذار سازمان انتقال خون ضمن تشکر از سازمان انتقال خون برای تاسیس موزه اسناد و تاریخ این سازمان گفت: من افتخار می‌کنم که اینجا هستم و خوشحالم که می‌توانم تکامل چیزی را که در سال‌های قبل ایجاد کرده‌ایم، ببینم. واقعا و بدون مبالغه می‌گویم که سازمان انتقال خون ایران در دنیا قابل تقدیر است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاصی: بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!

به گزارش "ورزش سه"، پوریا حسین خانزاده ستاره بیست و یک ساله والیبال ایران که در دو سال گذشته از بهترین های لیگ برتر بود با عقد قراردادی راهی تیم لوبه یکی از بهترین تیم های حاضر در سوپر لیگای ایتالیا خواهد شد.

پوریا حسین خانزاده که در پست دریافت کننده قدرتی توپ می زند حالا باید برای قرار گیری در ترکیب اصلی تیم لوبه با ستاره هایی همچون الکساندر نیکولوف و ماتیا بوتولو رقابت کند.

لوبه در فصل آینده با تغییرات بسیار زیادی رو به رو خواهد شد که مهمترین آن رفتن لوسیانو دچکو پاسور آرژانتینی از این تیم است. همچنین جیامپائولو مدی جایگزین لورنزو بلنجینی به عنوان سرمربی این تیم شده است. ایوان زایتسف سرشناس که فصل قبل در پست دریافت کننده قدرتی در لوبه بازی می کرد از این تیم جدا شد تا یکی از رقبای پوریا حسین خانزاده در این تیم کم شود.

پوریا حسین خانزاده دومین بازیکن ایرانی تاریخ این تیم است، پیش از او امیر غفور در سال 2020 در این تیم حضور داشت که کرونا حضور او را در این تیم نیمه تمام گذاشت. حالا می‌توان گفت که خانزاده به همراه غفور صاحب تاریخی‌ترین انتقال والیبال ایران خواهند بود.

حسین خانزاده هم اکنون در اردوی تیم ملی والیبال است و خود را برای لیگ ملتهای والیبال آماده می کند تا با درخشش خود ایران را به المپیک برساند. تیم لوبه در این فصل در جایگاه نه چندان خوب پنجم قرار گرفت و این بار امید وار است با ستاره ایرانی خود دوباره به مقام قهرمانی سوپر لیگای ایتالیا برسد. لوبه در فصل آینده باید در کاپ اروپا دومین سطح از مسابقات باشگاهی اروپا بازی کند و در لیگ قهرمانان اروپا غایب بزرگ این تورنمنت است.

از افتخارات لوبه می توان به دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، هفت قهرمانی لیگ، هفت قهرمانی جام حذفی، چهار قهرمانی سوپرکاپ، یک قهرمانی جام باشگاه های جهان و چهار قهرمانی چلنج کاپ اروپا اشاره کرد که نشان می دهد پوریا حسین خانزاده راهی تیمی بزرگ شده است و باید از این فرصت به خوبی استفاده کند.

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • نمایشگاه موزه عبرت ایران در شیراون افتتاح شد
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران | این پسر لژیونر شد + تصاویر
  • اختصاصی: بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته