Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@06:04:58 GMT

سراج: باید در خصوص رانت قانون وضع شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۳۰۰۷

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در خصوص رانت، قانونی نداریم و باید کمک کنیم تا در این زمینه قانون وضع شود.

به گزارش ایسنا، قاضی ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در سی و ششمین سالگرد تاسیس این سازمان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم و خیرمقدم به حجت الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور بیان کرد: امروز سی و ششمین سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور است، این سازمان حدود صد سال قدمت دارد و از سال 1308 این نهاد با نام‌های دیگر مانند تفتیش امور مملکتی، بازرسی نخست وزیری، بازرسی کل و بازرسی شاهنشاهی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. غعالیت می‌کرد.

وی افزود: از سال 48 تا 57 سازمان بازرسی با عنوان سازمان بازرسی شاهنشاهی فعالیت می کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس اصل 174 قانون اساسی سازمان بازرسی کل کشور زیر نظر مستقیم رئیس قوه‌قضائیه آغاز به کار کرد. زمانی که اصلاحیه برای قانون اساسی تقدیم شد، سازمان بازرسی زیر نظر مستقیم رئیس قوه‌ قضائیه تشکیل شد.

قاضی سراج با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور بر اساس اصل 174 قانون اساسی، نظارت بر اجرای امور را بر عهده دارد، اظهار کرد: در این راستا برای سازمان بازرسی سه نوع وظیفه پیشگیری، ضدفساد و آمبودزمانی تعیین شد. سازمان بازرسی با توجه به نیروی کمی که دارد خوشبختانه بر اساس اذعان بسیاری، سازمانی پاک دست و موفق تلقی می شود. در کشور حدود 21 هزار شعبه بانک داریم که حدود 11 هزار بازرسی و حراست بانک در آنجا مستقر هستند. کل نیروی بازرسی حدود هزار بازرس در کل کشور است که هر نفر 22 شعبه را علاوه بر رسیدگی بر امور دیگر باید بازرسی کنند و همچنین حدود یک میلیون محیط و موضوع بازرسی داریم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در طی سی و شش سال فعالیت این سازمان پس از انقلاب، من پنجمین نفری هستم که به عنوان رئیس سازمان بازررسی انجام وظیفه می کنم، اظهار کرد: آیت‌الله محقق اولین رئیس سازمان و پس از ایشان حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، حجت الاسلام و المسلمین نیازی و حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی ریاست سازمان را بر عهده داشتند و اکنون من انجام وظیفه می کنم. این ماه پنجاهمین ماه است که در خدمت همکاران هستم.

وی با اشاره به موارد سخت افزاری و نرم افزاری در سازمان بازرسی کل کشور گفت: 14 ساختمان بازرسی کل کشور ساخته شده و با تجهیزات کامل تکمیل و افتتاح شده است. ساختمان بازرسی کل اولین ساختمان است و 7 ساختمان نیمه تمام دیگر نیز در حال ساخت است که امید است تا پایان سال کارهای آن تمام شود و نهایتا تا آخر سال آینده گمان می کنم ساختمان‌ها با تجهیزات کامل در اختیار همکاران قرار بگیرد. در خصوص روابط انسانی تخصصی شدن سازمان بازرسی و انتخاب نیروهای رسمی و ثابت از اقداماتی است که صورت گرفته، 800 نفر از افرادی که خارج از سازمان فعالیت می کردند مرخص شدند و افراد متخصص جایگزین آنها شدند.

سراج خاطرنشان کرد: به موجب یک فراخوان 16 هزار نفر از دانشگاه‌های معتبر با معدل 17 به بالا تقاضای نیروی انسانی کردیم که سازمان سنجش از متقاضیان آزمون گرفت. 200 نفر در حال جذب سازمان هستند که اکثر قریب به اتفاق آنها معدل 17 به بالا دارند و با تخصص‌های مختلف به کارگیری می شوند. اگر آموزش های لازم را به آنها بدهیم سازمان آینده درخشانی را تجربه خواهد کرد. در این انتخاب سعی شده از افراد نخبه که اشراف کامل به اوضاع و احوال دارند استفاده شود.

ادامه دارد ...

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • بازداشت ۴ نفر سر جلسه کنکور
  • آزمون سراسری برای دواطلبان سیل زده تکرار می شود
  • بازداشت چهار کنکوری متخلف