Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت بورس تهران با اشاره به تنوع ابزارهای تأمین مالی در ایران گفت: بهترین ابزار تأمین مالی برای ناشران و سرمایه گذاران ایرانی جذب سرمایه گذار خارجی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حسن قالیباف اصل در سومین همایش جذب سرمایه گذاری خارجی برای تأمین مالی شرکت های ایرانی در بازار های جهانی گفت: از پارسال اقدامات موثری در جهت برگزاری نشست های مشترک و دیدارهای رو در رو با فعالان بازار های سرمایه بین المللی و بازار سرمایه ایران انجام گرفته است و در این نشست ها فعالان بازار سرمایه ایران ضمن آشنایی با آخرین تحولات بورس های جهان با الزامات حضور با بازارهای سرمایه بین المللی آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن قالیباف اصل با بیان اینکه تنوع ابزار های مالی در کنار موضوع مدیریت ریسک در بازار سرمایه باید همواره مورد توجه قرار گیرد، گفت: تحولات مناسبی در حوزه ابزار های مالی در بازار سرمایه ایران انجام گرفته است که در این رابطه می توان به ابزار های اوراق بدهی اشاره کرد.
وی ادامه داد: زمینه ای ایجاد شده که شرکت ها در کنار افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید بتوانند به روش بهینه ای از ابزار های بدهی نیز استفاده کنند.
این مقام مسئول یکی از راهکارهای کاهش هزینه سرمایه برای ناشران اوراق بهادار را تأمین مالی خارجی دانست و گفت: تأمین مالی خارجی از الزامات و مقررات خاصی برخوردار است و بنگاه های اقتصادی می توانند از طریق چنین همایش هایی با فرایند این الزامات آشنا و در روش های تأمین مالی از این ظرفیت ها استفاده کنند.
به گفته وی در دو سال گذشته همه تحولات صورت گرفته در بازار سرمایه به سمت استاندارد سازی زیر ساخت های موجود در قالب بین المللی بوده است.
قالیباف اصل با بیان اینکه چاره ای جز فعالیت فعالان بازار سرمایه بر اساس استاندار های جهانی وجود ندارد ، گفت: در حال حاضر در بورس های لندن و استانبول حدود 65 درصد سهام شناور شرکت ها در اختیار سرمایه گذاران خارجی است. برای دستیابی به چنین آمار هایی ظرفیت های مناسبی در بازار سرمایه ایران وجود دارد که باید در جهت استانداردسازی زیرساختارها، زمینه ورود سرمایه گذاران خارجی را فراهم آورد.
مدیرعامل شرکت بورس تهران با اشاره به انعقاد 12 تفاهمنامه با بورس های دنیا گفت: از سال گذشته سلسله فعالیت هایی برای اجرایی شدن زمینه پذیرش متقابل شرکت ها و همچنین سرمایه گذاری در بورس های ایران و استانبول مطرح شد و اقدام های موثری صورت گرفت که برای انجام آن باید برخی استانداردها را پذیرفت.
مدیرعامل بورس تهران ادامه داد: یکی از این الزامات گزارشگری مالی بر مبنای استاندارد های بین المللی حسابداری (IFRS) برای ناشران بورسی بود. بر همین مبنا سازمان بورس استفاده از این استاندارد را برای شرکت هایی که از سرمایه بیش از هزار میلیارد تومانی برخوردار بودند و همچنین بیمه ها و بانکها از سال 95 اجباری کرده است.
وی تصریح کرد : تا پایان آبان امسال این دسته از شرکت ها فرصت دارند بر اساس این استاندارد گزارش های خود را ارائه دهند.
این مقام مسئول با بیان اینکه معتقد است، فرآیند گزارشگری بر مبنای استاندارد (IFRS) باید به صورت داوطلبانه صورت گیرد، گفت: این موضوع باعث خواهد شد شرکت ها هزینه های تامین مالی خود را کاهش دهندو دسترسی به تأمین مالی تسهیل شود.
مدیر عامل بورس تهران از تعریف شاخص حاکمیت شرکتی برای دسته ای از شرکت های بورسی بر مبنای قوانین تجارت و بازار اوراق بهادار ایران خبر داد و گفت: بورس تهران در صورت علاقه مندی هر یک از بنگاه های اقتصادی حاضر است این شاخص را ارائه دهد.
وی از بازنگری برخی از آیین نامه ها و دستور کارهای بازار سرمایه شامل توقف و بازگشایی نمادها سخن گفت و افزود: پذیرش شرکت ها بر اساس استانداردهای بین المللی و همچنین الزامات نقد شوندگی سهام هم اکنون مورد بازنگری قرار گرفته است و همچنین کارمزد معاملات در بورس ها کاهش پیدا کرده و این در حالی است که هم اکنون نیمی از معاملات سهام در بورس ها به صورت الگوریتمی صورت می گیرد.
به باور قالیباف اصل برای جذاب شدن ابزارهای مالی کاهش کارمزدها اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد : در حال حاضر برای دو شرکت خصوصی مجوز رتبه بندی صادر شده و سازمان بورس به علاقه مندان دریافت مجوز رتبه بندی مهلت داده است که با شرط برخورداری از شریک خارجی بتوانند در این زمینه حضور یابند.
قالیباف با بیان اینکه رتبه بندی می تواند طیفی از ابزارهای بدهی در بازار سهام را برای سرمایه گذار و ناشران اوراق بهادار جذاب کند، تاکید کرد : در بورس تهران هم اکنون ابزار اختیار معامله توانسته است از امکان معاملات آنلاین برخوردار شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه بازار سرمایه ایران مسئولیت فرهنگ سازی را بر عهده دارد ، گفت : توسعه ابزارهای مالی مختلف در بورس های دنیا ایجاب می کند تا ضمن حضور در بازارهای بین المللی برای استفاده از ظرفیت های موجود بنگاه های اقتصادی تمرین کنند.
وی با بیان اینکه بین المللی شدن ساختارهای بازار سرمایه می تواند تا حد زیادی محدودیت ها را برطرف کند، افزود: در یک بازار بین المللی باید با صبوری ضمن انجام فعالیت های مطالعاتی تلاش کرد تا فرایند فعالیت مالی به سرانجام برسد و با سرعت بیشتری روند تامین مالی خارجی برای ناشران ایران انجام شود.

 

ایران در حال پیاده سازی مقررات مالی بین المللی است  
مدیر مطالعات ایران در شرکت کی ام پی جی آلمان گفت : این شرکت یکی از شرکت های خدمات مشاوره سرمایه گذاری بین المللی است که در 155کشور مختلف به فعالیت می پردازد. 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ کاوه تقی زاده امروز در کنفرانس" جذب سرمایه گذاری خارجی برای تامین مالی شرکت های ایرانی" در تهران گفت: درآمد سالانه کی ام پی جی بالغ بر 25.42 میلیارد دلار است و خدمات مشاوره ای به سازمان ها و نهادهای بزرگ بین المللی ارائه می دهد. 
به گفته مدیر مطالعات ایران در شرکت کی ام پی جی آلمان ، این شرکت در سال 2016 میلادی با همتای ایرانی خود شرکت بیات رایان، به شرکت های متفاوت ایرانی خدمات مشاوره ای ارائه داد تا از این طریق شرکت های بین المللی متفاوتی را با بازار سرمایه ایران آشنا کند. 
در ادامه ، اولریچ وون زانتیر، مدیر خدمات مالی شرکت کی ام پی جی به سابقه فعالیت این شرکت با کشورهای مختلف از جمله ایران اشاره کرد و افزود: در سال های گذشته با ایران روابط خوب تجاری و مالی داشتیم ولی از 3 سال گذشته این روابط به مراتب قوی تر شده است و با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران همکاری خود را آغاز کرده ایم. 
وی ادامه داد: برگزاری کارگاه های آموزشی متفاوت و انجام پروژه های بزرگ از جمله همکاری های این شرکت با بانک مرکزی بوده است. 
مدیر خدمات مالی شرکت کی ام پی جی افزود: در این زمینه استانداردهای بین المللی را رعایت کرده ایم و می توان گفت مشتریان بسیار بالقوه ای در بانک های ایرانی داریم.
اولریچ وون زانتیر، با بیان اینکه کشورهای اروپایی و به خصوص آلمان رابطه خوبی با ایران دارند، گفت: کشورهای اروپایی زیادی به دنبال توسعه تجارت با ایران هستند و ایران را منبع خوبی برای تامین مالی قلمداد می کنند. 
وی ادامه داد: البته برقراری رابطه با ایران برای کشورهای اروپایی چالش های متفاوتی دارد و روابط بانکی با اروپا هنوز به طور کامل شکل نگرفته است؛ اما خوشحالیم که ایران در حال پیاده سازی مقررات بین المللی است و در این زمینه می توان به مقررات ضد پولشویی اشاره داشت که بانک مرکزی ایران از همه بانک ها خواسته تا یک واحد مجزا برای این قضیه اختصاص دهند. 
مدیر خدمات مالی شرکت کی ام پی جی تاکید کرد: رابطه ایران با کشورهای اروپایی مانند رابطه آمریکا نیست همانطور که فرهنگ، زبان و اندیشه اروپایی با آمریکا متفاوت است نحوه ارتباط با مشتری و کشورهای گوناگون در اروپا نیز با آمریکا متفاوت است البته باید گفت محدودیت هایی در زمینه ایجاد روابط تجاری با ایران وجود دارد که باید آنها را مدیریت کرد .
به گفته اولریچ وون زانتیر، ساختار فعلی شرکت های خدمات مالی به این صورت است که می توانند به مشتریان خود دید وسیع تری نسبت به مشتری بدهند و درباره جرئیات پشت پرده شرکت های بین المللی که اصولا اطلاعات پیچیده ای است، شفاف سازی کنند. 
مدیر خدمات مالی شرکت کی ام پی جی در پایان خاطرنشان کرد: رتبه بندی شرکت ها که یکی از خدمات این شرکت هاست می تواند اطلاعات مناسب و مطلوبی را دراختیار مشتری قرار دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور