Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین سهامدار پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت:برای تغییر مدیر عامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس از تامین اجتماعی به عنوان سهام دار ۴۹ درصدی این پالایشگاه استعلامی نشد و ما بی اطلاع بودیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما؛ محمدحسن پیوندی  با بیان اینکه روز جمعه از طریق یکی از سایت های خبری متوجه شدم آقای صادق آبادی مدیر عامل شرکت پالایش و پخش در سفری به بندر عباس علاوه بر مدیر عامل دو عضو هیئت مدیره پالایشگاه ستاره خلیج فارس را تغییر داده است، گفت: صادق آبادی بعد از بازدید از پالایشگاه با حضور سه عضو هیئت مدیره از پنج عضو تشکیل جلسه داده و مرتضی امامی، مدیر عامل پالایشگاه را از کار برکنار و محمدعلی دادور، را به سمت مدیر عاملی این پالایشگاه منصوب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) در تشریح میزان سهام سهام داران پالایشگاه ستاره خلیج فارس افزود: در این پالایشگاه ۴۹ درصد سهام متعلق به شرکت تاپیکو وابسته به تامین اجتماعی، ۳۳ درصد متعلق به صندوق بازنشستگی نفت و ۱۸ درصد نیز متعلق به شرکت پالایش و پخش تعلق دارد. دو ماه پیش بود که پس از راه اندازی فاز یک پالایشگاه به خواست خود وزارت نفت تیم قبلی مدیریت پالایشگاه ستاره خلیج فارس تغییر کرد و امامی از مجریان منطقه پارس جنوبی و مورد وثوق وزارت نفت به عنوان مدیر عامل معرفی شد.

وی تاکید کرد: برای تغییر مدیر عامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس از تامین اجتماعی به عنوان سهام دار ۴۹ درصدی این پالایشگاه استعلامی نشد و ما هیچ اطلاعی از این تغییرات نداشتیم. این اتفاق برای ما غریب است چرا که تاکنون همراهی خوبی با وزارت نفت در تامین مالی پالایشگاه داشتیم و چیزی که باعث گله مندی ما شده این است که حتی یک تلفن در این زمینه به ما نشد.

پیوندی درباره قانونی بودن اقدام شرکت پالایش و پخش توضیح داد: با توجه به اینکه طرف دولتی ۵۱ درصد سهام پالایشگاه ستاره خلیج فارس را در اختیار دارد کار قانونی است و مدیریت با آنهاست اما آن چیزی که عجیب به نظر می رسد و ما نفتی ها به آن اعتقاد داریم رعایت عرف و استانداردهای حرفه ای است و اقدامی که انجام شد کاری غیر عادی در روزی تعطیل است. البته بسته شدن دفتر تهران پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز می تواند تاثیر منفی روی اعتماد ما داشته باشد.

این مقام مسوول ادامه داد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس یک پالایشگاه ساده نیست بلکه یک پالایشگاه منحصر به فرد در دنیاست، پروژه ای ملی است که مشتری اصلی تولیدات ۹ منطقه از پارس جنوبی است.

پیوندی با اشاره به شرایط سخت زمان تحریم برای فروش میعانات گازی تاکید کرد: با به سرانجام رسیدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس مشتری اصلی میعانات گازی این پالایشگاه است و با اتمام سه فاز اصلی آن ۳۶ میلیون لیتر بنزین یورو۴ در آن تولید خواهد شد که این ۳۶ میلیون لیتر یعنی نصف بنزین مصرفی در کشور است. ما با سهام داران دیگر در این پالایشگاه همکاری کاملی داشتیم و بخش قابل توجهی از انرژی خود را صرف این موضوع کردیم، امامی هم که به اصرار خود وزارت نفت در شهریور ماه منصوب شد با آماده کردن گزارش هایی در دو ماه اخیر تلاش خوبی داشت.

وی تصریح کرد: البته این پالایشگاه بیش از ۱۰ سال در حال ساخت است و به دلیل شرایط آب و هوایی بخشی از تجهیزات آن در مناطق گرم و شرجی جنوب دچار خوردگی شده است بر این اساس نیاز به بررسی جوانب و تهیه گزارش از آخرین وضعیت آن بود اما نمی دانیم چرا چنین تصمیمی برای تغییر مدیریت گرفته شد.

پیوندی درباره وضعیت تامین منابع مالی و مشکلات سرمایه گذاری در پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: مشکل مالی بطور کلی در این پروژه وجود دارد اما ما انتظار داشتیم با فروش بنزین از تولیدات پالایشگاه این مشکل حل شود اما این انتظار برآورده نشد البته در این پروژه جمعیت قابل توجهی شامل ۱۰ هزار نفر کار می کنند که در چند ماه پیش مشکل پرداخت نشدن حقوق آنها مطرح بود که تلاش کردیم این مشکل برطرف شود.

این مقام مسوول با اشاره به تاثیر تحریم بر تامین منابع مالی برای پالایشگاه افزود: تولید بنزین در حد انتظار نبود و فاینانس خارجی نیز به دلیل تحریم امکان پذیر نشد، در عین حال از طریق اوراق بهادار نیز با توجه به سررسید آنها امکان پرداخت میسر نشد. آخرین آمار تولید بنزین پالایشگاه را حدود ۱۰ میلیون لیتر در روز است و ما برای تامین مجدد منابع مالی مورد نیاز مجبور به رجوع دوباره به بازار سرمایه شدیم و در این زمینه از چیزی فروگذار نکردیم.

پیوندی درباره بسته شدن دفتر تهران پالایشگاه ستاره خلیج فارس تصریح کرد: بر اساس اطلاعیه مدیر عامل جدید تا اطلاع ثانوی تعطیل است. از طرفی اینکه برخی می گویند مدیر عامل سابق نجومی بگیر بود درست نیست چرا که وی تازه دو ماه بود که منصوب شده بود و بر اساس استانداردهای وزارت نفت به وی پرداخت می شد. البته این نوع تغییر مدیریتی شائبه نجومی بگیر بودن وی را به وجود آورده است و ما در نامه ای با امضای اقای ترکان به وزیر نفت این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم که این نوع تصمیم گیری ها می تواند به امنیت شغلی و اطمینان مدیران لطمه بزند.

بزرگترین سهام دار پالایشگاه ستاره خلیج فارس عنوان کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس را یک سمبول واقعی اقتصاد مقاومتی معرفی کرد و ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یعنی جلوگیری از خام فروشی و این پالایشگاه ماده خام را به سوخت کشور تبدیل می کند.

وی با اشاره به بند ۱۲ و ۱۳ قانون رفع موانع تولید گفت: بر اساس این قانون می توان ۱۰ درصد تخفیف به مراکز تولیدی داد که اکنون همه پالایشگاه ها از ۵ درصد تخفیف استفاده می کنند، اما برای پالایشگاه ستاره خلیج فارس به عنوان یک طرح ملی باید این تخفیف کامل در نظر گرفته شود تا زمینه برای تکمیل آن به وجود آید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است

علی باستین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد و سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

وی نام خلیج فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج فارس در ابعاد گوناگون است و در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

باستین تجارت دریایی و گردشگری را از دیگر ظرفیت‌های خلیج فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از مزیت‌های با ارزش خلیج فارس محسوب می‌شود که کمتر مورد توجه قرار گرفته و در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج فارس شمرد و افزود: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس، معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • هلدینگ خلیج فارس اسیر فضای مجازی نمی‌شود
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم