Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@00:35:53 GMT

فضای مجازی تبدیل به کشتارگاه جوانان شده است

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۱۲۱۱

فضای مجازی تبدیل به کشتارگاه جوانان شده است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:فضای مجازی کشتارگاه جوان های ما شده است و باید اساتید حوزه و معلمان باید خلق و روابط اجتماعی، روش سازمان دهی را یاد بگیرند و جوانان را سازماندهی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اشراق24،امروز جلسه مشترک کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش وپرورش با حضور حجت الاسلام درودی معاون وزیر آموزش وپرورش در امور استانها، دلفانی مسئول اداره ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد هماکاری ؛ روسای ادارات آموزش وپرورش خدابنده و سجاس رود و موسوی مسئول اقامه نماز اداره کل آموزش وپرورش استان زنجان و دیگر اعضا در خدابنده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام درودی در این جلسه در سخنانی با تاکید بر فراهم آوردن زمینه جذب دانش آموزان در حوزه های علمیه اظهارداشت: باید تبلیغات لازم در مدارس برای استقبال دانش آموزان از طلاب و حوزه های علمیه صورت بگیرد که در این راستا کارگاههای آموزشی متعدد توانمند سازی روحانیون نیز برگزار شود.

مشاور مقام عالی وزارت آموزش وپرورش افزود: آموزش وپرورش در تربیت دینی همتراز با ارزشهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی  و شهروند خوب شدن دانش آموزان نباید تنها بماند و به عبارت دیگر قادر به انجام همه وظایف نیست و باید متولیان امر به ویژه اعضای کمیته همکاری ها و در راس امام جمعه شهرستان در این زمینه مساعدت و توجه بیشتری داشته باشند.

وی فلسفه تشکیل کمیته همکاری ها ی حوزه علمیه و آموزش وپرورش را حمایت یکدیگر در مباحث فرهنگی و عقیدتی بیان و از اقدامات ادارات آموزش وپرورش شهرستان خدابنده و سجاس رود در اجرای دستورالعمل های مربوطه و تشکیل جلسات و برنامه ریزی مناسب قدردانی کرد.

 

*فضای مجازی  تبدیل به کشتارگاه جوان ها شده است

مشاور مقام عالی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه فضای مجازی کشتارگاه جوان های ما شده است گفت: اساتید حوزه و معلمان باید خلق و روابط اجتماعی، روش سازمان دهی را یاد بگیرند و جوانان را سازماندهی کنند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه فضای فرهنگی و مهندسی ما گسیخته است، انتظار می رود هر یک از استادان حوزه و معلمان باید رئیس یک کانون فرهنگی باشند.

حجت الاسلام درودی گفت: آتش به اختیار یکی به خاطر بحران هایی است که رهبری پیش بینی کرده اند و دیگر اینکه ایشان احساس می کنند، افراد با استعدادی در جامعه وجود دارند که از سربازی به افسری تبدیل شده اند و خودشان دیگر می توانند فرماندهی کنند و یک جریان فرهنگی را ایجاد کنند؛ چون نیاز به دیکته کردن وظایف به آنها نیست.

وی گفت: اگر کسی نشاط در مسئولیتش نداشته باشد راکد است و اولین صفتی که ما در کارمان نیاز داریم نشاط است.

حجت الاسلام درودی ابراز کرد: شما باید آماده مدیریت بحران باشید؛ لذا باید از فضای موجود وظرفیت ها واستعدادهای فراوانی که در جوان ها وجود دارد استفاده کنید.

این مسئول بیان کرد: وقتی جایی می روید که مخاطب پیدا می کنید همه آنها یک استعداد ندارند؛ لذا باید برای آنها کار تبلیغی، تعلیمی و تربیتی انجام دهید.

 

*معلم مسئول ذهن و مربی ناظر به رفتار است

وی با اشاره به فرق معلم و مربی اظهار کرد: معلم مسئول ذهن است و ذهن را درگیر می کند ولی مسئول رفتار نیست.

حجت الاسلام درودی تصریح کرد: استادان حوزه باید بدانند که کار آنها مربی گری است؛ یعنی شناسایی نخبه ها و استعدادها و تربیت آن ها وظیفه آن ها بوده و باید کادر سازی کنند تا وقتی خواستند کاری را در سطح شهر وعموم انجام دهند نیروی کافی داشته باشند.

علی اسدی مدیر آموزش وپرورش شهرستان خدابنده در ابتدای این جلسه از لزوم تعامل در حوزه تعلیم وتربیت با حوزه علمیه سخن گفت و اظهارداشت: شهرستان خدابنده شهر نمونه مذهبی در حوزه فرهنگ حجاب وعفاف است و با توجه به مذهبی بودن منطقه یک سوم طلاب استان زنجان از این شهرستان هستند.

اسدی افزود: آسیبها و چالش های نوپدید مانند تهدیدات فضای مجازی خانواده و ارزشهای ما نشانه رفته اند تا دانش آموزان را در انجام امور دینی و تحصیلی ست کنند که شایسته است اقدامات اساسی و برنامه ریزی جهت هدفمند کردن استفاده از این فضا با تقویت باورهای دینی و اسلامی با همکاری آموزش وپرورش و طلاب حو.زه علمیه صورت گیرد.

در این جلسه مقررشد جدول حضور اعضای کمیته در مراسمات مدارس ، صدور ابلاغ اعضا  و توجه به برگزاری گفتمانهای دینی و پاسخ به سئوالات و شبهات تنظیم واجرایی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال

وزیر آموزش‌وپرورش امروز پس از ماه‌ها غیبت در حیاط دولت به جمع خبرنگاران آمد تا از تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال انتظار از زمان تصویب این سند در هیئت دولت خبر دهد.

رضا مراد صحرایی با تأکید بر اینکه این سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت را نشانه‌گیری کرده تصویب این آیین‌نامه نشان داد که در دولت موضوع مهارت‌آموزی به‌عنوان زیرساخت اصلی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها باید دنبال شود.

وی بابیان اینکه در همین راستا آیین‌نامه تربیت کودکی در دستور کار دولت قرارگرفته اظهار داشت: به‌زودی نیز دو آیین‌نامه دیگر انسداد مبادی بی‌سوادی و توسعه سواد خواندن در کشور و دیگری برنامه ملی اوقات فراغت به دولت خواهد آمد تا به تصویب برسد.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: این آیین‌نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الآن ۳۹ درصد است. ضمن اینکه  ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس این آیین‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد و معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به‌عنوان مشوق در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس کنند و  تأسیس هنرستان‌های  وابسته به دستگاه‌ها و مراکز غیردولتی و تیزهوشان نیز در این آیین‌نامه دیده‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت صمت هم مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است. وزارت تعاون، نفت،  صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، وزارت کشور و ورزش حداقل ۵ هنرستان وابسته مبتنی بر ظرفیت‌های خود برای تقویت مهارت‌آموزی ایجاد کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش همچنین گفت که ۲۰درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد و وزارت آموزش‌وپرورش مکلف شده به دانش آموزان دوره دوم متوسطه غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی دهد.

صحرایی افزود: تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است. اگر هنرستانی قابل‌استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش‌وپرورش امکان تغییر بهره‌برداری از آن‌ها ممکن است.

به گفته صحرایی موضوع تغییر تقویم آموزشی هم در قالب یک طرح در دولت تصویب‌شده و در حال بررسی است اما هنوز قطعی نشده است و مطابق راهکاری از تحول هستند، ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست‌بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش‌وپرورش قرارگرفته و امیدواریم این موضوع به‌زودی به ثمر برسد.

صحرائی با تأکید بر اینکه سند تحول بنیادین اجرایی نخواهد شد مگر با ائتلاف همه دستگاه‌های وابسته به دولت و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: این یک اتفاق مبارک و یک ریل جدید برای تقویت تعلیم و تربیت کشور است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص درباره پرداخت هزینه کلاس‌های فوق‌العاده قبول‌شدگان آزمون آموزش‌وپرورش در سال گذشته هم با تأکید بر اینکه اگر قانونی در مجلس است که گفته این موضوع غیرقانونی است، همان قانون مبنا است، تصریح کرد:  ما چنین قانونی را نداریم که گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است، این مصوبه هیئت‌امنای دانشگاه است و مصوبات هیئت‌امنا در چارچوب ضوابط هیئت امناها لازم‌الاجرا هستند اینکه سال‌های گذشته این هزینه را نمی‌گرفتند به این معنا نیست که امسال که گرفته‌اند غیرقانونی است.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال