Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: طولانی شدن اجرای پروژه های شهرداری ها تحمیل هزینه به شهروندان است. پروژه های شهری باید اولویت اصلی شهرها باشد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سیدمحمدعلی افشانی روز چهارشنبه در مراسم اعطای احکام وزیر کشور درباره انتصاب شهرداران ارومیه، آمل و نیشابور در جمع شهرداران و روسای شوراهای این شهرها و معاونان عمرانی استانداری های مربوطه در وزارت کشور بر تعریف پروژه های شهری براساس نیازهای مردم، اولویت های اداره شهر و درنظر گرفتن منابع مالی در اختیار و پایان آن در مهلت مقرر تاکید کرد و افزود: یکی از شاخص های قضاوت مردم درباره مجموعه حاکمیت یک کشور و دولت ها، عملکرد شهرداری ها است و مردم انتظار دارند شهردار انتخاب شده توسط شورای شهر در حوزه وظایف خود نیازهای آنها را رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات شهرداری شهرهای بزرگ بدهی هایی است که بدون توجه به منابع مالی موجود ایجاد شده،‌ افزود: ضروری است شورا و شهرداری وضعیت بدهی و درآمدهای خود را بطور دقیق مشخص کنند و با توجه به اولویت های شهر و انتظارات مردم، پروژه های شهری را متناسب با درآمد تحقق یافته اولویت بندی، تعریف و بر نحوه هزینه کرد منابع مالی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند تا پروژه ها با مصرف بهینه منابع در مهلت مقرر انجام شود.
افشانی بر رعایت طرح های جامع و تفصیلی به منظور جلوگیری از بروز برخی تخلفات تاکید کرد و ‌گفت: حقوق نسل های آینده شهر را نباید فدای برخی نیازهای امروز کرد. طرح های جامع و تفصیلی باید مبنای عمل شهرداری ها باشد.
افشانی همچنین از شهرداران و روساهای شورا خواست برای اداره برخی امور شهر و اجرای پروژه ها از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده کنند و گفت:‌ فعال شدن بخش خصوصی فقط برج سازی نیست که با زیرپا گذاشتن طرح جامع و تفصیلی، شهرها را نابود کنند.
وی با اشاره به احاطه شهرداران و اعضای شوراها بر قوانین حوزه شهرداری ها گفت: با اتکا به ظرفیت های قانونی نظیر بودجه های سنواتی و قانون برنامه ششم توسعه می توان برای اجرای پروژه های شهری درآمد ایجاد کرد که به دلیل عدم احاطه کافی بر قوانین تاکنون به این بخش کم توجهی شده است.
افشانی همچنین ظرفیت های نهفته در حوزه گردشگری را از عوامل موثر در ایجاد شغل و تولید درآمد برای شهرداری ها برشمرد و گفت: سرمایه گذاری در زمینه توسعه زیرساخت های گردشگری شهری و ایجاد امکانات اقامتی،‌ رفاهی و تفریحی از جمله اقدامات موفق برخی شهرداری ها در خصوص ایجاد منابع درآمدی پایدار بوده است.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور همچنین شوراهای اسلامی شهر و روستا را از مهمترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در حوزه اجتماعی دانست و تصریح کرد: چنانچه شورا و شهرداری بتوانند با عملکرد مناسب خود اعتماد شهروندان را جلب کند، زمینه مشارکت مردمی در برنامه ها و استفاده از منابع مردمی و بخش خصوصی برای اداره شهر و اجرای پروژه های شهری فراهم خواهد شد.
افشانی بر ایجاد امید از سوی شورا و شهرداری با هدف جذب مشارکت های مردمی تاکید کرد و ادامه داد: شوراهای اسلامی شهر و روستا در عمر کم خود عملکرد مثبتی داشته اند، پاسخگویی به رای مردم، تمجید کلامی مردم نیست بلکه ترجیح دادن منافع شهروندان بر منافع فردی و گروهی است.
وی همچنین با اشاره به مشکلات شهرداری ها بدلیل وجود نیروی انسانی مازاد در شهرداری ها، گفت: شهرداران مسوول استخدام نیرو در شهرداری نیستند و باید از بکارگیری نیرو خارج از ضوابط قانونی در شهرداری ها پرهیز شود.
وی افزود: نیروهای غیرمتخصص شهرداری ها که از روی دلسوزی و اغماض استخدام شده اند، جای افراد متخصصی که می توانند پروژه های مفید، درآمدزا و اشتغال زا تعریف و اجرا کنند را گرفته اند.
وی همچنین بر رعایت قانون، رعایت حقوق مردم و تعامل با همه ذینفعان شورا و شهرداری اشاره کرد و گفت: تعامل مستمر روسای شوراها، شهرداران و معاونان عمرانی استانداری ها قطعا زمینه ساز پیشبرد امور در عرصه مدیریت شهری خواهد بود.
گفتنی است در این مراسم محمدحضرت پور شهردار ارومیه، احمد امیرسلیمانی شهردار آمل و علی نجفی شهردار نیشابور؛ احکام وزیر کشور در خصوص انتصاب آنها را از افشانی دریافت کردند.
سیام**9103**
خبرنگار: حمید شهریاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • بارش باران کم سابقه در اهوا/ شهروندان صبور باشند به زودی شهر به حالت عادی باز می‌گردد