Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@23:03:06 GMT

استفاده از تجربیات آلمانی ها در انرژی های نو

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۵۷۲۵

استفاده از تجربیات آلمانی ها در انرژی های نو

پول‌نیوز - رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو گفت:این وزارتخانه براساس برنامه ششم توسعه بنا دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت فعلی نیروگاه های تجدیدپذیر کشور را به ۵ هزار مگاوات برساند.

حمیدرضا تشیعی در نخستین کمیته مشترک ایران و آلمان اظهار داشت: ایران و آلمان از سال ها پیش روابط دو جانبه بسیار خوبی با یکدیگر داشته اند و این امر به نوعی در میزان مبادلات اقتصادی و تجاری کشور خود را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری این کمیته مشترک بین مسولان وزارت انرژی و اقتصاد آلمان با وزارت نیرو می تواند نقش بسیار مهمی در تعمیق این روابط و تبادل تجربات داشته باشد.

وی تصریح کرد: وزارت نیرو همواره در طی این سال ها نگاهی مثبت به توسعه روابط با کشور آلمان داشته و همواره سعی کرده از تجربیات این کشور در زمینه توسعه انرژی بویژه انرژی های نو بهره ببرد. این وزارتخانه براساس برنامه ششم توسعه بنا دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت فعلی نیروگاه های تجدیدپذیر کشور را به ۵ هزار مگاوات برساند و این امر می تواند زمینه خوبی برای تعمیق روابط دو کشور باشد. همچنین در ایران بسته های تشویقی بسیار خوب و نرخ های تضمینی جذابی برای سرمایه گذاران و تولید کنندگان خارجی وجود دارد که براساس قراردادهای موجود تا ۲۰ سال ادامه خواهد داشت.

رییس مرکز توسعه صادرات و پشتیبانی وزارت نیرو خاطر نشان کرد: براساس برآوردهای موجود ایران دلیل تابش نور افتاب در بیشتر ایام سال و وجود بادهای بسیار مناسب در برخی از نقاط کشور از ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه نصب و تولید انرژی های نو در کشور برخوردار است.همچنین ایران از نظر ظرفیت کلی تولید برق از جایگاه بسیار خوبی در جهان و رتبه اول خاورمیانه برخوردار است که این امر می تواند به نوعی بیانگر توانایی و ظرفیت های این صنعت در کشور باشد. امیدوارم این نشست ها تداوم داشته باشد و بتواند زمینه همکاری های بیشتر فیمابین دو کشور در زمینه توسعه انرژی در کشور را فراهم کند.

همچنین در ادامه این نشست ارسلا بُراک، معاون بین الملل وزارت انرژی و اقتصاد آلمان نیز اظهار داشت: روز گذشته نیز صحبت های خوبی با مسئولان وزارت نفت ایران داشتیم و امروز نیز این نشست را با وزارت نیرو داریم، امیدوارم این نشست ها بتواند بستر مناسبی برای توسعه روابط دو کشور در زمینه انرژی فراهم کند.  امروز بحث توسعه انرژی های نو از جایگاه بسیار مهمی در استراتژی توسعه انرژی آلمان برخوردار است و ما در طرح موسوم به «طرح تحول اقتصادی کشور» اهداف بسیار بزرگی برای توسعه این بخش پیش بینی کردیم.  هدف آلمان این است که تا سال ۲۰۵۰ سهم انرژی های نو از تولید برق در کشور را به ۸۰ درصد و سهم مصرف آن را به ۶۰ درصد از کل مصرف برق کشور برساند.

براک تأکید کرد: برنامه ما تأمین انرژی پایدار در کشور آلمان و ایفای نقش جدید در کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه از محل مصرف انرژی در جو است.  به نظر می رسد در ایران نیز برنامه های بسیار خوبی برای توسعه این انرژی ها وجود دارد و ما مفتخریم اعلام کنیم که در این زمینه از تجربیات بسیار خوبی برخورداریم و حاضریم آن را در اختیار شرکت های ایرانی قرار دهیم. ایران در این زمینه از سیاست ها و بسته های بسیار خوبی برخوردار است و این امر می تواند نقش مهمی در جذب سرمایه گذاران خارجی ایفا کند. آلمان از تکنولوژی خوبی در زمینه تولید و انتقال برق نیز برخوردار است که می تواند آن ها را در اختیار شرکای ایرانی قرار دهد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد