Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار البرز گفت: مبارزه جدی با قاچاق کالا و آگاهی بخشی جامعه برای فرهنگسازی استفاده از تولید داخل از ضروریات است.

به گزارش ایلنا، محمدعلی نجفی امروز ضمن افتتاح نمایشگاه جانبی همایش ملی "پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور" که در موسسه نهال و بذر کرج برگزار شده با اشاره به اهتمام دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: یکی از کارهای خوب دانشگاه علوم پزشکی، شناسایی محصولات دارویی و بهداشتی تولید داخلی برای معرفی به عموم مردم جامعه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم مبارزه جدی با قاچاق کالا و آگاهی‌بخشی جامعه برای فرهنگسازی استفاده از تولید داخل افزود: اگر مردم شناخت کافی نسبت به محصولات داخلی داشته باشند برای خرید کالای قاچاق رغبتی نخواهند داشت.

تولیدکنندکان کیفیت را بالا ببرند

استاندار البرز با بیان اینکه مردم دنبال خرید کالای ارزان هستند و کالاهای قاچاق نیز بعضا ارزان قیمت عرضه می‌شوند، افزود: ارزانی کالاها نباید مردم را به سمت خرید کالاهای خارجی قاچاق سوق دهد.

وی تصریح کرد: تولیدکنندگان ما هم باید کالاهای تولیدی خود را با کیفیت بیشتری تولید کرده و به بهترین نحو ممکن معرفی کنند.

نجفی با بیان اینکه البرز پتانسیل خوبی در تولید دارو دارد و از سویی بالاترین آمار مصرف مواد آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه هم از آن کشور است،گفت: بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی مصرفی از مبادی قاچاق وارد کشور می شود که باید راهکارهای عدم ورود آن را پیش بینی کرد.

استاندار البرز تاکید کرد: رسانه ها  با انعکاس واقعیت ها فضا را باز کنند تا جامعه از شرایط واقعی آگاه شوند و بدانند مصرف کالاهای قاچاق گاهی سلامتی شان را هم در معرض خطر قرا می دهد.

وی با بیان اینکه صدا و سیما و رسانه ها رسالت خطیری در آگاهی بخشی به مردم جامعه دارند، افزود: طبق آمار البرز در تعداد واحدهای تولیدی دارویی و بهداشتی در کشور رتبه دوم را دارد و باید محصولات و تولیدات داخلی آن  شناخته، تبلیغ و به مردم عرضه شود.

 نجفی گفت: بخش عمده ای از کالاهای قاچاق محصولات بی کیفیت و تقلبی است و همه باید کمک کنیم تا فرهنگ مصرف کالاهای داخلی بیشتر شود.

وی افزود: در این زمینه فرمانداری ها و شهرداری ها وظیفه دارند در  جهت آگاهی بخشی جامعه تلاش کنند.

استاندار البرز گفت: البته تبلیغ بخش تولید،فقط بر عهده تولید کننده نیست،بلکه همه برای معرفی تولیدات داخلی باید تلاش کنند.

در این نمایشگاه، تولیدکنندگان استان البرز در زمینه دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی، محصولات بهداشتی و موادغذایی کالاهای خود را معرفی کرده اند. این نمایشگاه از 30 مهر لغایت 5 آبان ماه در موسسه تحقیقاتی نهال و بذر دایر خواهد بود.

 

دولت برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است

استاندار البرز در همایش ملی«پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور» که به میزبانی البرز و با رویکرد حمایت از تولید داخلی در سال "اقتصاد مقاومتی؛ تولید و استغال" در موسسه تحقیقات نهال و بذر برگزار شد، شرکت کرد.

نجفی در جمع فعالان حوزه سلامت گفت: باید پدیده شوم قاچاق کالا و ارز که مستقیم با سلامت انسانها درگیر است، کالبدشکافی شود و همه ما موظف هستیم تا پدیده قاچاق کالا را بدور از مباحث اقتصادی و ملاحظات سیاسی و تبلیغاتی ریشه کن کنیم.

وی تصریح کرد: در سال مزین به «اقتصاد مقاومتی_ تولید و اشتغال»، موظف هستیم در چارچوب وظایف اصلاح قوانین و در حوزه تجارت نسبت به روان سازی تجارت اقدامات جدی انام شود.

نجفی با تاکید بر تقویت بخش تولید و کیفیت بخشی کالاهای داخلی گفت: با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان باید چرخه مبارزه با قاچاق کالا را تکمیل کنیم.

 

رسانه ها مضرات مصرف کالای قاچاق را اطلاع رسانی کنند

استاندار البرز با تاکید بر نقش صدا و سیما و رسانه ها نسبت به آگاه سازی جامعه ادامه داد: امروز ایران در مصرف مواد آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه رتبه دوم را دارد اما در تولید نوپا هستیم.

وی ادامه داد: امروز شاهد عدم شناخت مردم برای استفاده از کالاهای نامرغوب و کشنده هستیم و نیاز است اقدامات جدی در این زمینه صورت گیرد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه همه رسانه ها باید در این زمینه کمک کنند، گفت: اگر تا دیروز فکر می کردیم برخی از حقایق نباید بیان شود امروز باید واقعیت ها را بازگو کنیم.

نجفی تصریح کرد: امروز شاهد حجم کالای وارداتی هستیم، کالاهایی که وارد می شود قاچاق و تقلبی است و این را مصرف کننده نمی داند. شناخت بیشتر نسبت به تولید داخلی و ارتقا توان داخلی در این زمینه خود مبارزه با ورود کالاهای قاچاق خواهد بود.

 

تولیدکننده ویترین فروش تولیدات را هم ایجاد کند

نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر توجه به تبلیغات در فروش کالاهای داخلی افزود: خود تولید کنندگان هم باید کمک کنند، امروز شرکت های موفق و پر آوازه بخش عمده تلاش خود را در بحث تبلیغات صرف می کنند.

وی بیان کرد: تولیدکننده باید خود زمینه ساز معرفی محصولات تولیدی باشد و در کنار آن توان برابری و رقابت با شرکت های بزرگ را نیز داشته باشد.

نجفی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مبارزه با قاچاق و اهتمام دولت در این زمینه تصریح کرد: قاچاق از 25 میلیارد دلار به 10 میلیارد دلار کاهش یافته است که بخش عمده ای در بخش دارو بوده است.

وی تاکید کرد: با تقویت نظارت ها باید از ایجاد رقبا برای تولیدکنندگان داخلی که خود برند ملی و بین المللی هستند جلوگیری کرد.

در پایان این همایش از تولیدکنندگان سلامت محور در استان تجلیل شد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است

اصغر جهانگیر گفت: یکی از روش‌های نوین در پیشگیری از وقوع جرم، بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است که تلاش‌ها در این زمینه را مثمرثمر می‌کند.

به گزارش ایسنا، جلسه هم اندیشی سخنگویان ادوار دستگاه قضا عصر امروز (۱۰ اردیبهشت) در دفتر سخنگوی جدید قوه قضاییه برگزار شد.

این نشست صمیمانه با حضور اصغر جهانگیر، سخنگوی جدید قوه قضاییه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ذبیح‌الله خداییان، مسعود ستایشی، غلامحسین اسماعیلی، غلامحسین الهام و علیرضا جمشیدی در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد.

اصغر جهانگیر سخنگوی جدید دستگاه قضا در این نشست گفت: از حسن اعتماد رئیس قوه قضاییه بابت مسئولیت جدیدی که به بنده سپرده شد تشکر می‌کنم. شاید یکی از دلایلی که باعث شد این مسئولیت را قبول کنم این بود که در معاونتی که مسئولیت آن را برعهده دارم، جنس کار اجتماعی است و یکی از روش‌های نوین در پیشگیری از وقوع جرم، بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است که تلاش‌ها در این زمینه را مثمرثمر می‌کند.

وی افزود: حوزه‌های پیشگیری، اطلاع‌رسانی و سخنگویی به هم نزدیک هستند که می‌تواند به ماموریت‌هایی که در معاونت اجتماعی به ما سپرده شده کمک کند؛ بنابراین پذیرفتم در این قسمت نیز در خدمت مردم و قوه قضاییه باشم.

خداییان: سخنگویی کاری سخت در قوه قضاییه است

ذبیح الله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و یکی از سخنگویان سابق دستگاه قضا در این نشست با بیان اینکه هرچند بنده مدت زمان کوتاهی در جایگاه سخنگویی قوه قضاییه خدمت کردم گفت:  این جایگاه مشکلات خاص خود را دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شاید یکی از نکات مهمی که درباره اکثر سخنگویان قوه قضاییه باید در نظر گرفت این است که اکثر آن‌ها قاضی هستند. ما عادت کردیم اگر بخواهیم نکته‌ای را مطرح کنیم نخست توجه می‌کنیم قانون درباره آن موضوع چه حکمی دارد.

خداییان به برخی از دشورای‌های سخنگویی قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: اغلب سوالاتی که از سخنگویان قوه قضاییه پرسیده می‌شود مربوط به پرونده‌ها، جرایم و مفاسد است. زمانی که سوال درباره این پرونده‌ها مطرح می‌شود ما با چند مشکل مواجه هستیم. در برخی از پرونده‌ها اگر زوایای مختلفشان را مطرح کنیم ممکن است ادامه رسیدگی آن‌ها دچار مشکل شود. ممکن است افرادی باشند که دستگیر نشده باشند و یا مسائلی در پرونده باشد که در مرحله تحقیقات مقدماتی بوده و طبق قانون محرمانه است و نباید مطرح شوند؛ بنابراین ارائه مطالب و پاسخگویی به سوالات به توجه ویژه‌ای نیاز دارد.

ستایشی: خاطرات خوشی از دوران سخنگویی در ذهن دارم

مسعود ستایشی، سخنگوی پیشین قوه قضاییه نیز در این نشست بیان کرد: از ۲۱ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ تا فروردین ۱۴۰۳ در جایگاه سخنگویی دستگاه قضا مشغول به فعالیت بودم.

وی با بیان اینکه خاطرات خوبی از دوران سخنگویی در ذهن دارم، افزود: یکی از این خاطرات خوب که برگ زرینی در تاریخ خدمات ارزشمند قوه قضاییه نیز محسوب می‌شود، عفو گسترده‌ای بود که به افرادی که در مقطعی کام مردم را تلخ کردند، تعلق گرفت. این عفوها با نظر رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد و مردم طعم شیرین آن را احساس کردند.

اسماعیلی: تلاش کردم در جایگاه سخنگویی ضابطه‌مند عمل کنم

غلامحسین اسماعیلی نیز در این نشست گفت: در دوران سخنگویی ارتباط خوبی با اصحاب رسانه داشتم.

وی با بیان اینکه حوزه سخنگویی چارچوب و ضوابطی دارد، افزود:  سعی کردم در این جایگاه ضابطه‌مند عمل کرده و ضابطه را بر سلیقه ترجیح دهم.

الهام: سخنگویی قوه قضاییه جایگاهی پیچیده، دشوار و حساس است

غلامحسین الهام از سخنگویان سابق حاضر در این نشست بود که در سخنانی کوتاه بیان کرد: تجربه سخنگویی در بخش‌های دیگر را هم داشته‌ام، اما حساس‌ترین، پیچیده‌ترین و دشوارترین حوزه سخنگویی، حوزه سخنگویی قوه قضاییه است.

جمشیدی: جایگاه سخنگویی قوه قضاییه سختی‌های خاص خود را دارد

علیرضا جمشیدی نیز در این نشست حضور داشت و در سخنانی عنوان کرد: جایگاه سخنگویی قوه قضاییه سختی‌های خاص خود را دارد چراکه سخنگویان در این جایگاه از پرونده‌هایی صحبت می‌کنند که هم باید در طرح مطالب دقت ویژه‌ای کنند و هم مردم منتظر پاسخگویی جامع و کامل هستند.

در ادامه  این نشست صمیمانه، سخنگوهای ادوار دستگاه قضا نکاتی را در رابطه با اهمیت این جایگاه مطرح کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)