Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل تدوین لوایح و مقررات قوه قضائیه از بررسی "لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" طی جلسات مستمر و تخصصی در دستگاه قضایی خبر داد.

سید جعفر کاظم پور مدیر کل تدوین لوایح و مقررات قوه قضائیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از بررسی " لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" طی جلسات مستمر و تخصصی در دستگاه قضایی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: به رغم دقت اعمال شده در تنظیم کلیات این لایحه، برخی مواد آن بدون توجه به ساختار و فرهنگ جامعه تدوین یافته که این امر اجرای این مواد را ممکن است با دشواری‌هایی مواجه سازد.

مدیر کل تدوین لوایح و مقررات قوه قضائیه با بیان پیشینه‌ این لایحه افزود: هر چند در سال‌های گذشته، قوه قضائیه در تهیه این لایحه همکاری‌هایی داشته؛ اما در نهایت لایحه نهایی توسط دولت تهیه و تدوین شده است؛ در این میان با توجه به ماهیت قضایی لایحه و تصریح قانون اساسی مبنی بر الزام تهیه لوایح قضایی توسط قوه قضائیه، بررسی این لایحه از طریق وزارت دادگستری به دستگاه قضایی ارجاع شده است.

کاظم پور با اشاره به اینکه با دستور معاون حقوقی بررسی تخصصی " لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" به اداره کل تدوین لوایح و مقررات محول شده است، تصریح کرد: متن پایه و اصلی لایحه‌ تهیه شده توسط دولت است و مواد آن را مورد بررسی‌های تخصصی و کارشناسانه قرار می‌دهیم.

این حقوقدان ضمن اشاره به روند قانونگذاری اظهار داشت: پس از پایان بررسی لایحه و نهایی شدن آن، متن لایحه جهت تأییدیه به حضور ریاست قوه قضائیه ارسال خواهد شد و پس از تأیید ایشان به دولت و سپس برای بررسی قضایی در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.

کاظم پور در ادامه با اشاره به ماهیت و چرایی تنظیم " لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" تصریح کرد: هر چند این لایحه با هدف حمایت از زنان و صیانت از حقوق این طیف از جامعه تهیه شده؛ اما در برخی موارد این لایحه به فضای درونی خانواده نگرشی و رویکردی جرم انگارانه دارد، بنا به همین موضوع اگر چه با هدف حمایت از نهاد خانواده تدوین شده است؛ اما این جرم انگاری ممکن است در مبانی خانواده ایجاد اختلال کند.

مدیر کل تدوین لوایح و مقررات قوه قضائیه تأکید کرد: تلاش دستگاه قضایی مبتنی بر حفظ ساختار اصلی لایحه در کنار رفع نواقص و معایب آن با هدف صیانت حداکثری از نهاد خانواده است.

کاظم پور در پایان با اعلام اینکه هفته آینده طی سه روز جلسات متوالی برای ادامه بررسی " لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" برگزار خواهد شد، یادآور شد: اهتمام ما بر این است تا بتوانیم طی یک پروسه‌ یک ماهه لایحه را نهایی کرده و پس از تأیید توسط معاون حقوقی دستگاه قضا به استحضار ریاست قوه قضائیه برسانیم؛ اما در هر صورت پیش بینی دقیقی برای زمان اجرای آن امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری میزان، در بررسی " لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" کارشناسانی از نهاد‌ها و مراجع مختلف نظیر قضات و مستشاران معاونت حقوقی، دیوان عالی کشور، دادگستری و دادستانی تهران، معاونت امور زنان و خانواده و معاونت حقوقی ریاست جمهوری، وزارت دادگستری، اداره امور بین الملل قوه قضائیه وزارت امورخارجه، ستاد حقوق بشر و برخی از اساتید دانشگاه شرکت دارند.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۸۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، حسین مجیدی با اعلام این خبر، گفت: در پی وقوع نزاع و درگیری افرادی در خیابان منتهی به پل قویون ارومیه که موجب ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان شده بودند، موضوع به طور ویژه در دستور کار دادستانی مرکز استان آذربایجان غربی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با اشراف اطلاعاتی، بررسی های همه جانبه و تحقیقات همه دستگاه های امنیتی، این افراد را که با یکدیگر درگیر شده بودند، شناسایی و مشخص شد که از اراذل و اوباش سطح دار می باشند.

حسین مجیدی افزود : پس از بررسی و پیگیری های مجدانه انتظامی و قضایی و تلاش های پلیس امنیت و همراهی دستگاه قضایی عوامل شرارت که ٧ نفر بودند ۴ نفر از آنها در شهرستان‌ های همجوار دستگیر و ٣ نفر دیگر نیز شناسایی و در کوتاه ترین زمان ممکن دستگیر و با آنها برخورد خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه ضمن تقدیر از زحمات مجموعه های قضایی و عوامل امنیتی و انتظامی تاکید کرد : دستگاه های قضایی، انتظامی و امنیتی با تمام قدرت اجازه نخواهند داد هیچ کسی و به هر عللی جامعه را بسوی ناامنی روانی و ناهنجاری بکشانند و ضمن هشدار به مخلان نظم و امنیت اجتماعی بشدت با افراد خاطی برخورد خواهیم کرد.

شب گذشته (ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) در پل قویون ارومیه تعدادی با قمه به نزاع دسته جمعی پرداخته و برای دقایقی موجب ایجاد رعب وحشت برای مردم شدند. / اینجا /

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899734

دیگر خبرها

  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • شهید مطهری روشن‌فکر، زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود/ در برابر مخالفین با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه