Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارفوتبال و فوتسال گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان امیر واعظ آشتیانی کارشناس حوزه اقتصاد ورزش و مدیر عامل سابق باشگاه استقلال در   گفت و گو با رادیوگفت و گو درباره شرایط واگذاری ورزش به بخش خصوصی اظهار کرد: دولت باید بستر ساز ورزش در کشور و فراهم کننده مقدمات آن باشد. خصوصی سازی ورزش در ایران معنایی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا می خواهید استادیوم ها را به مردم واگذار کنید؟ باید بدانیم چه چیزی را در ورزش می خواهیم خصوصی سازی کنیم. به جای خصوصی سازی باید بستری آماده کرد تا علاقمندان در این عرصه سرمایه گذاری کنند. مجموعه ورزش  پتانسیل خصوصی شدن را ندارد. شرایط برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس فراهم نیست چرا که ما اقتصاد ورزش و درآمدی نداریم ضمن این که فروش این دو باشگاه توجیه اقتصادی ندارد.

اوتصریح کرد: مشکلات پیش آمده بر سر راه  خصوصی سرخابی های پایتخت ارتباطی به سازمان خصوصی سازی ندارد. اگر کوتاهی در این مورد صورت گرفته است، هیئت وزیران باید پاسخگو باشد.

واعظ آشتیانی گفت: دو سال پیش که  سازمان خصوصی سازی قصد داشت استقلال و پرسپولیس را واگذار کند در واقع به دنبال فروش برند این دو باشگاه  بود. در حال حاضر مشاهده می کنیم در تمام کشور با نام این دو باشگاه انواع رستوران، هتل و اماکن تفریحی وجود دارد، پس چگونه می توان گفت این دو باشگاه برند هستند.

کارشناس حوزه اقتصاد ورزش اضافه کرد: گفته می شود استقلال و پرسپولیس شرکت هستند. آیا بر اساس قوانین شرکت ها در سال های گذشته این دو باشگاه حسابرسی مالی انجام داده اند؟ آیا مجمع های عمومی در این دو باشگاه برگزار شده است؟ آیا میزان ضرر و زیان باشگاه ها و موفقیت مدیران ارزیابی شده است؟ با این وضعیت نمی توان سرخابی ها را واگذار کرد زیرا میزان طلب و بدهی های آن ها مشخص نیست. ضمن این که در دنیا هیچ گاه باشگاه های زیان ده به مردم واگذار نمی شود.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: دو باشگاه از ضعف مدیریت رنج  می برند. اهالی ورزش این ناتوانی ها را پررنگ نشان داده اند و راه حل آن را خصوصی سازی معرفی می کنند در صورتی که این گونه نیست. اگر این باشگاه ها مدیریتی توانمند داشتند و براساس قانون حرکت می کردند حتی اگر دچار زیان می شدند برای مردم و دولت قابل توجیه بود.

او بیان کرد: باید اقتصاد ورزش به ورزش حرفه ای اولویت داده شود. در تمام دنیا مشهورترین برندها حامیان مالی باشگاه های معروف هستند. اگر اقتصاد یک کشور حتی در سطح متوسطی باشد، اقتصاد ورزش رونق می یابد. باید یاد بگیریم چگونه با وجود این همه کارخانه به اقتصاد ورزش کمک کنیم. اقتصاد ورزش به اقتصاد کلان یک کشور گره خورده است.

 

انتهای پیام/ 

 

 

اظهارات واعظ آشتیانی درباره خصوصی سازی سرخابی ها

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۹۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی از آزادسازی وثیقه و به نام شدن بیش از ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر از کارگران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!