Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شست‌وشوی دام کنار منابع آب شرب تهران گفت: در کنار سدهایی که آب شرب تهران را تامین می‌کنند، دام شستشو می‌شده و همه می‌دانیم که چه بیماری‌هایی از این طریق منتقل می‌شود و این شامل سد لار و سد جارجرود نیز می‌شود.عیسی کلانتری؛ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در هفدهمین جلسه شورای شهر تهران حاضر شد و از مشکلات زیست محیطی استان تهران و زمینه‌های همکاری میان سازمان محیط زیست و مدیریت شهری صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ابتدای اظهاراتش با اشاره به معضل آلودگی هوا و نقش عمده ماشین‌های سنگین در آلودگی هوای تهران گفت: سال 69 قانونی برای حمایت از صنعت خودرو به تصویب رسید که بر اساس این قانون خودروها پنج سال فرصت دارند استانداردهای خود را به حد جهانی برسانند اما از این قانون 30 سال گذشته است و هنوز صنعت خودروسازی به این مهم نرسیده است.

کلانتری با تاکید بر اینکه سازمان محیط زیست و مدیریت شهری به تنهایی نمی‌تواند از پس مشکلات زیست محیطی تهران برآید، ادامه داد: صنعت خودروسازی باید بگوید در طول این چند سال چه کار کرده است؟ صنعت لاستیک‌سازی ما نیز در همین وضعیت قرار دارد.

رئیس سازمان محیط زیست در ادامه به تعامل میان شهرداری، شورای شهر و سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد و ادامه داد: ما در خدمت شما هستیم و وظایف قانونی خود را دنبال خواهیم کرد. مقام معظم رهبری نیز حامی هوای پاک هستند، در نتیجه باید وارد عمل شویم و از حرف بگذریم.

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه میان این سازمان با شهرداری تهران گفت: پارک پردیسان حالتی بیمارگونه داشت و در حال از بین رفتن بود از همین رو مقرر شد برای رفع مشکلات تفاهم نامه ای با شهرداری منعقد شد. این پارک عمومی است و درهای آن به روی مردم باز است.

او در ادامه به بحث آلودگی منابع آب تهران اشاره کرد و افزود: سدهایی که آب شرب تهران را تامین می‌کنند محل شستشوی دام بوده‌اند و همه می‌دانیم که چه بیماری‌هایی از این طریق منتقل می‌شود و این شامل سد لار و سد جارجرود نیز می‌شود.در هرحال ما برای حفاظت از منابع آب نیازمند کمک شهرداری و شورای شهر هستیم.

وی افزود: در همین راستا منطقه حفاظت شده در اطراف سدها را تشدید کرده‌ایم. هرچند محیط‌بانان ما به شدت مظلوم هستند و برای کشته شدن ساخته شده‌اند. وقتی هم که از خود دفاع می‌کنند به قصاص محکوم می‌شوند البته در این زمینه قانونی در مجلس در حال تصویب است تا با آنها هم همچون نیروهای نیروی انتظامی برخورد شود.

او ادامه داد: دربحث پسماندها نیز دیروز با آقای روحانی جلسه‌ای داشتم و به من دستور دادند تا با آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه حرف بزنم تا دو میلیارد ریال از صندوق ذخیره ارزی برای حل مشکل پسماندها از بودجه سال آینده تخصیص داده شود و امیدوار هستیم تا پایان سال آینده مشکل پسماند کشور حل شود.

رئیس سازمان محیط زیست با تاکید بر اینکه 30 درصد آلودگی تهران مربوط به کامیون‌هایی است که بالای 10 سال عمر دارند و شب‌ها در تهران تردد می‌کنند، افزود: هیچ کس آنها را نمی‌بیند چون خواب هستیم دیگر شعار بس است و زمان عمل رسیده است. در جنوب تهران 60 منطقه وجود دارد که زباله‌ها و لاستیک‌ها را  آ‌تش می‌زنند و بعد از آ‌تش زدن آنها فلزات را می‌فروشند. یکی از قوی‌ترین مدیرکل‌ها را برای تهران انتخاب کردیم تا ظرف سه ماه آینده مشکل زباله‌سوزی در جنوب تهران حل شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تاکید بر آگاهی‌بخشی و فرهنگسازی موضوع محیط زیست در جامعه گفت: مردم باید از جنبه‌های شرعی به موضوع محیط زیست به ویژه حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: محیط زیست به عنوان یک مسأله جهانی باید مورد توجه جدی مسئولان کشورمان قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه همه انسانها برای حفظ امنیت و سلامت خودشان باید مسائل زیست محیطی را رعایت کنند، افزود: آگاهی بخشی و فرهنگسازی در این رابطه باید در اولویت برنامه‌ها قرار داشته باشد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به اهمیت و جایگاه محیط زیست در آموزه‌های دینی و قانون اساسی، گفت: تاکنون آنگونه که باید و شاید نسبت به مسأله محیط زیست فرهنگسازی نشده است.

وی بر ضرورت آشنا کردن کودکان با مسأله محیط زیست تأکید کرد و افزود: بر اساس عقل و شرع، حفظ و تقویت منابع ملی و سرمایه‌های خدادادی برای نسل‌های آینده ضرورت دارد. 

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه مسأله محیط زیست باید هرچه بیشتر از نظر فقهی مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: قطعا مردم باید از جنبه‌های شرعی این موضوع به ویژه مسأله حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد