Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران > قوای سه‌گانه - همشهری آنلاین:
عضو ناظر در شورای نظارت بر عملکرد صدا و سیما در قوه مقننه گفت: درباره ورود صدا و سیما به موضوع لغو عضویت سپنتا نیکنام از شورای شهر یزد از سازمان صدا و سیما گزارش خواستیم و هم اکنون نیز منتظر هستیم که سازمان صدا و سیما در این رابطه توضیح دهد.

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو با ایلنا، در واکنش به انتقاد افکار عمومی نسبت به ورود یک طرفه و جانب‌دارانه صدا و سیما در مورد موضوع لغو عضویت سپنتا نیکنام از شورای شهر یزد اعلام کرد: در این رابطه از سازمان صدا و سیما گزارش خواستیم و هم اکنون نیز منتظر هستیم که سازمان صدا و سیما در این رابطه توضیح دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در شورای نظارت بر عملکرد سازمان صدا و سیما مسائل را مدنظر قرار داده و در ادامه گزارشی که از سوی سازمان صدا و سیما در این رابطه به شورای نظارت ارائه خواهد شد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

نماینده ناظر در شورای نظارت بر عملکرد سازمان صدا و سیما درباره محتوای گزارشی که از این سازمان درخواست شده گفت: ما از صدا و سیما خواستیم که توضیح دهند فرآیند تهیه و پخش این برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با موضوع عضو زرتشتی شورای شهر یزد چه بوده است؛ چراکه گاهی در برنامه‌های زنده اتفاقاتی رخ می‌دهد که مدیریت پس از آن حائز اهمیت است.

نماینده اصولگرای فریمان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا علت عدم دعوت از دو طرف بحث به عنوان موافقان و مخالفان ابلاغیه شورای نگهبان مورد پرسش قرار گرفته است، گفت: به هر حال این موضوع هم مطرح شده اما علاوه بر آن برخی موضوعات دیگر نیز ذکر شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید هر موضوع را در سطح خود ببینیم خاطرنشان کرد: نباید با بزرگنمایی مسائل به بررسی و تبیین امور بپردازیم، بلکه باید هر بحث را در جایگاه خود ارزیابی کنیم. به نظر می‌رسد این مساله آنچنان که باید در مجلس مدیریت نشد و شاید اگر مدیریت بهتری در سطح مجلس انجام می‌شد کار به اینجا نمی‌رسید.

عضو ناظر در شورای نظارت بر عملکرد صدا و سیما در قوه مقننه در پاسخ به این سوال که روند طرح سوال و ارائه گزارش از سوی صدا و سیما چگونه خواهد بود، گفت: غالبا گزارش‌گیری‌های ما به این صورت است که سازمان ظرف یک ماه باید به سوالات مطرح شده پاسخ دهد و با توجه به اینکه درخواست در یکی دو روز اخیر انجام شده قاعدتا ظرف یک ماه آینده پاسخ صدا و سیما را دریافت می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان با بیان اینکه ادامه پخش چنین برنامه‌هایی متوقف شده، تاکید کرد: صدا و سیما پس از آنکه از آنها گزارش خواستیم روند ورود به این مساله را متوقف کرد.

در همین زمینه: مخاطب تلویزیون نگاه‌ تجویزی را قبول ندارد میرلوحی: رویکرد صداوسیما در قبال شورای شهر و شهرداری باید روشن شود انتقاد از سکوت صدا و سیما در مقابل اقدامات نجفی و مدیریت شهری رحیمی: صداوسیما ضابطه ممنوع‌التصویری را مشخص کند هدف: پرکردن آنتن

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل