Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@21:39:04 GMT

آمریکا جهان را بحران زده کرده است

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۷۵۴۹

آمریکا جهان را بحران زده کرده است

ایالات متحده در تجارت اسلحه و قتل ها تا جریان وال استریت و ایجاد رعب و وحشت غیرقابل انکار از جمله جنگ علیه خود دموکراسی و ...جهان را بحران زده کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سپاس، پروفسورچارلز دربر، استاد جامعه شناسی در کالج بوستون، نویسنده بیست کتاب جامعه شناسی سیاسی که جزو  پرفروشترینها کتاب ها در چند سال اخیر محسوب می شوند معروف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین مقالاتی را برای نیویورک تایمز، بوستون گلوب مانیتور علمی، روزنامه و دیگر مجلات در این خصوص و مسائل مرتیط با آن نوشته است. آخرین کتاب او سرمایه داری و دعوت به اقتصاد سیاسی است.

چارلز دربر، ایده های خود را در کیفیت یک جامعه اجتماعی را توضیح می دهد او برای فهماندن و شناساندن روابط حاکم برجهان امروز به مخاطبین از این روش استفاده کرده است.

او در کتاب جدیدش می نویسد: قلدرمابی در دولت ها و اقتصادها، مبنای جامعه شناسی جدیدی است که نشان می دهد بسیاری از روابط جوامع برپایه ضد ارزش های اجتماعی استوار است که این رویه در نهایت منجر به نابودی جامعه و سیاره زمین می شود او در نوشتجاتش به بررسی بسیاری از رفتارهای جامعه شناختی امروز پرداخته و ما را به مطالعه بیشتر پیرامون آن دعوت می کند و به دولت آمریکا می پردازد که در قالبی قانونی توسط نهادهای دولتی ودول همراه، موسسات مالی و سرمایه داری اهداف خود را به مردم جهان تحمیل می کنند.

برای نمونه با در نظر گرفتن ایالات متحده، در نقاط ضعف متعدد جامعه شناسی در تجارت اسلحه و قتل  ها تا جریان وال استریت در ایجاد رعب و وحشت غیرقابل انکار در قبال جنبش 1درصد و 99 درصد بحران جدیدی از مردم  بیکار، طوفان شن وگرد و خاک و گرمایش جهانی، رسوایی تقلب و ... از جمله جنگ علیه خود دموکراسی سرکرده این جریان زشت و قبیح علیه بشریت است. با وجود این گزارشهای مستند این کتاب مجموعه ای از ماجراهای های خبری وحشت بار را به ارمغان می آورد او امیدوار است که تلاش های او  مسیر درست را نشان دهد.

  انجمن حیله گری آمریکا ایجاد کننده قلدر مابی در سطح آموزش ملی است. این کتاب در همین موضوع به چگونگی اقدام یک تشکیلات آمریکایی در ایجاد یک انجمن حیله گری تهیه شده  است زیرا این انجمن مورد نظر است که  این قلدرمابی را در سطح گفتمان ملی حاکم می کند این کتاب به موقع نشان می دهد که این جریان در واقع بخشی از یک مسئله بزرگتر است خروج طبیعی بسوی قلدری از سوی نهادهای ملی آمریکا و تا اینکه ایالات متحده از نظامی گری و سرمایه داری تهاجمی برخوردار باشد قلدری سازمان یافته باعث شده تا تمامی تاثیرات آن در داخل و خارج از کشور همچنان به ایجاد یک بحران بزرگ منجر می شود.


قلدرمابی اکنون همان رفتارهای آمریکایی در سطوح شخصی و سازمانی قابل مشاهده است شامل عدم تعادل قدرت و رفتار بوده که همواره بدنبال قربانی کردن ضعیف تراست و همچنین تضعیف کننده تامین امنیت و انطباق قانون است  که در این راستا تقویت حس قلدری از برتری های متنوع در ابعاد مختلف بخود مشروعیت می بخشد و تصادفی نیست که با استفاده از مفهوم "تخیل جامعه شناختی"در پیوند با مشکلات خصوصی و مسائل عمومی اهداف آن را محقق کند.

 نویسندگان این کتاب استدلال می کنند: قلدری رفتار فردی است که یک نتیجه و تابع لازم از یک پدیده اجتماعی بزرگتر را جستجو کرده و خود را نشان داده است. اکنون قلدری به عنوان یک مشکل ساختاری ناشی از سیستم های اطراف قدرت و توزیع آن در سلسله مراتب از سالن های پنتاگون، کنگره تا دفاتر شرکت های بزرگ بصورت گسترش از سطحی شیب دار به کلاس ها و زمین بازی تا محیط زیست بصورتی سازمان یافته ترویج یافته است بنحوی که حتی مردم و نهادهای غالب نیاز به ایجاد یک فرهنگ خشونت طلبی و پرخاشگری به عنوان بازه  طبیعی در این مرحله ی زمانی آن را می پسندند  اینکه در آن پروژه به چه افرادی ظلم می شود و یا قربانی خواهد بود در این  عرصه رقابت توسعه یافته است و هر کدام به عنوان" استحقاق سرنوشتی" خود را در درون این سلسله مراتب سازماندهی کرده اند. که به نابرابری قدرت در جامعه ی بزرگتر و یا در میان ملت و یا حتی در سراسر جهان می انجامد و بیشتر احتمال آن می رود که هر دو نوع قلدری نهادی و شخصی به امری عادی تبدیل شود.

 اکنون ناچاراً برای کاهش چنین قلدرگری برای اولین بار باید با به چالش کشیدن نهادهای که پرورش دهند و تشویق کننده آن است بپردازیم آشکار است که در ایالات متحده یک سیستم بعنوان مشارکت متقابل میان شرکت و دولت و نهادهای امنیتی و نظامی بعنوان"تهدید سیستماتیک" برای ایجاد سود و حفظ قدرت خود در نظر  گرفته شده است.

نویسندگان کتاب متعقدند که آمریکا به عنوان قدرتمندترین کشور در جهان که به شدت نظام خود را به عنوان یک مدل معرفی می کند تنها با شناختن قلدری که در این مدل ساخته شده مورد چندش دنیای امروز قرار گرفته است. که این روند می تواند ما را با مشکل واقعی روبرو کند. 

لذا در این راستا لازم است که مهم توسط نیروهای دانشگاهی و مخاطبان عمومی به طور یکسان مورد لحاظ قرار گیرد. زیرا در آن کارهای قابل توجهی را برای رفع مشکلات اجتماعی ناشی از قلدرمابی آمریکا انجام داده اند طی دهه ی گذشته توجه زیادی را در دنیا به سوی خود جلب کرده بشکلی که افکار عمومی آن را زیر ساخت و محرک طرح های اقتصادی، سیاسی، شرکتی و نظامی آمریکا می شناسند.

در این برهه تجزیه و تحلیل دقیق آن رویکرد نشانگر این است شرکت ها و دولت های آمریکا نه تنها شهروندان خود را هدف قرار می دهند 99 درصد بلکه سیاره زمین را با رها بی پروا مورد اعمال قلدرمابی خود قرار داده اند. عواقب ناشی از این فرهنگ ما طبقه متوسط فقرا و کشور های جهان را در راه بقای خود بطور بالقوه ی مورد تهدید قرار داده است. بدون شک این پدیده به تجدید نظر گسترده و هیجان انگیز به مطالعه ی جدی و راه های جلوگیری از انتشار آن بوسیله ی جامعه شناسان عملگرا جامعه شناسی نظری، تغییر اجتماعی و عدالت اجتماعی احتیاج مبرمی پیدا کرده است.
"
در بخشی دیگر از این کتاب آمده است نتایج حاصله ما را مجبور کرده تا به تجدید نظر در مقابل مفهوم قلدری بپردازیم. ترکیب قلدرمابی در اقتصاد، ارتش، سازمان های سیاسی آمریکا در واقع نابرابری های جهانی دامن زده است. و در تجزیه و تحلیل خود از "تهدید ساختاری" ضرورت  توجه به مسیری که راه حل های انسانی و موثر تر پیدا می شود مورد اهتمام قرار گرفته است.

خروج به سوی این عادت زشت و رفتار ناخوشایند به خانواده های جامعه ی خودمان نیز آسیب های فراوانی زده که در توجیه آن به تمایلات ژنتیکی ارجاع داده شده بطوری که ملت پهلوان پنبه بصورت یک نمونه مهم برای مطالعه ی  و چگونگی آن در علوم اجتماعی هوشمند تعریف شده و درگسترش خود به درمان جهانی نیاز پیدا کرده است. زیرا شانه انداختن بالا تاکنون نه در داخل و نه خارج جامعه مان سودی نداشته است. درک قلدری ما بدون درک چگونگی ریشه داشتن آن که در سرمایه داری نظامی باب و جاسازی شده قابل تصور نیست.

قلدری در واقع تکرار سلسله مراتب سرمایه داری است که در آن قلدرمابی به محبوبیت، قدرتمندی، فتح، غلبه و مطیع ساختن دیگران و آمادگی برای کشتن نیازمند است در آمریکا "قلدری ساختاری" توسط نهادهای قدرتمند مانند پنتاگون، بانک های وال استریت، شرکت های سوخت های فسیلی و دیگر شرکت های غول پیکر، دولت، رسانه ها، کلیساها، و احزاب سیاسی بشدت ترویج شده است.

این کتاب نشان می دهد که قلدری در تمام روابط، سازمان ها و جوامع آمریکا بعنوان یک ضرورت مشکل زا مطرح است. در جوامع خاص، به خصوص درایالات متحده، قلدری شیوه زندگی و شخصیت ملی را تعریف می کند. برای موفقیت  از این دلیل استفاده شده است که اگر به قلدری نپردازی اگر این کار را نکنی، آنگاه زنده ماندن برایتان سخت است.

نویسندگان استدلال می کنند که روانپزشکان و مشاوران نیز گفتمان برتر آمریکایی را با درمان قلدر شدن در عنوان یک مشکل روان شناختی تحریف کرده اند. زیرا روشن است که قلدری در ایالات متحده ناشی از یک فرهنگ قلدری ملی ساخته شده در اطراف یک سیستم نابرابری قدرت وسیع است.
سیستم ما سرمایه داری نظامی مستلزم آن است که بزرگترین موسسات ما، رهبران ما و بسیاری از ما به عنوان افراد مورد نیاز برای قلدری و برای ارسال به میدان قلدری برای موفق شدن و فقط زنده ماندن باید آماده باشیم. مسابقه بی رحمانه منافع شخصی چقدر وحشیانه هستند که راه مندرج در انجام کسب و کار با استفاده از قدرت و خشونت و کد نظامی افتخار و پیروزی بشمار آمده است. سرمایه داری و نظامی گرایی مسیر موفقیت را به زور می خواهند بسمت خود بکشاند.

ترجمه: عبدالمجید اورا

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۷۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد

بین الملل تابناک: حسین امیرعبداللهیان روز شنبه در سخنرانی خود در پانزدهمین نشست سران اسلامی تحت عنوان ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت‌وگو برای توسعه پایدار در بانجول پایتخت گامبیا، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک‌های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید کرد.

حسین امیرعبداللهیان گفت: بی‌شک این دوره زمانی نیز با همه مصایب و سختی‌های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت، اما چگونگی و کیفیت نقش‌آفرینی ما دولت‌های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

 متن سخنرانی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی که با عنوان ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار در بانجول، پایتخت کشور  آفریقایی گامبیا برگزارشده به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای رئیس، عالیجنابان، خانم‌ها و آقایان

در ابتدا مراتب خرسندی خود را بابت حضور در این نشست ارزشمند و درکشور زیبای گامبیا ابراز می دارم. از مهمان نوازی گرم دولت و ملت گامبیا تشکر نموده و ریاست این کشور را بر پانزدهمین نشست کنفرانس سران اسلامی تبریک می‌گویم.

در آغاز سخن، ضمن محکومیت شدید تداوم جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم و مظلوم غزه، بر ضرورت تقویت اتحاد و همبستگی بیش از پیش کشورهای اسلامی برای توقف فوری نسل کشی، جنایات جنگی ترکیبی رژیم صهیونیستی و لزوم ارسال فوری، کافی و بدون مانع کمک های بشر دوستانه به سراسر غزه تأکید می کنم. 

بی شک این دوره زمانی نیز با همه مصایب و سختی های آن بر ملت فلسطین خواهد گذشت اما چگونگی و کیفیت نقش آفرینی ما دولت های مسلمان در برخورد با این بحران در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.

بی تردید قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی و تحریم عملی تسلیحاتی و تجاری ابزار مهمی در توقف نسل کشی اسراییل در غزه و جنایاتش در کرانه و قدس شریف می باشد. از دولت ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواهی که در این مسیر اقدام نمودند، صمیمانه قدردانی می کنیم.

تحولات اخیر فلسطین و مقاومت غزه و کرانه بار دیگر ثابت کرد، از بین بردن مقاومت فلسطین و حماس، به عنوان یک حرکت آزادیبخش در مقابل اشغالگر، توهمی بیش نبود، چرا که رژیم اسرائیل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی بخشد.

تحقق صلح و امنیت پایدار و عادلانه در منطقه تنها از طریق پایان اشغال سرزمین‌ فلسطین، سوریه و لبنان، بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود و تضمین تحقق حق تعیین سرنوشت میسر است. 

کارزار جهانی حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی با گذشت هفت ماه از آغاز جنگ همچنان با قدرت ادامه دارد و به دانشگاه های آمریکا، اروپا و سایر کشورهای جهان رسیده است. مدعیان دروغین آزادی بیان در غرب، این صدای اعتراضی وجدان های بیدار بشری را با سرکوب خشونت آمیز پاسخ می دهند و با دیگر رویکرد استانداردهای دوگانه خود را به نمایش می گذارند.

روسای محترم،

افکار عمومی جهان و بویژه جهان اسلام قویاً از ما انتظار دارند تا در نتیجه این اجلاس سران، توصیه و اقدامات مهمی داشته باشیم شامل:
 

۱-  تاکید بر برقراری آتش‌بس فوری، کامل، بی‌قید و شرط و دائم در تمام مناطق غزه از جمله  در رفح و حتی کرانه باختری؛

۲- رفع کامل محاصره انسانی غزه؛

۳- تبادل اسرا؛

۴- موظف ساختن رژیم اسراییل به خروج فوری، کامل و غیرمشروط تمامی نیروهای نظامی و تجهیزات آنها از غزه و تضمین بین المللی بازگشت امن مردم به مناطق و اماکن خود؛

۵- اعمال تحریم فوری تسلیحاتی و تجاری علیه رژیم اسراییل؛

۶- حمایت از قرار موقت الزام آور دیوان بین الملل دادگستری و فراهم ساختن زمینه محاکمه و مجازات تمامی آمران، عاملان جنایات اسرائیل. برای تضمین صلح و امنیت در منطقه و جهان اسلام، باید رژیم سرکش و اشغالگر فلسطین را متوقف، محاکمه و مجازات کرد.

همکاران گرامی،

جهان اسلام اکنون در وضعیت بسیار حساس و پیچیده ای قرار دارد به نحوی که کشورهای اسلامی در تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار با طیفی از چالش‌ها ازجمله بی‌ثباتی اقتصادی، ناآرامی‌های سیاسی، درگیری‌های منطقه‌ای، اشغال خارجی، حضور بیگانگان و مداخله قدرت‌های فرا منطقه‌ای مواجه هستند. این چالش‌ها تاکنون به تشدید فقر، تضعیف انسجام اجتماعی و اختلال در روند تلاش‌های توسعه‌ای منجر شده است. 

با این‌ وجود، این چالش‌ها می توانند موجد فرصت‌هایی قابل‌توجه برای پیشرفت و نوآوری در جهان اسلام و شکوفایی تمدن  اسلامی باشند. میراث فرهنگی غنی، منابع طبیعی متنوع و جمعیت جوان و مستعد کشورهای اسلامی، زمینه‌های مساعدی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه پایدار بر اساس شاخص ها، معیارها ارزش های اسلامی فراهم ساخته است.

در این راستا جهان شاهد است که مردان و زنان جوان با استعداد و تلاشگر ایران در مسیر توسعه علم و فناوری بومی شگفتی های بزرگی آفریده اند. این ظرفیت سرشار در میان همه جوانان کشورهای اسلامی موجود است.

ما بر این باوریم که در راستای تحقق شعار تقویت، اتحاد و همبستگی از طریق توسعه پایدار؛


اول- ملت‌های اسلامی با تمرکز و سرمایه‌گذاری در بخش نیروی انسانی، فناوری و زیرساخت‌ها می‌توانند ظرفیت بزرگ خود را در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار ملل مسلمان بکار گیرند. 

دوم- جهت تعمیق سطح همکاری‌ها و تسرّی توسعه پایدار و همه‌جانبه می بایست شبکه همکاری‌های اقتصادی، فنی، توسعه‌ای، تجاری و مالی- پولی میان کشورهای اسلامی در بستر توافقات و سازوکارهای هدفمند و مشترک، بیش‌ازپیش تقویت شود.

سوم- ایجاد یک پلتفرم اختصاصی در چارچوب سازمان همکاری اسلامی جهت اشتراک‌گذاری دانش، تخصص و منابع مرتبط با توسعه پایدار لازمه تحقق طرح های توسعه ای ملل مسلمان است.

چهارم- ارتقای یکپارچگی اقتصادی و تجاری بین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار، بر مبنای ارزش ها یک ضرورت است.

پنجم- به‌کارگیری ابتکارات و نوآوری‌های فن آورانه و گسترش تحقیقات علمی به منظور پیشبرد دستور کار تحقق اهداف توسعه پایدار در چارچوب سازمان همکاری اسلامی نیازمند طراحی سازوکاری مناسب می باشد.

جناب آقای رئیس،

بی تردید اهداف مهم توسعه پایدار در هر نقطه از جهان بدون تضمین صلح و امنیت پایدار محقق نخواهد شد. همیاری و همکاری کشورها با شعار «امنیت و توسعه پایدار برای همه» ضرورت و فوریت می‌یابد.

آقای رئیس، همکاران گرامی، خواهران و برادران،
درپایان مایلم تاکید کنم ؛ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بار دیگر چهره واقعی رژیم تروریست اسراییل را آشکار ساخت.

جمهوری اسلامی ایران با توسل به قاعده حقوقی دفاع مشروع، و پس از نا امید شدن از نقش بازدارنده شورای امنیت سازمان ملل، روز شنبه ۱۳ آوریل، باسخ نظامی حداقلی و محدودی به اسراییل داد.

البته ما با صدای بلند هشدار دادیم در صورت هر گونه ماجراجویی جدید رژیم اسراییل علیه منافع ایران در داخل و یا خارج، واکنش بعدی ما علیه اسراییل حداکثری، فوری و کاملا پشیمان کننده خواهد بود. این تصمیمی تغییر ناپذیر است.

توسل ایران در اعمال حق دفاع مشروع نشان دهنده رویکرد مسئولانه ما نسبت به صلح و امنیت منطقه و جهان می باشد. ما امنیت جهان اسلام و امنیت منطقه را امنیت ایران می دانیم و دست دوستی خود را با دولت های منطقه و جهان اسلام بگرمی می فشریم. رژیم اشغالگر اسراییل ریشه نا امنی و دشمن مشترک ماست.

بار دیگر، آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری با دولت گامبیا و کلیه دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی جهت ارتقای کارآیی این سازمان در جهان در حال گذار کنونی با هدف تقویت و تضمین منافع مشترک و صیانت از کیان و استقلال سیاسی و اقتصادی کشورهای اسلامی اعلام می‌کنم.

بن‌فرحان: حمله رژیم اسرائیل به سفارت ایران به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست

 امروز دیدارها و رایزنی‌های دیپلماتیک حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در گامبیا در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت این کشور، با دیدار و تبادل نظر با امیر فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی ادامه یافت.

طرفین با تاکید بر این که مناسبات دو کشور در مسیر درستی قرار دارد، همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری را مهم ارزیابی کردند.  

امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم فیمابین تبادل نظر و توافق کردند.

وزیر امور خارجه با تشریح مواضع اصولی ایران در تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی بعد از اقدام تروریستی این رژیم در هدف قرار دادن سفارت ایران در دمشق و پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح ایران علیه پایگاههای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که در حمله موشکی به سفارت ایران در دمشق مورد استفاده قرار گرفت، بر حمایت کشورمان از هرگونه توافقی که ضامن حقوق مردم فلسطین باشد تاکید کرد.

امیرعبداللهیان افزود: ما معتقدیم فلسطینیان خود باید در مورد سرنوشت فلسطین تصمیم بگیرند.

وزیر امور خارجه با اشاره به تحرک اخیر آمریکا در منطقه گفت: سوابق تاریخی و تجربه ما نشانگر تکرار بدعهدی آمریکا است و آنها به هیچ پیمان و وعده ای وفادار نیستند.  

امیرعبداللهیان با اشاره به ضرورت تلاشهای مشترک برای توقف جنگ در غزه در راستای منافع مردم فلسطین و کشورهای منطقه افزود: معتقدیم بازگشت ثبات و امنیت به منطقه و توقف جنگ به نفع همه کشورهای منطقه هست.

امیر فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی نیز با ابراز خرسندی از این دیدار و مشورت و تعامل مستمر بین وزرای خارجه دو کشور در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی خاطر نشان کرد: مهم این است که اراده لازم نزد رهبران دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات  دو کشور وجود دارد.

وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرد:  فعال سازی روابط اقتصادی و فرهنگی و مردمی از جمله مسائل اساسی است که موجب تقویت بیش از پیش روابط در راستای منافع دو کشور می شود. وی ازسرگیری حج عمره و آثار مثبت آن در میان مردم دوکشور را از آن جمله توصیف کرد.

فیصل بن فرحان دیدگاه‌های کشورش را در مورد تحولات منطقه تشریح کرد و بر اهتمام ویژه این کشور به احقاق حقوق مردم فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطین، تاکید کرد.

وزیر خارجه عربستان ابراز امیدواری کرد که توقف جنگ در این مرحله در غزه محقق شود و افزود: توقف جنگ را به نفع مردم فلسطین و  شروع ارسال کمک های انسانی به غزه می دانیم.  

فیصل بن فرحان استمرار تعامل بین دو کشور ایران و عربستان را برای مقابله با طرح‌های جنگ طلبانه نتانیاهو در منطقه ضروری دانست.

وزیر خارجه عربستان همچنین به موضع کشورش در محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق بعنوان مکانی دیپلماتیک اشاره و خاطرنشان کرد: چنین حمله‌ای به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست.

 

دیگر خبرها

  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • چگونه آنفلوآنزای اسپانیایی ۱۹۱۸ جهان را دگرگون کرد
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • سی‌وچهار دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در یک نگاه
  • رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • کتاب عکس «نزدیک تر» حاصل سفر به ۵ قاره جهان است