Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سابق باشگاه استقلال گفت: من بارها اعلام کردم که باشگاه استقلال را به ما بدهند تا امور این باشگاه را از طریق بخش خصوصی پیگیری کنیم اما نمی‌دانم چرا دولت این کار را انجام نمی‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آنا، علی‌فتح الله‌زاده مدیر عامل اسبق استقلال در نمایشگاه مطبوعات در مورد شرایط استقلال در این فصل گفت: «‌خاصیت فوتبال همین است، یک روز تیم در اوج آمادگی و پیشرفت است اما روز دیگر به دلیل مشکلات شیرازه آن بهم می خورد و نتیجه مورد نظر گرفته نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی مدیران در ایران برای روی کار آمدن و گرفتن مسئولیت به لابی گری روی می‌آوردند و وقتی هم پست و سمت می‌گیرند به نتیجه نمی‌رسند و مشکلات مالی را بهانه می‌کنند، در صورتی که بدهی و مشکلات مالی همیشه بوده و هست. معمولا مدیران کاربلد اعتراض نمی‌کنند و شرایط را مدیریت می‌کنند اما یک سری که با لابی گری روی کار آمده‌اند چهار برابر بودجه قبل پول می‌گیرند و باز هم از مشکلات مالی حرف می زنند.»

وی ادامه داد: «‌بهترین روش برای فوتبال ما این است که باشگاه‌‌‌‌های دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند. اگر واقعا دولت برای این باشگاه‌ها هزینه می‌کند پس آنها را واگذار کند. نمی‌دانم چرا آنها را به بخش خصوصی واگذار نمی‌کنند؟! من بارها اعلام کرده‌ام که باشگاه استقلال را به ما بدهند تا امور این باشگاه را از طریق بخش خصوصی پیگیری کنیم. البته چند وقت پیش یکی به ما می‌گفت که استقلال دست شما بود اما نتوانستند‌ آن را سرو سامان بدهید، در حالی که من وقتی در استقلال فعالیت می‌کردم، در واقع مستاجر بودم و کاری از دستم بر نمی‌آمد.»

وی در ادامه عنوان کرد: «بهترین کار این است که دولت 5 سال باشگاه استقلال را به بخش خصوصی واگذار کند و در این مدت هم تمام این هزینه‌ها را بخش خصوصی تقبل می‌کند. در سال‌های گذشته روی دو تیم استقلال و پرسپولیس مبلغی در حدود 35 میلیارد قیمت گذاری کردند، امسال قیمت همین دو باشگاه 400 میلیارد شده است، این ارزش افزوده را ما اضافه کردیم. اما متاسفانه این افزایش قیمت را کسی نمی‌بیند و همه در مورد بدهی 10 میلیاردی حرف می زنند، به خاطر همین مسائل است که فوتبال با واقعیت همخوانی ندارد و تنها مردم با این صحبت‌ها گمراه می شوند. فوتبال ما تا زمانی که دست دولت است و بخش خصوصی وارد نشده این مشکلات را دارد.»

فتح الله زاده ادامه داد: «متاسفانه از همه طرف از دارایی های این دو باشگاه استفاده می‌کنند و تنها چیزی که عاید آنها می‌شوند بدهی است. در حال حاضر صدا و سیما تبلیغات بین بازی‌های استقلال و پرسپولیس که هر کدام بالغ به 50 میلیارد تومان است را نمی پردازد که اگر این اتفاق می‌افتاد ما دیگر بدهی نداشتیم. صدا و سیما حق پخش فوتبال را نمی‌دهد آن وقت مدیران ورزشی بی کفایت‌خوانده می شوند، این منصفانه نیست. وزارت خانه‌ها از دولت پول می‌گیرند اما به این دو تیم کمک نمی‌کنند، متاسفانه وضعیت این دو تیم خیلی آشفته است. صدا و سیما اگر طبق وظیفه‌اش عمل می‌کرد مدیران را رودروی یکدیگر قرار می‌داد و یک مناظره تشکیل می ‌داد تا مردم بفهمند چه کسی حرف حق می زند؟!»

وی گفت: «من به عنوان یکی از مدیران استقلال چند وقت پیش در مورد وضعیت باشگاه استقلال توضیحات لازم را ارائه دادم که خیلی از افراد تعجب کرده بودند. وزیر ورزش معتقد است این دو باشگاه تراز مالی ندارند در حالی که در دوران من تراز مالی را حتی رئیس مجمع که وزیر بود امضا کرده‌بود.»

فتح الله‌زاده در مورد وضعیت تیم‌های فوتبال ایران که خیلی گران اداره می شوند،‌گفت: «من به هیچ عنوان این موضوع را قوبل ندارم. شما تیم‌های حاشیه‌ خلیج فارس را ببینید چند میلیارد هزینه می‌کند؟! یا یک تیم شهرستانی نزدیک به 30 میلیارد برای تیمش هزینه می کند. در حال حاضر هزینه معمولی یک تیم بین 25 تا 30 میلیارد است. من نمی دانم چرا به این موضوع اهمیت می‌دهند. بخش خصوصی از جیبش برای تیم هزینه می‌کند و نباید به این مسائل اهمیت بدهیم. ما اگر به دنبال برتری مقابل تیم های حاشیه خلیج فارس هستیم باید هزینه کنیم.»

مدیرعامل استقلال در ادامه به وضعیت استقلال اشاره کرد و گفت: «از وضعیت این تیم راضی نیستیم. به هر حال استقلال یکی از گران ترین تیم‌های لیگ برتر ایران است و توقع قهرمانی از آن داشتیم. در حال حاضر جباری بازیکن استقلال است و باید از او استفاده کنیم. این بازیکن حتی اگر بیست دقیقه هم در زمین بازی کند به استقلال کمک می‌کند.»

فتح‌الله زاده در پاسخ به این سوال که خیلی‌ها بدهی‌ کنونی باشگاه استقلال را ارثیه او برای مدیران جدید استقلال می دانند گفت: «زمانی که من تیم استقلال را تحویل دادم حتی یک ریال بدهی هم نداشت. سازمان تریبت بدنی بدهی داشت. ما قرار گذاشتیم که به صورت مساوی در آمدزایی کنیم، سال آخر که مدیریت استقلال را برعهده داشتم باشگاه 24 میلیارد هزینه کرده بود که 12 میلیارد آن را من و مابقی آن را سازمان تربیت بدنی باید تقبل می‌کردیم اما من به جای 12 میلیارد، 17 میلیارد پول آوردم که اگر سازمان تربیت بدنی هزینه خودش را می داد باشگاه استقلال 5 میلیارد هم سوددهی داشت اما متاسفانه نداد و بدهی برای ما باقی ماند. بنابراین این 20 میلیارد بدهی که زمان من برای باشگاه استقلال به وجود آمد برای سازمان تربیت بدنی است.»

وی در پاسخ به اینکه برند استقلال چقدر می ارزد گفت: «‌برند استقلال قیمت ندارد ولی باشگاه استقلال چیزی حدود 400 میلیارد می ارزد.»

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند

به گزارش جماران؛ ایلنا نوشت: رقم بی‌سابقه قرارداد ۲.۷ میلیارد یورویی شهرداری تهران با طرف‌های چینی برای خرید اتوبوس، تاکسی و دیگر وسایل نقلیه برقی به همراه برخی تجهیزات حوزه هوشمندسازی و… و البته ابهامات موجود درباره این قرارداد، به وقوع اتفاق بی‌سابقه‌ای در جلسه دیروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) شورای شهر تهران دامن زد؛ به نحوی که وقتی برخی اعضای منتقد شهردار تهران ایراداتی را نسبت به قرارداد چین وارد دانستند و نسبت به این که قراداد مذکور پیش از این که به دست اعضای شورا برسد، به بیرون درز پیدا کرده و در فضای مجازی منتشر شده است، اعتراض کردند، بعضی دیگر از اعضای شورا، صحبت‌هایی را علیه همکاران خود مطرح کردند که باعث ناراحتی آن‌ها شد.

این مساله باعث شد که پس از ارائه گزارش آخرین اقدامات انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل عمومی توسط محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، صحن شورا به صحنه اعتراض برخی اعضا به ابهامات مطرح‌شده درباره قرارداد چین و البته جدال لفظی بعضی اعضای شورای شهر با یکدیگر تبدیل شود. ظهر دیروز در حالی که جلسه شورا برخلاف روال معمول که ساعت ۱۲ به پایان می‌رسد، تا ساعت ۱۲:۳۰ طول کشیده بود، دیالوگ‌های پینگ‌پنگی برخی اعضای شورای شهر با یکدیگر، کار را به جایی رساند که مهدی چمران، رئیس شورای شهر از تمام اعضای شورا درخواست کرد که پاسخ همدیگر را ندهند و تاکید کرد که «اعضا می‌توانند جواب یکدیگر را در اتاق خودشان بدهند و نباید وقت مردم را بگیرند، چون صحن شورا محل جواب دادن اعضا به صحبت‌های یکدیگر نیست.»

در چنین شرایطی بود که تعدادی از اعضای شورای شهر از ارائه تذکرات خود به صحبت‌های معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری و ابهاماتی که نسبت به قراداد کلان شهرداری تهران با یک شرکت خصوصی چینی داشتند، منصرف شدند و سپس علیرضا زاکانی پشت تریبون شورا حاضر شد تا پاسخ ابهامات و انتقادات مطرح‌شده توسط را بدهد. در این زمان، چون رای‌گیری اولیه برای تمدید زمان قانونی برگزاری جلسه شورا نیم ساعت بود و ساعت به ۱۲:۳۰ رسیده بود، مهدی چمران از اعضای شورا خواست که با تمدید مجدد زمان جلسه به مدت ۳۰ دقیقه دیگر موافقت کنند، اما هفت نفر از اعضای شورای شهر تهران شامل مهدی اقراریان، سید جعفر شربیانی، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، ناصر امانی، علی اصغر قائمی و سوده نجفی، نه‌تنها با تمدید زمان جلسه موافقت نکردند، بلکه در حین شروع صحبت‌های شهردار تهران، جلسه شورا را ترک کردند.

در همین راستا از «مهدی اقراریان»، رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران درباره علت ترک صحن شورا توسط هفت نفر از اعضا در جلسه دیروز سوال کردیم و او نیز در پاسخ به خبرنگار ایلنا توضیح داد: جلسه شورای شهر تهران در شرایط عادی تا ساعت ۱۲ طول می‌کشد و در برخی مواقع که مذاکرات طولانی می‌شود، رئیس جلسه از اعضای شورا درخواست می‌کند که برای تمدید زمان جلسه به مدت ۱۵ یا ۳۰ دقیقه دیگر رای بدهند. همین اتفاق در جلسه دیروز نیز رخ داد و با رای اعضای شورا، جلسه تا ساعت ۱۲:۳۰ تمدید شد. وقتی هم که ساعت به ۱۲:۳۰ رسید، زمان قانونی برگزاری جلسه صحن به پایان رسیده بود و باید برای ادامه برگزاری جلسه از اعضای حاضر رای‌گیری می‌شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در زمانی که آقای چمران می‌خواست برای تمدید مجدد زمان جلسه رای‌گیری کند، بخشی از نمایندگان شورا با این کار مخالف بودند و اعتقاد داشتند که با توجه به حساسیت موضوع حمل‌ونقل عمومی و مباحث مطرح‌شده درباره قرارداد شهرداری با طرف‌های چینی، می‌توان صحبت‌ها را در جلسه دیگری به صورت مفصل ادامه داد تا دوباره شهردار محترم و معاون شهردار در صحن شورا حضور پیدا کنند و درباره موضوعات و ایرادات مطرح‌شده توضیح بدهند و اعضای شورا نیز بتوانند سوالات بیشتری را مطرح کنند تا درباره تمام مسائل مربوط به قراداد مذکور که برای جمعی از اعضای شورای شهر و البته شهروندان تهرانی ابهاماتی را ایجاد کرده است، رفع ابهام شود.

رئیس کمیته نظارت شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: خروج هفت نفر از اعضای شورا از صحن جلسه به معنای قهر کردن نبود، بلکه این تعداد از نمایندگان پارلمان شهری با تمدید زمان جلسه موافق نبودند. البته قبل از ساعت ۱۲:۳۰ نیز تعدادی از دوستان با اجازه رئیس شورا از جلسه خارج شده بودند و با خروج هفت نفر از جلسه، صحن از حد نصاب قانونی تشکیل جلسه خارج شد و عملا نباید که برگزاری جلسه ادامه پیدا می‌کرد، زیرا بخش مهمی از اعضا با تمدید دوباره زمان جلسه دیروز موافق نبودند. علت این مخالفت نیز آن بود که تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند.

وی در پایان تصریح کرد: متاسفانه در جلسه دیروز شورای شهر، چه قبل از این که تعدادی از اعضا جلسه را ترک کنند و چه بعد از آن، بعضی دیگر از اعضای شورا ادبیات خاصی را علیه برخی دیگر از اعضا استفاده کردند. در واقع در جلسه دیروز که اتفاقا با «روز ملی شوراها» مصادف بود، شاهد وقوع حادثه تلخی در زمینه شکل نامناسب پاسخ‌دهی برخی اعضای شورا به بعضی دیگر که به انجام وظیفه قانونی خودشان در حوزه نظارت بر عملکرد شهرداری می‌پردازند، بودیم.

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد